Dodaj do ulubionych

Zobaczymy czy frajda bedzie goscic...

24.05.06, 20:45
w owym watku... Czy rzesze mlodziezy wraz z wapniakami spod znaku FT zaczna
ucinac pogawedke??? :)
Celowo bez tematu, bo spontanicznosc to dopiero atrakcja!
Obserwuj wątek
    • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:48
      A dla mnie kategorii zabrakło - ani nie jestem młodzieżą, ani wapniakiem...
      ;)
      • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:48
        wietka napisała:

> A dla mnie kategorii zabrakło - ani nie jestem młodzieżą, ani wapniakiem...
        > ;)
        to ja się dołączam i jest nas dwoje
        • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:50
          Zaczelo sie...:)
          Szczerze mowiac nie myslalem ze az takim powodzeniem moj drobniutki watek bedzie
          sie cieszyl:)
          • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:51
            Riese, czyżbyś wątpił we mnie??
            ;)
            • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:55
              Powiedzmy ze WIARA mnie nie opuszcza...:)
              Wazna jest tez NADZIEJA
              A spina wszystko MILOSC!
              • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:57
                Rozumiem, ze wiara moze być dla mnie przeznaczona, ale nadzieja i miłość???
                ;)))
                • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:58
                  Trzymaj sie pierwszej z wymienionych!
                  • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:59
                    Straszliwa tu nuda!
                    Przychodze rozgrzac twowarzycho:)
                    • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:02
                      riese44 napisał:

> Straszliwa tu nuda!
                      > Przychodze rozgrzac twowarzycho:)
                      no to zobaczmy na co Cie stać
                      • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:05
                        Najpierw odniose sie do Wietki:
                        otoz doceniam pamiec historyczna, byl tu takowy byt ale chwilowo powrocil do
                        korzeni:)
                        A teraz odpowiedz do (zakladam) kobiety nr 2 bo pseudo nie wrylo sie w pamiec:
                        takie tanie chwyty pod wlos to z Konradem, moim ulubiencem:))
                        • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:07
                          kobieta nr 2 czeka żebyś towarzystwo rozruszał a ty od razu o świństwach
                          myślisz, a tanie chwyty to nie w moim stylu
                          • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:10
                            wajdeczka napisała:

> kobieta nr 2 czeka żebyś towarzystwo rozruszał a ty od razu o świństwach
                            > myślisz, a tanie chwyty to nie w moim stylu

piszac do mnie per ty kultura podpowiada abys uczynila to w sposob odpowiedni
                            czyli przez T na poczatku
                            W innym razie pomysle zes motloch:)
                            • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:11
                              riese44 napisał:

> wajdeczka napisała:
                              >
                              > > kobieta nr 2 czeka żebyś towarzystwo rozruszał a ty od razu o świństwach
                              > > myślisz, a tanie chwyty to nie w moim stylu
                              >
                              > piszac do mnie per ty kultura podpowiada abys uczynila to w sposob odpowiedni
                              > czyli przez T na poczatku
                              > W innym razie pomysle zes motloch:)

o proszę jak sie Wielmożny Pan oburzył
                              • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:12
                                Zaden tam wielmozny
                                Ino kultura podobno pod strzechy juz dawno zawitala;)
                                • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:14
                                  riese44 napisał:

> Zaden tam wielmozny
                                  > Ino kultura podobno pod strzechy juz dawno zawitala;)

jakoś tego nie dostrzegłam po tym 'motłochu'
                                  • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:17
                                    > jakoś tego nie dostrzegłam po tym 'motłochu'
                                    Nie ladnie tak dyskredytowac innych skoro takie wpadki Ci sie zdarzaja...
                                    • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:19
                                      riese44 napisał:

> > jakoś tego nie dostrzegłam po tym 'motłochu'
                                      > Nie ladnie tak dyskredytowac innych skoro takie wpadki Ci sie zdarzaja...
                                      >
                                      >
                                      i aluzji nie zrozumiałeś
                                      • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:21
                                        Widac nie dosc lotny jestem... ach te mlode wilki...
                                        • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:24
                                          riese44 napisał:

> Widac nie dosc lotny jestem... ach te mlode wilki...

korepetycje gratis bo ja jestem miła dla nieznajomych
                        • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:08
                          Taniej rozrywki nie dostarczam, bo nie chce robic konkurencji tutejszym
                          wyjadoczom. A wszystkie znudzone i zblazowane swoja inteligencja postacie
                          napewno same zadbaja o dostatek emocji...:)
                        • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:09
                          dzięki za docenienie mojej pamięci...hm...historycznej :) tym sposobem zostalam
                          zaliczona do wapniaków? ;))
                          • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:11
                            Poniekad:)
                            Ale to w dobie obecnie tu panujacej nudy chyba komplement:)
                            Z naciskiem na chyba:))
                            • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:14
                              Własciwie to już sama straciłam rozeznanie, co TU jest komplementem a co obelgą :)
                              Ale pamiętam kilka miłych rozmów z Tobą, więc niech będzie komplement ;)
                              • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:16
                                Wietka jaka Ty dzis balsamiczna jestes?!!
                                To chyba sentyment...:)
                                • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:18
                                  riese44 napisał:

> Wietka jaka Ty dzis balsamiczna jestes?!!
                                  > To chyba sentyment...:)

to tak dla równowagi dla jednych Wielmożny Pan jest wredny a dla innych (z
                                  sentymentu) - słodki
                                  • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:19
                                    na słodycz niektórych forumowiczów trzeba sobie zasłużyć ;))
                                  • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:20
                                    > to tak dla równowagi dla jednych Wielmożny Pan jest wredny a dla innych (z
                                    > sentymentu) - słodki

A co to zazdrosc??
                                    • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:22
                                      Wietka czy sojusznikiem mym chcesz sie stac?? :)
                                      • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:23
                                        riese44 napisał:

> Wietka czy sojusznikiem mym chcesz sie stac?? :)

dwoje na jednego?
                                        • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:25
                                          > dwoje na jednego?
                                          Ja nie wojuje! Dlatego do broni stawac nie bede
                                          Nadinterpretacja droga nr2!
                                          • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:26
                                            riese44 napisał:

> > dwoje na jednego?
                                            > Ja nie wojuje! Dlatego do broni stawac nie bede
                                            > Nadinterpretacja droga nr2!
                                            >

kobieca przypadłość ale walcze z tym
                                            • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:30
                                              > kobieca przypadłość ale walcze z tym

Nie ustawaj w probach! Trzeba dazyc do doskonalosci
                                          • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:27
                                            Cześć Michałku!:)
                                      • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:24
                                        Wietka a jak tam w Twoim bajkowym swiecie? Dalej z Mikolajem sie zadajesz?
                                        Prezenty Ci przynosii? Czy to juz wspomnienia czar...:)
                                      • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:26
                                        Zostawiam Cię, Riese w miłym towarzystwie Wajdeczki :)
                                        Dobrej nocy:)
                                        a wiesz, ze dzisiaj pomyslałam sobie,ze dawno cię na FT nie było?
                                        chyba sciągnęłam myślami...
                                        ;)
                                        • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:27
                                          Strzala Wietka!
                                          Co do milego towarzystwa... hmm
                                          • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:28
                                            ;)
                                        • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:27
                                          Ja z Mikołajem? nie pamiętam...
                                          • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:29
                                            Dzien dobry czesc i czolem...!
                                            Tapierwsza wrozko Ty moja! Przepowiednia sie spelnila!
                                            Ozloce Cie:)
                                            • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:32
                                              No ciekawe, ciekawe!:D
                                              Jest jeszcze druga przepowiednia, ale jeden warunek: zaproszenie na ślub! O!
                                              I co Ty na to?
                                              • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:33
                                                Nie wiem czy zdecyduje sie na rzeczony krok:)
                                                • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:34
                                                  Chociaz przyznac musze ze podejmowalem pewne proby i dzialania juz 4 razy!:)
                                                • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:35
                                                  zdecydujesz się:D !
                                                  A ja od dziś odliczam:D
                                                  • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:36
                                                    Twoja wola:)
                                                    A jak u Ciebie? Wciaz blond, wciaz Wroclaw, wciaz piwo w piatek, wciaz work work??:)
                                • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:18
                                  O, tak...sentymentalna się robię z wiekiem :))
                                  i coraz milsza i bardziej...no, niewazne :)
                  • wietka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:01
                    no toż przecież mówię!

nie tak nerwowo, Riese ! ;)
                    nie mam zamiaru przywłaszczać sobie czegos, co nie jest dla mnie przeznaczone,
                    nie jestem złodziejem czasu, ani uczuc...;)
            • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 20:55
              a ja sie zastanawiam ile osób jest na forum z nudów bo nie mają albo nie chce
              im się nic robić a ile dlatego że sprawia im to przyjemność ???
              • rozczochrana_szczotka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:04
                A może nie mają z kim tego robić ?
                Ale ja czekam na to rozgrzewanie obiecane :D I co ? Lodówa ;D
    • domisku_21 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:13
      wow...
      • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:37
        zapomniala...
        • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:44
          Wszystko się zmieniło. Jeśli pamiętasz w tamtym roku zmieniłam pracę. Przez
          ostatnich parę miesięcy poświęciłam się jej bez reszty. Nie miałam czasu dla
          nikogo i niczego. Nigdzie nie chodziłam, zero imprez itd...
          Teraz już odpoczywam i zbieram żniwo...:DDDDDD
          • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:45
            Liczysz mamone i upychasz w siennik:)
            Zawsze zazdroscilem glowom na karku!
            • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:46
              Nic nie upycham, wszystko wydaję i robię miejsce na nowe:D
              • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:50
                tapierwsza1 napisała:

> Nic nie upycham, wszystko wydaję i robię miejsce na nowe:D

Zazdrosc!:)
          • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:46
            A co jeszcze u Ciebie oprócz miłości?:D
            • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:48
              Cala reszta bez wiekszych zmian.
              Pomijam fakt ze doszlo kilka siwych wlosow, zmarszczki mimiczne pooraly mi
              twarz, wiek chrystusowy na karku, jednake sily witalne wciaz niezawodne:)
              • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:51
                Mówiłeś kiedyś, że na wiosnę wybierzesz się do miejsca owianego tajemnicą:):)
                Może więc kiedyś razem z "noskiem" zawitacie też w progi Wrocławia?
                • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:56
                  Bylismy tam w dlugi majowy weekend!
                  Wroclaw tez byl na tapecie w piatek. Caly bozy dzionek w stolicy D. Slaska!Nawet
                  brykalismy sobie odrobine w Bezsennosci i vis a vis (nazwy klubu nie pamietam)
                  Wiem napewno ze jeszcze tam kiedys pojedziemy!
                  Ja i moj Nosek:)
                  • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:58
                    No pięknie. Ja już z Tobą nie rozmawiam.
                    • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:00
                      Nie mam w zwyczaju narzucac sie!
                      Poza tym uwierz mi ze te 6 dni bylo dla nas NIEBEM!
                      Chcielismy byc sami...
                      Ale jesli nadarzy sie kolejny wypad w te rejony masz nas na karku!:)
                      • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:02
                        No. W takim razie wybaczam i uciekam i jak to się mówi: " Niech Ci się .......
                        przyśnią;)
                        • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:03
                          Trzymaj sie!
                          Pozdrawiam Wroclaw! Fajowo tam macie:)
    • tapierwsza1 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:37
      AAAA przypomniało mi się...
      Moja siostra robi się coraz brzydsza i już nie polecam jej na żadną
      okładkę :)))))) hihihihihi - to tak dla niej gdyby kiedykolwiek to czytała;)
      • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:40
        Biedna! A tak dobrze sie zapowiadala...:))
      • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:41
        a przynajmniej dostawas jakis okup za to "polecanie"? ;)
        • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:43

> a przynajmniej dostawas jakis okup za to "polecanie"? ;)
          A jasniej sie juz nie da?
          • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:46
            strajk na strychu u Ciebie, czy jak??
            • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:50
              joaquina napisała:

> strajk na strychu u Ciebie, czy jak??
              Ciebie zignoruje! Poczekam na tydzien trzezwosci
              • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:51
                nikt Cie nie prosil pisac pod moim postem, to TY zaczepiles, wiec o co Ci
                chodzi??
                • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:54
                  joaquina napisała:

> nikt Cie nie prosil pisac pod moim postem, to TY zaczepiles, wiec o co Ci
                  > chodzi??

Okay! Samotny zagiel na FT. Łopoc sobie...
                • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 21:59
                  joaquina napisała:

> nikt Cie nie prosil pisac pod moim postem, to TY zaczepiles, wiec o co Ci
                  > chodzi??

na mnie też wcześniej nawrzeszał, lubi chyba tylko swoich starych znajomych Pan
                  Wielmożny
                  • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:01

> na mnie też wcześniej nawrzeszał, lubi chyba tylko swoich starych znajomych Pan
                    >
                    > Wielmożny

Nie wiedzialem ze na FT jest echo...
                  • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:01
                    hej, witaj;)
                    co sie martwisz, takich jak on jest pelno;))
                    • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:05
                      joaquina napisała:

> hej, witaj;)
                      > co sie martwisz, takich jak on jest pelno;))
                      powodzenia zatem zycze...
                      • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:06
                        riese44 napisał:

> joaquina napisała:
                        >
                        > > hej, witaj;)
                        > > co sie martwisz, takich jak on jest pelno;))
                        > powodzenia zatem zycze...
                        >
                        Pan się obruszył
                      • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:07
                        i po diabla znowu pod moim postem piszesz? to nie bylo zaproszenie, Ty nic nie
                        rozumiesz?
                        daj sobie spokoj...
                        • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:08
                          nie pochlebiaj sobie
                          • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:09
                            Poza tym nikt Cie tu nie zapraszal.
                            Cos Ci przeszkadza to fru na inny watek
                            • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:13
                              biegnij ze skarga do admina, ze ktos Ci sie wtracil...
                              biedulko
                              • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:15
                                joaquina napisała:

> biegnij ze skarga do admina, ze ktos Ci sie wtracil...
                                > biedulko
                                o rany... moze pania z warzywniaka by to dotknelo...
                                • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:18
                                  a jednak...
                                  poza tym, nie zauwazyles, ze co prawda na TWOIM watku, ale nie Tobie po raz
                                  pierwszy odpisalam, czytaj uwazniej.
                                  • riese44 Joaquina 24.05.06, 22:20
                                    wnies cos do tej rozmowy... umiesz?
                                    • joaquina Re: Joaquina 24.05.06, 22:24
                                      juz sie tu robi za milo: przedstawianie sie, przywitania...to nie dla mnie.
                                      poza tym: musze przyznac, ze nie wiem o czym pisaliscie na poczatku, wiec nie
                                      bede Wam tu przeszkadzac w dalszej konwersacji. a kolezanka wajdeczka jest
                                      wystarczajaco uprzejma;)
                          • joaquina troll n/t 24.05.06, 22:10
                    • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:06
                      joaquina napisała:

> hej, witaj;)
                      > co sie martwisz, takich jak on jest pelno;))

tak,tak tylko po co od razu nieuprzejmie?
                      • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:09
                        on czy ja?
                        nie wiem co tam do Ciebie nagadal, ale wiesz, nie kazdy umie sie zachowac...
                        przykre, ale prawda...
                        • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:11
                          joaquina napisała:

> on czy ja?
                          > nie wiem co tam do Ciebie nagadal, ale wiesz, nie kazdy umie sie zachowac...
                          > przykre, ale prawda...

on nieuprzejmośc ma chyba wrodzonął
                          • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:13
                            zdecyduj sie slonce
                            albo ą albo ł
                            mozesz tez wybrac opcje Lecha wrodzonom:))
                            • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:17
                              riese44 napisał:

> zdecyduj sie slonce
                              > albo ą albo ł
                              > mozesz tez wybrac opcje Lecha wrodzonom:))

o to juz wiem czym przykuć twą uwagę :)
                              • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:19
                                > o to juz wiem czym przykuć twą uwagę :)
                                wolne zarty...
                                • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:20
                                  riese44 napisał:

> > o to juz wiem czym przykuć twą uwagę :)
                                  > wolne zarty...
                                  >

może zaczniemy jeszcze raz. tym razem milej.
                                  Witaj! miło Cie poznać:)
                                  • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:21
                                    Jakze milo mi poznac Ciebie!
                                    Rowniez
                                    • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:22
                                      riese44 napisał:

> Jakze milo mi poznac Ciebie!
                                      > Rowniez
                                      >
                                      no widzisz, jak chcesz to potrafisz
                                      • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:23
                                        No i co?
                                        Bedziemy sobie tak slodzic?
                                        • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:27
                                          Swego czasu rozmawialo sie tu o sniegu za oknem o porannej kawie i innych
                                          nieistotnych pie..ch. Wszyscy piszacy o tym byli nieziemsko podnieceni
                                          kolejnymi platkami sniegu na parapecie lub iloscia kofeiny w kawie.
                                          Do czasu... do czasu az nie spotkalo sie dwoje ludzi ktorzy zburzyli sielanke i
                                          idylliczny wrecz spokoj:)
                                          Byla mala burza z piorunkami i FT zrobilo zwrot o 180 stopni.
                                          Wchodze dzis i znowu reminiscencje przeszlosci...
                                          • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:29
                                            Zadaje pytanie sam sobie...
                                            Czy to ludzie sa tacy plytcy czy zycie ich tego uczy
                                            Czy rozmowy i problemy z poziomu gimnazjum to napewno dobry wybor na spedzenie
                                            czasu przy promieniowaniu elektromagnetycznym monitora...?
                                            • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:31
                                              riese44 napisał:

> Zadaje pytanie sam sobie...
                                              > Czy to ludzie sa tacy plytcy czy zycie ich tego uczy
                                              > Czy rozmowy i problemy z poziomu gimnazjum to napewno dobry wybor na spedzenie
                                              > czasu przy promieniowaniu elektromagnetycznym monitora...?

może ludziom potrzebny spokój, nigdy nie wiadomo z kim rozmawiasz
                                              • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:34
                                                To poczytaj watki
                                                Dlaczego facet to...
                                                Dlaczego facet tamto...
                                                A ona mnie nie chce i on jej tez...
                                                Gdzie poznac...
                                                Czy lubicie badz nie niskich mezczyzn...
                                                Rany!
                                                Dzis wszedlem z nadzieja ze uda mi sie poczytac i popisac o czyms naprawde
                                                ciekawym. A tu DU.PA MARYNY WSZECHOBECNA
                                                • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:36
                                                  A jak nawet zapytam o sens tych jakze "glebokich" rozwazan to w odpowiedzi
                                                  czytam ze czepliwy jestem, ze ignorant, ze nie wtracaj sie koles
                                                  • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:38
                                                    riese44 napisał:

> A jak nawet zapytam o sens tych jakze "glebokich" rozwazan to w odpowiedzi
                                                    > czytam ze czepliwy jestem, ze ignorant, ze nie wtracaj sie koles

teraz to się troche żalisz
                                                  • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:41
                                                    Nie tylko opada wszystko co opasc moze!
                                                    Zero tzw. kumacji
                                                    I wszyscy tylko onanizuja sie swoja pseudo inteligencja godna wicepremiera L.
                                                  • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:40
                                                    riese44 napisał:

> A jak nawet zapytam o sens tych jakze "glebokich" rozwazan to w odpowiedzi
                                                    > czytam ze czepliwy jestem, ze ignorant, ze nie wtracaj sie koles

a co by Cie zadowoliło?
                                                  • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:43
                                                    > a co by Cie zadowoliło?
                                                    Zaskoczenie
                                                    Oryginalne spojrzenie na swiat i problem
                                                    Cieta riposta
                                                    Puenta zawarta w kilku slowach
                                                    Udana dwuznacznosc
                                                  • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:45
                                                    No dosc juz tego powrotu na lono FT
                                                    Do widzenia sie z Pania
                                                    Odlatuje
                                                • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:37
                                                  riese44 napisał:

> To poczytaj watki
                                                  > Dlaczego facet to...
                                                  > Dlaczego facet tamto...
                                                  > A ona mnie nie chce i on jej tez...
                                                  > Gdzie poznac...
                                                  > Czy lubicie badz nie niskich mezczyzn...
                                                  > Rany!
                                                  > Dzis wszedlem z nadzieja ze uda mi sie poczytac i popisac o czyms naprawde
                                                  > ciekawym. A tu DU.PA MARYNY WSZECHOBECNA

ok! przyznaję racje, ja od wczoraj zaglądam i podzielam twoje wrażenie. Ludzie
                                                  zrobili się nudni?!
                                          • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:29
                                            riese44 napisał:

> Swego czasu rozmawialo sie tu o sniegu za oknem o porannej kawie i innych
                                            > nieistotnych pie..ch. Wszyscy piszacy o tym byli nieziemsko podnieceni
                                            > kolejnymi platkami sniegu na parapecie lub iloscia kofeiny w kawie.
                                            > Do czasu... do czasu az nie spotkalo sie dwoje ludzi ktorzy zburzyli sielanke
                                            i
                                            > idylliczny wrecz spokoj:)
                                            > Byla mala burza z piorunkami i FT zrobilo zwrot o 180 stopni.
                                            > Wchodze dzis i znowu reminiscencje przeszlosci...

i znów chcesz wszystkim zachwiać
                                            • riese44 Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:31
                                              Nie
                                              nie mam takiej ambicji. W koncu to nie moj sos i nie musze sie w nim taplac.
                                              Ale pytanie o sens takich jalowych rozmow wciaz mnie dreczy
                                              • wajdeczka Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:33
                                                riese44 napisał:

> Nie
                                                > nie mam takiej ambicji. W koncu to nie moj sos i nie musze sie w nim taplac.
                                                > Ale pytanie o sens takich jalowych rozmow wciaz mnie dreczy

co za problem zapytać tego kto taką rozmowę prowadzi
                          • joaquina Re: Zobaczymy czy frajda bedzie goscic... 24.05.06, 22:15
                            i nerwice chyba tez...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka