riese44 24.05.06, 20:45 w owym watku... Czy rzesze mlodziezy wraz z wapniakami spod znaku FT zaczna ucinac pogawedke??? :) Celowo bez tematu, bo spontanicznosc to dopiero atrakcja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:48 A dla mnie kategorii zabrakło - ani nie jestem młodzieżą, ani wapniakiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:48 wietka napisała: > A dla mnie kategorii zabrakło - ani nie jestem młodzieżą, ani wapniakiem... > ;) to ja się dołączam i jest nas dwoje Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:50 Zaczelo sie...:) Szczerze mowiac nie myslalem ze az takim powodzeniem moj drobniutki watek bedzie sie cieszyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:51 Riese, czyżbyś wątpił we mnie?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:55 Powiedzmy ze WIARA mnie nie opuszcza...:) Wazna jest tez NADZIEJA A spina wszystko MILOSC! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:57 Rozumiem, ze wiara moze być dla mnie przeznaczona, ale nadzieja i miłość??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:58 Trzymaj sie pierwszej z wymienionych! Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:59 Straszliwa tu nuda! Przychodze rozgrzac twowarzycho:) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:02 riese44 napisał: > Straszliwa tu nuda! > Przychodze rozgrzac twowarzycho:) no to zobaczmy na co Cie stać Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:05 Najpierw odniose sie do Wietki: otoz doceniam pamiec historyczna, byl tu takowy byt ale chwilowo powrocil do korzeni:) A teraz odpowiedz do (zakladam) kobiety nr 2 bo pseudo nie wrylo sie w pamiec: takie tanie chwyty pod wlos to z Konradem, moim ulubiencem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:07 kobieta nr 2 czeka żebyś towarzystwo rozruszał a ty od razu o świństwach myślisz, a tanie chwyty to nie w moim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:10 wajdeczka napisała: > kobieta nr 2 czeka żebyś towarzystwo rozruszał a ty od razu o świństwach > myślisz, a tanie chwyty to nie w moim stylu piszac do mnie per ty kultura podpowiada abys uczynila to w sposob odpowiedni czyli przez T na poczatku W innym razie pomysle zes motloch:) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:11 riese44 napisał: > wajdeczka napisała: > > > kobieta nr 2 czeka żebyś towarzystwo rozruszał a ty od razu o świństwach > > myślisz, a tanie chwyty to nie w moim stylu > > piszac do mnie per ty kultura podpowiada abys uczynila to w sposob odpowiedni > czyli przez T na poczatku > W innym razie pomysle zes motloch:) o proszę jak sie Wielmożny Pan oburzył Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:12 Zaden tam wielmozny Ino kultura podobno pod strzechy juz dawno zawitala;) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:14 riese44 napisał: > Zaden tam wielmozny > Ino kultura podobno pod strzechy juz dawno zawitala;) jakoś tego nie dostrzegłam po tym 'motłochu' Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:17 > jakoś tego nie dostrzegłam po tym 'motłochu' Nie ladnie tak dyskredytowac innych skoro takie wpadki Ci sie zdarzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:19 riese44 napisał: > > jakoś tego nie dostrzegłam po tym 'motłochu' > Nie ladnie tak dyskredytowac innych skoro takie wpadki Ci sie zdarzaja... > > i aluzji nie zrozumiałeś Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:21 Widac nie dosc lotny jestem... ach te mlode wilki... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:24 riese44 napisał: > Widac nie dosc lotny jestem... ach te mlode wilki... korepetycje gratis bo ja jestem miła dla nieznajomych Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:08 Taniej rozrywki nie dostarczam, bo nie chce robic konkurencji tutejszym wyjadoczom. A wszystkie znudzone i zblazowane swoja inteligencja postacie napewno same zadbaja o dostatek emocji...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:09 dzięki za docenienie mojej pamięci...hm...historycznej :) tym sposobem zostalam zaliczona do wapniaków? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:11 Poniekad:) Ale to w dobie obecnie tu panujacej nudy chyba komplement:) Z naciskiem na chyba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:14 Własciwie to już sama straciłam rozeznanie, co TU jest komplementem a co obelgą :) Ale pamiętam kilka miłych rozmów z Tobą, więc niech będzie komplement ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:16 Wietka jaka Ty dzis balsamiczna jestes?!! To chyba sentyment...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:18 riese44 napisał: > Wietka jaka Ty dzis balsamiczna jestes?!! > To chyba sentyment...:) to tak dla równowagi dla jednych Wielmożny Pan jest wredny a dla innych (z sentymentu) - słodki Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:19 na słodycz niektórych forumowiczów trzeba sobie zasłużyć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:20 > to tak dla równowagi dla jednych Wielmożny Pan jest wredny a dla innych (z > sentymentu) - słodki A co to zazdrosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:22 Wietka czy sojusznikiem mym chcesz sie stac?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:23 riese44 napisał: > Wietka czy sojusznikiem mym chcesz sie stac?? :) dwoje na jednego? Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:25 > dwoje na jednego? Ja nie wojuje! Dlatego do broni stawac nie bede Nadinterpretacja droga nr2! Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:26 riese44 napisał: > > dwoje na jednego? > Ja nie wojuje! Dlatego do broni stawac nie bede > Nadinterpretacja droga nr2! > kobieca przypadłość ale walcze z tym Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:30 > kobieca przypadłość ale walcze z tym Nie ustawaj w probach! Trzeba dazyc do doskonalosci Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:27 Cześć Michałku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:24 Wietka a jak tam w Twoim bajkowym swiecie? Dalej z Mikolajem sie zadajesz? Prezenty Ci przynosii? Czy to juz wspomnienia czar...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:26 Zostawiam Cię, Riese w miłym towarzystwie Wajdeczki :) Dobrej nocy:) a wiesz, ze dzisiaj pomyslałam sobie,ze dawno cię na FT nie było? chyba sciągnęłam myślami... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:27 Strzala Wietka! Co do milego towarzystwa... hmm Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:27 Ja z Mikołajem? nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:29 Dzien dobry czesc i czolem...! Tapierwsza wrozko Ty moja! Przepowiednia sie spelnila! Ozloce Cie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:32 No ciekawe, ciekawe!:D Jest jeszcze druga przepowiednia, ale jeden warunek: zaproszenie na ślub! O! I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:33 Nie wiem czy zdecyduje sie na rzeczony krok:) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:34 Chociaz przyznac musze ze podejmowalem pewne proby i dzialania juz 4 razy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:35 zdecydujesz się:D ! A ja od dziś odliczam:D Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:36 Twoja wola:) A jak u Ciebie? Wciaz blond, wciaz Wroclaw, wciaz piwo w piatek, wciaz work work??:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:18 O, tak...sentymentalna się robię z wiekiem :)) i coraz milsza i bardziej...no, niewazne :) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:01 no toż przecież mówię! nie tak nerwowo, Riese ! ;) nie mam zamiaru przywłaszczać sobie czegos, co nie jest dla mnie przeznaczone, nie jestem złodziejem czasu, ani uczuc...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:55 a ja sie zastanawiam ile osób jest na forum z nudów bo nie mają albo nie chce im się nic robić a ile dlatego że sprawia im to przyjemność ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrana_szczotka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:04 A może nie mają z kim tego robić ? Ale ja czekam na to rozgrzewanie obiecane :D I co ? Lodówa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:37 zapomniala... Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:44 Wszystko się zmieniło. Jeśli pamiętasz w tamtym roku zmieniłam pracę. Przez ostatnich parę miesięcy poświęciłam się jej bez reszty. Nie miałam czasu dla nikogo i niczego. Nigdzie nie chodziłam, zero imprez itd... Teraz już odpoczywam i zbieram żniwo...:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:45 Liczysz mamone i upychasz w siennik:) Zawsze zazdroscilem glowom na karku! Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:46 Nic nie upycham, wszystko wydaję i robię miejsce na nowe:D Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:50 tapierwsza1 napisała: > Nic nie upycham, wszystko wydaję i robię miejsce na nowe:D Zazdrosc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:46 A co jeszcze u Ciebie oprócz miłości?:D Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:48 Cala reszta bez wiekszych zmian. Pomijam fakt ze doszlo kilka siwych wlosow, zmarszczki mimiczne pooraly mi twarz, wiek chrystusowy na karku, jednake sily witalne wciaz niezawodne:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:51 Mówiłeś kiedyś, że na wiosnę wybierzesz się do miejsca owianego tajemnicą:):) Może więc kiedyś razem z "noskiem" zawitacie też w progi Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:56 Bylismy tam w dlugi majowy weekend! Wroclaw tez byl na tapecie w piatek. Caly bozy dzionek w stolicy D. Slaska!Nawet brykalismy sobie odrobine w Bezsennosci i vis a vis (nazwy klubu nie pamietam) Wiem napewno ze jeszcze tam kiedys pojedziemy! Ja i moj Nosek:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:58 No pięknie. Ja już z Tobą nie rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:00 Nie mam w zwyczaju narzucac sie! Poza tym uwierz mi ze te 6 dni bylo dla nas NIEBEM! Chcielismy byc sami... Ale jesli nadarzy sie kolejny wypad w te rejony masz nas na karku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:02 No. W takim razie wybaczam i uciekam i jak to się mówi: " Niech Ci się ....... przyśnią;) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:03 Trzymaj sie! Pozdrawiam Wroclaw! Fajowo tam macie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:37 AAAA przypomniało mi się... Moja siostra robi się coraz brzydsza i już nie polecam jej na żadną okładkę :)))))) hihihihihi - to tak dla niej gdyby kiedykolwiek to czytała;) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:40 Biedna! A tak dobrze sie zapowiadala...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:41 a przynajmniej dostawas jakis okup za to "polecanie"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:43 > a przynajmniej dostawas jakis okup za to "polecanie"? ;) A jasniej sie juz nie da? Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:46 strajk na strychu u Ciebie, czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:50 joaquina napisała: > strajk na strychu u Ciebie, czy jak?? Ciebie zignoruje! Poczekam na tydzien trzezwosci Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:51 nikt Cie nie prosil pisac pod moim postem, to TY zaczepiles, wiec o co Ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:54 joaquina napisała: > nikt Cie nie prosil pisac pod moim postem, to TY zaczepiles, wiec o co Ci > chodzi?? Okay! Samotny zagiel na FT. Łopoc sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:59 joaquina napisała: > nikt Cie nie prosil pisac pod moim postem, to TY zaczepiles, wiec o co Ci > chodzi?? na mnie też wcześniej nawrzeszał, lubi chyba tylko swoich starych znajomych Pan Wielmożny Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:01 > na mnie też wcześniej nawrzeszał, lubi chyba tylko swoich starych znajomych Pan > > Wielmożny Nie wiedzialem ze na FT jest echo... Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:01 hej, witaj;) co sie martwisz, takich jak on jest pelno;)) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:05 joaquina napisała: > hej, witaj;) > co sie martwisz, takich jak on jest pelno;)) powodzenia zatem zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:06 riese44 napisał: > joaquina napisała: > > > hej, witaj;) > > co sie martwisz, takich jak on jest pelno;)) > powodzenia zatem zycze... > Pan się obruszył Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:07 i po diabla znowu pod moim postem piszesz? to nie bylo zaproszenie, Ty nic nie rozumiesz? daj sobie spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:08 nie pochlebiaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:09 Poza tym nikt Cie tu nie zapraszal. Cos Ci przeszkadza to fru na inny watek Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:13 biegnij ze skarga do admina, ze ktos Ci sie wtracil... biedulko Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:15 joaquina napisała: > biegnij ze skarga do admina, ze ktos Ci sie wtracil... > biedulko o rany... moze pania z warzywniaka by to dotknelo... Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:18 a jednak... poza tym, nie zauwazyles, ze co prawda na TWOIM watku, ale nie Tobie po raz pierwszy odpisalam, czytaj uwazniej. Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Joaquina 24.05.06, 22:24 juz sie tu robi za milo: przedstawianie sie, przywitania...to nie dla mnie. poza tym: musze przyznac, ze nie wiem o czym pisaliscie na poczatku, wiec nie bede Wam tu przeszkadzac w dalszej konwersacji. a kolezanka wajdeczka jest wystarczajaco uprzejma;) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:06 joaquina napisała: > hej, witaj;) > co sie martwisz, takich jak on jest pelno;)) tak,tak tylko po co od razu nieuprzejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:09 on czy ja? nie wiem co tam do Ciebie nagadal, ale wiesz, nie kazdy umie sie zachowac... przykre, ale prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:11 joaquina napisała: > on czy ja? > nie wiem co tam do Ciebie nagadal, ale wiesz, nie kazdy umie sie zachowac... > przykre, ale prawda... on nieuprzejmośc ma chyba wrodzonął Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:13 zdecyduj sie slonce albo ą albo ł mozesz tez wybrac opcje Lecha wrodzonom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:17 riese44 napisał: > zdecyduj sie slonce > albo ą albo ł > mozesz tez wybrac opcje Lecha wrodzonom:)) o to juz wiem czym przykuć twą uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:19 > o to juz wiem czym przykuć twą uwagę :) wolne zarty... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:20 riese44 napisał: > > o to juz wiem czym przykuć twą uwagę :) > wolne zarty... > może zaczniemy jeszcze raz. tym razem milej. Witaj! miło Cie poznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:21 Jakze milo mi poznac Ciebie! Rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:22 riese44 napisał: > Jakze milo mi poznac Ciebie! > Rowniez > no widzisz, jak chcesz to potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:23 No i co? Bedziemy sobie tak slodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:27 Swego czasu rozmawialo sie tu o sniegu za oknem o porannej kawie i innych nieistotnych pie..ch. Wszyscy piszacy o tym byli nieziemsko podnieceni kolejnymi platkami sniegu na parapecie lub iloscia kofeiny w kawie. Do czasu... do czasu az nie spotkalo sie dwoje ludzi ktorzy zburzyli sielanke i idylliczny wrecz spokoj:) Byla mala burza z piorunkami i FT zrobilo zwrot o 180 stopni. Wchodze dzis i znowu reminiscencje przeszlosci... Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:29 Zadaje pytanie sam sobie... Czy to ludzie sa tacy plytcy czy zycie ich tego uczy Czy rozmowy i problemy z poziomu gimnazjum to napewno dobry wybor na spedzenie czasu przy promieniowaniu elektromagnetycznym monitora...? Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:31 riese44 napisał: > Zadaje pytanie sam sobie... > Czy to ludzie sa tacy plytcy czy zycie ich tego uczy > Czy rozmowy i problemy z poziomu gimnazjum to napewno dobry wybor na spedzenie > czasu przy promieniowaniu elektromagnetycznym monitora...? może ludziom potrzebny spokój, nigdy nie wiadomo z kim rozmawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:34 To poczytaj watki Dlaczego facet to... Dlaczego facet tamto... A ona mnie nie chce i on jej tez... Gdzie poznac... Czy lubicie badz nie niskich mezczyzn... Rany! Dzis wszedlem z nadzieja ze uda mi sie poczytac i popisac o czyms naprawde ciekawym. A tu DU.PA MARYNY WSZECHOBECNA Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:36 A jak nawet zapytam o sens tych jakze "glebokich" rozwazan to w odpowiedzi czytam ze czepliwy jestem, ze ignorant, ze nie wtracaj sie koles Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:38 riese44 napisał: > A jak nawet zapytam o sens tych jakze "glebokich" rozwazan to w odpowiedzi > czytam ze czepliwy jestem, ze ignorant, ze nie wtracaj sie koles teraz to się troche żalisz Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:41 Nie tylko opada wszystko co opasc moze! Zero tzw. kumacji I wszyscy tylko onanizuja sie swoja pseudo inteligencja godna wicepremiera L. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:40 riese44 napisał: > A jak nawet zapytam o sens tych jakze "glebokich" rozwazan to w odpowiedzi > czytam ze czepliwy jestem, ze ignorant, ze nie wtracaj sie koles a co by Cie zadowoliło? Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:43 > a co by Cie zadowoliło? Zaskoczenie Oryginalne spojrzenie na swiat i problem Cieta riposta Puenta zawarta w kilku slowach Udana dwuznacznosc Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:45 No dosc juz tego powrotu na lono FT Do widzenia sie z Pania Odlatuje Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:37 riese44 napisał: > To poczytaj watki > Dlaczego facet to... > Dlaczego facet tamto... > A ona mnie nie chce i on jej tez... > Gdzie poznac... > Czy lubicie badz nie niskich mezczyzn... > Rany! > Dzis wszedlem z nadzieja ze uda mi sie poczytac i popisac o czyms naprawde > ciekawym. A tu DU.PA MARYNY WSZECHOBECNA ok! przyznaję racje, ja od wczoraj zaglądam i podzielam twoje wrażenie. Ludzie zrobili się nudni?! Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:29 riese44 napisał: > Swego czasu rozmawialo sie tu o sniegu za oknem o porannej kawie i innych > nieistotnych pie..ch. Wszyscy piszacy o tym byli nieziemsko podnieceni > kolejnymi platkami sniegu na parapecie lub iloscia kofeiny w kawie. > Do czasu... do czasu az nie spotkalo sie dwoje ludzi ktorzy zburzyli sielanke i > idylliczny wrecz spokoj:) > Byla mala burza z piorunkami i FT zrobilo zwrot o 180 stopni. > Wchodze dzis i znowu reminiscencje przeszlosci... i znów chcesz wszystkim zachwiać Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:31 Nie nie mam takiej ambicji. W koncu to nie moj sos i nie musze sie w nim taplac. Ale pytanie o sens takich jalowych rozmow wciaz mnie dreczy Odpowiedz Link Zgłoś
wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:33 riese44 napisał: > Nie > nie mam takiej ambicji. W koncu to nie moj sos i nie musze sie w nim taplac. > Ale pytanie o sens takich jalowych rozmow wciaz mnie dreczy co za problem zapytać tego kto taką rozmowę prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:15 i nerwice chyba tez... Odpowiedz Link Zgłoś