drzejms-buond 30.05.06, 09:47 bożżżżżżżżżż...ktoś widział propozycje? w sumie nie dziwne..jaka reprezentacja- taki HIT... jeno Zakopałerrr coś tam wyprzędli ale reszta....? dżizas!!! OBCIACH! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laferme Re: Kit na Mundial 30.05.06, 09:50 piosenka Norbiego to taka zenada, ze az strach Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kit na Mundial 30.05.06, 09:51 a to jest JESZCZE piosenka? czy już przemówienie z wykrzykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: Kit na Mundial 30.05.06, 09:52 a widziałam szanowny Agencie, robi wrazenie - dawno takiej kaszany nie bylo w TV:D:D a może zakładziki - ja stawiam 3 sledziki ze wygraja te trzy dupencje z QUNS czy jak to sie pisze?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kit na Mundial 30.05.06, 10:02 www.hitnamundial.pl/?dzial=10 brakuje mi tu..PUŚŚŚŚS DE BAAATON.... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Kit na Mundial 30.05.06, 10:05 pusie dziś leciały w autobusie help! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kit na Mundial 30.05.06, 10:16 HA!!!!!!! a te SCHABY bożżżżżżż jakby na Grunwald jechali AAAAAAAAAAA!!!! :-D)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Kit na Mundial 30.05.06, 11:35 po analizie tytułów stwierdzam: golden life! "będzie gol!": optymiści, ale umiarkowani:) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Kit na Mundial 31.05.06, 10:11 total kaszana ! I co najśmieszniejsze te kity wybrali z 200 propozycji !!!! ło panie, to już jest dno, na dodatek niektóre te porywające kaswałki są sprzed czterech lat jak norbi (olsztyn się za niego wstydzi) czy golden life. Jest źle, ludzie, jest źle. z braku laku wybieram Rasiak song Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kit na Mundial 31.05.06, 10:15 zagłosowałem na ZAKOPOWER, najlepszy kawałek..w ucho WLATA szybko, ale czy na MUNDIAL???? wątpię... a słyszeliscie o promocji MEDIAMARKTU??? sie uśmiałem... otóż , jeśli Polacy wejdą do PÓŁFINAŁU , TO ONI ZWRACAJĄ KOSZTY ZAKUPU WSZYSTKIM KLIENTOM!!!(zakupy czerwcowe) Odpowiedz Link Zgłoś