wieslawa-siemiankowska 02.06.06, 17:46 Dla ułatwienia dodam,że właśnie w tej chwili wlazła na drabinkę na placu zabaw. Nagrodą jest wizyta na planie serialu i autograf wybranej gwiazdy;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:52 Skoro wlazła na drabinkę to od razu wykluczam Papugię;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:56 Nii, papuga drugi koniec warszawy. Teraz gwiazda dla odmiany gapi się na mój garaż. Jest brzydzsza niż w serialu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:56 Wieśka, uściślij wiek albo płec Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:58 na drabinkę to tylko JANINA NOZYCORĘKA!!!!!!!!! :-D))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:57 wiekowo na drabinke łapie sie Natalka albo Mateusz. A Janeczka czy Teoś juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:58 Agnisia? Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:59 O Agnisi zapomniałam, Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:59 Oleńka? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:00 Oleńka mieszka we Wrocku przy Grabiszyńskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:59 no nie mów ze Istłud trenuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:59 Brawo Dora !! Natalka, Natalka ! Kiedy chcesz jechać do grabiny ? albo Gródka ? Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:01 wyjazd odstepuje wiekszym fanom MjM A w realu Natalka też jak tak chłopięco wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:03 Aż wyjrzałam przez okno, aby jej się przyjrzeć- ma tak samo ciasno zaplecione warkoczyki ( to chyba jej znak firmowy), grube nóżki i właśnie z koleżanką stoi przy bramie i gada z cieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:05 Dobrze,ze sie juz na twój garaż nie gapi, tyle twojego Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:13 Może względem garażu złe zamiary miała, z tymi celebrities to nigdy nic nie wiadomo;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:01 a ktoją tam wpuścił..? to wasze osiedle nie jest ZAMKNIĘTE? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:02 Warkoczarka?taka duzia i na drabinki kica??? pewnie chodzi po osiedlu i mówi AJ SI DED PIPL? a czy ma rozpuszczone warkoczyki. barrrrrrrrdzo mnie to interesuje, barrrrrrrrrdzo! WEŹ AUTOGRAF!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:02 pewnie tak,jak każdy dom bez klamek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:05 To nie osiedle, tylko apartamentowiec, ogrodzony i strzeżony:) Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:06 wieśka, a czemu sie wcześniej nie chwaliłas sąsiedztwem? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:08 Możesz do niej podejść i powiedzieć ode mnie, że jest beznadziejna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:09 aga_ata napisała: > Możesz do niej podejść i powiedzieć ode mnie, że jest beznadziejna?:) To dziecko wygląda na chore psychicznie, nie powiem jej bo się boję:) Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:10 wieslawa-siemiankowska napisała: > To dziecko wygląda na chore psychicznie, nie powiem jej bo się boję:) Natka postrach sieje:D Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:08 Bo pierwszy raz ją tu zobaczyłam, a i mieszkam od niedawna:) Ale wiem od ciecia,że Mariolka z MjM wraz z mężem i córeczką też tu mieszkają:) A vis a vis Lubaszenko. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:13 Do Lubaszenki pójdź i mu powiedz, że go lubię;) Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:19 Aga,o Olafa Ci chodzi?czy o seniora. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:29 a wogóle to przeszła byś sie po tym partmentowcu i sprawdziła kogo my lubimy a kogo nie... :-D)) to my ci potem najlepiej powiemy komu masz się kłaniać ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:21 Olaf mieszka vis a vis. Ma ( chyba) porsche cayenne, ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:36 O! to jemu sie mozesz pokłonić ale pamiętaj że sawuarwiwr nakazuje żeby to najsamprzód chłopcy się kłaniali a dopiero potem dziewczynki dygają! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 21:11 Jaka Mariolka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:37 zahacz rodzica (np. przy śmietniku) i poradź zmianę fryzury Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:39 a ten "apartamentowiec strzyżony" - to z zarobków córy, czy rodzice "przed" wielkim wejściem zdążyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:48 A tego to nie wiem. Wybudowany został w 2002-3 roku, a łona kiedy się pojawiła w serialu ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 21:23 aczytoniewszystkojedno?pytam ja Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 21:39 Nie, skąd. Ale już wiem. Radomska. Toż strach tam zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 21:50 Jest gorzej niż myślicie. Radomska and her family mieszkają równo pode mną.Właśnie wyczaiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 22:00 To nieźle masz, zamieszkujesz nad prokuratorką z Kryminalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 22:21 Nie oglądam "Kryminalnych":) Odpowiedz Link Zgłoś
znajomyy MITOMANKA 02.06.06, 22:35 NIE MÓWILEM ZE TA SIEMIONKOWSKA TO NAWIEDZONA JAKAŚ?A W JAKIM TOWARZYSTWIE SIĘ OBRACA NO NO APARTAMENTOWIEC STRZEŻONY BUAHHAHAHAHAHAHAHA BLOK Z OBSIKANĄ KLATKĄ PEWNIE GDZIEŚ W JAKIEJŚ MARNEJ DZIELNICY Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: MITOMANKA- a niech sobie 03.06.06, 08:50 ale fajnie opowiada. Miałam w rodzinie takiego adwokata. Kazdy wiedzial, że zmyśla, ale przyjemnie i śmiesznie było posluchać. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: MITOMANKA 03.06.06, 10:47 znajomemu chyba sie wydaje, ze mieszkac w apartamentowcu w zapyziałej Wawie to jakis wielki swiat i powód do dumy, to sie czepił idź pan do domu Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: MITOMANKA 03.06.06, 11:41 Racja Invicta, w Wawie to tera co drugi budynek strzeżony, nawet u mojej koleżanki na Pradze bramę w kamienicy zamknęli ciecia postawili i mówią,że " strzeżony". Odpowiedz Link Zgłoś
aarraabbeellaa [...] 03.06.06, 15:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Arabello, dla mnie to jest parkinsonizm 03.06.06, 15:26 a już był spokój od dłuższego czasu,ale widzę że trzymasz oko na tym no, pulsie :))) gratuluję (???) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska [...] 03.06.06, 15:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś