Dodaj do ulubionych

ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P

24.05.06, 00:37

Obserwuj wątek
    • maximilianna Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 00:44
      Też lubię.
      Ale nie dziś.
      Już ponarzekałam i wyczerpałam limit na dziś :)
      • voker Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 00:45
        a mnie wlasnie teraz naszlo :-\
        przez caly dzien bylo ok
        • maximilianna Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 00:46
          Hmmm, a co jest powodem narzekań?
          • voker Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 00:47
            to co na liscie :-)
            • maximilianna Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 00:49
              no tak, niedomyślna!
              • voker Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 00:54
                pozno juz :)
                • maximilianna Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 00:56
                  Tak późno i znów idę spać od 22.
                  Nigdy się nie wyśpię :)
                  • voker Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 00:56
                    ja mam kwitek na leniuchowanie :-)P
                    • maximilianna Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 00:59
                      To już wolę być zdrowa.
                      Chodzić po ulicy, po łąkach i polach
                      Poczuć słońce i wiatr na twarzy
                      Pracować
                      Pójść do kina
                      itd:)
                      • voker Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 01:01
                        zlosliwa jestes :-P
                        • maximilianna Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 01:02
                          Wiesz, kiedyś nie byłam, teraz się uczę.
                          A nie chciałabym w ogóle, ale to przez styczność z takimi a nie innymi ludźmi.
                          Nie chciałam być złośliwa, przepraszam.
                          Chyba pójdę już spać, z kocurami jak przystało na mnie. :)
                          • voker Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 01:04
                            Zartuje. :-)
                            Wolisz koty od psow?
                            • maximilianna Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 01:06
                              Mam koty i psy.
                              Pies śpi obok łózka , koty ze mną :)
                              • voker Re: ponarzekać od czasu do czasu nad soba :-P 24.05.06, 01:07
                                ile kotow? :)
                                • maximilianna Hmmm.... 24.05.06, 01:08
                                  kotów 12
                                  psów 3
                                  koń 1
                                  krowa 1
                                  koza 1
                                  :)
                                  • voker Re: Hmmm.... 24.05.06, 01:09
                                    serio???? :-D
                                    • maximilianna Re: Hmmm.... 24.05.06, 01:10
                                      Nie, żartuję.
                                      Serio, nie mieszkam w mieście.
                                      Jestem prosta dziewczyna ze wsi :)
                                      • voker Re: Hmmm.... 24.05.06, 01:16
                                        maximilianna napisała:

> Jestem prosta dziewczyna ze wsi :)
                                        "Jestem popieprzona, czy to się komuś podoba czy też nie."
                                        Pieprz gryzie sie z prostota. :-)
                                        • maximilianna Re: Hmmm.... 24.05.06, 01:18
                                          Jak u kobiety, wszystko jest sprzeczne :)
                                          W Twoim wątku na MiS też jest wiele sprzeczności ;)
                                          • voker Re: Hmmm.... 24.05.06, 01:20
                                            widze ze zrobilas zwiad? :-)P sam tez mam w sobie duzo sprzecznosci, jak to wodnik :-)
                                            • maximilianna Re: Hmmm.... 24.05.06, 18:03
                                              Uwielbiam zwiedzać:)
                                              Tak, Wodniki są pełne sprzeczności .
                                              • voker Re: Hmmm.... 24.05.06, 18:58
                                                maximilianna napisała:

> Uwielbiam zwiedzać:)
                                                acha, tak to sie teraz mowi... :-P
                                                > Tak, Wodniki są pełne sprzeczności .
                                                Jak jest Twoj znak? :)
                                                • maximilianna Panienka:) 24.05.06, 19:00

• roborobi Re: Panienka:) 24.05.06, 19:02
                                                    To taki jak mój :)
                                                • roborobi Re: Hmmm.... 24.05.06, 19:01
                                                  No wiesz, nie wiesz gdzie szukać, wątek informacyjny na Liście :)
                                                  • maximilianna Re: Hmmm.... 24.05.06, 19:02
                                                    Faktycznie, na Liściu jest trochę o mnie dodatkowo - muszę zajrzeć co tam
                                                    napisałam dość spontanicznie:)
                                                  • maximilianna Re: Hmmm.... 24.05.06, 19:04
                                                    Jest dobrze, to na innym Forum się rozpędziłam :)
                                                  • voker Re: Hmmm.... 24.05.06, 19:08
                                                    Robi, nie wygladasz na panienke... ;-)
                                                  • maximilianna Re: Hmmm.... 24.05.06, 19:09
                                                    Jestem zpod znaku Panny, ale ten znak zupełnie do mnie nie pasuje.
                                                    Raczej czerpię ze wszystkich po trochę.
                                                  • roborobi Re: Hmmm.... 24.05.06, 19:14
                                                    maximilianna napisała:
                                                    > Jestem zpod znaku Panny, ale ten znak zupełnie do mnie nie pasuje.
                                                    > Raczej czerpię ze wszystkich po trochę.

Proszę opowiedz o tym :).
                                                  • maximilianna Re: Hmmm.... 24.05.06, 19:16
                                                    Hmm, patrząc na typowe horoskopy nic się nie zgadza.
                                                    Oprócz nadmiernej krytyki mojej osoby.
                                                    Coś Ci wyślę jak znajdę.
                                                    Chwila .
                                                  • maximilianna Kiedyś znalazłam na interii coś takiego. 24.05.06, 19:21
                                                    rozrywka.interia.pl/o_tobie/horoskop/opis?znak=6
                                                    Spodobało mi się.
                                                    Pierwszy w miarę dobry horoskop.
                                                    Ale i tak twierdzę, że najlepiej zrobić odpowiedni do danej osoby.
                                                  • roborobi Re: Kiedyś znalazłam na interii coś takiego. 24.05.06, 19:31
                                                    Dzięki, bardzo ładny horoskop :)
                                                    P.S. Najciekawsze, że moja córka jest spod znaku Ryb.
                                                  • black_magic_women Re: Kiedyś znalazłam na interii coś takiego. 24.05.06, 21:44
                                                    Jak ja lubie sobie ponarzekac!Szczegolnie jaka to brzydka i glupia jestem,a ktos
                                                    mily obok tylko siedzi i prostuje moje zwoje mozgowe;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka