Dodaj do ulubionych

Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim domu?

02.06.06, 17:46
Dla ułatwienia dodam,że właśnie w tej chwili wlazła na drabinkę na placu
zabaw. Nagrodą jest wizyta na planie serialu i autograf wybranej gwiazdy;)
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:52
      Skoro wlazła na drabinkę to od razu wykluczam Papugię;)
      • wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:56
        Nii, papuga drugi koniec warszawy. Teraz gwiazda dla odmiany gapi się na mój
        garaż. Jest brzydzsza niż w serialu:)
        • dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:56
          Wieśka, uściślij wiek albo płec
          • drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:58
            na drabinkę to tylko
            JANINA NOZYCORĘKA!!!!!!!!!
            :-D)))))))))))
    • dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:57
      wiekowo na drabinke łapie sie Natalka albo Mateusz.
      A Janeczka czy Teoś juz nie.
      • szukajacy_sensacji Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:58
        Agnisia?
        • dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:59
          O Agnisi zapomniałam,
        • romana_polka Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:59
          Oleńka?
          • wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:00
            Oleńka mieszka we Wrocku przy Grabiszyńskiej:)
        • drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:59
          no nie mów ze Istłud trenuje...?
      • wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 17:59
        Brawo Dora !! Natalka, Natalka ! Kiedy chcesz jechać do grabiny ? albo Gródka ?
        • dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:01
          wyjazd odstepuje wiekszym fanom MjM

A w realu Natalka też jak tak chłopięco wygląda?
          • wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:03
            Aż wyjrzałam przez okno, aby jej się przyjrzeć- ma tak samo ciasno zaplecione
            warkoczyki ( to chyba jej znak firmowy), grube nóżki i właśnie z koleżanką stoi
            przy bramie i gada z cieciem.
            • dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:05
              Dobrze,ze sie juz na twój garaż nie gapi,
              tyle twojego
              • szukajacy_sensacji Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:13
                Może względem garażu złe zamiary miała, z tymi celebrities to nigdy nic nie
                wiadomo;)
        • drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:01
          a ktoją tam wpuścił..? to wasze osiedle nie jest ZAMKNIĘTE?
          • drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:02
            Warkoczarka?taka duzia i na drabinki kica???
            pewnie chodzi po osiedlu i mówi AJ SI DED PIPL? a czy ma rozpuszczone warkoczyki.
            barrrrrrrrdzo mnie to interesuje, barrrrrrrrrdzo!

WEŹ AUTOGRAF!!!!
          • romana_polka Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:02
            pewnie tak,jak każdy dom bez klamek ;)
          • wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:05
            To nie osiedle, tylko apartamentowiec, ogrodzony i strzeżony:)
            • dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:06
              wieśka, a czemu sie wcześniej nie chwaliłas sąsiedztwem?
              • aga_ata Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:08
                Możesz do niej podejść i powiedzieć ode mnie, że jest beznadziejna?:)
                • wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:09
                  aga_ata napisała:

> Możesz do niej podejść i powiedzieć ode mnie, że jest beznadziejna?:)

To dziecko wygląda na chore psychicznie, nie powiem jej bo się boję:)
                  • szukajacy_sensacji Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:10
                    wieslawa-siemiankowska napisała:

> To dziecko wygląda na chore psychicznie, nie powiem jej bo się boję:)

Natka postrach sieje:D
              • wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:08
                Bo pierwszy raz ją tu zobaczyłam, a i mieszkam od niedawna:) Ale wiem od
                ciecia,że Mariolka z MjM wraz z mężem i córeczką też tu mieszkają:) A vis a vis
                Lubaszenko.
                • aga_ata Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:13
                  Do Lubaszenki pójdź i mu powiedz, że go lubię;)
                  • dora38 Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:19
                    Aga,o Olafa Ci chodzi?czy o seniora.
                    • drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 18:29
                      a wogóle to przeszła byś sie po tym partmentowcu i sprawdziła kogo my lubimy a
                      kogo nie...
                      :-D))

to my ci potem najlepiej powiemy komu masz się kłaniać
                      ;-}
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:21
                      Olaf mieszka vis a vis. Ma ( chyba) porsche cayenne, ale głowy nie dam.
                      • drzejms-buond Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:36
                        O! to jemu sie mozesz pokłonić ale pamiętaj że sawuarwiwr nakazuje żeby to
                        najsamprzód chłopcy się kłaniali a dopiero potem dziewczynki dygają!
                • aari Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 21:11
                  Jaka Mariolka ??
    • aankaa Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:37
      zahacz rodzica (np. przy śmietniku) i poradź zmianę fryzury
      • aankaa Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:39
        a ten "apartamentowiec strzyżony" - to z zarobków córy, czy rodzice "przed"
        wielkim wejściem zdążyli ?
        • wieslawa-siemiankowska Re: Zgadnijcie, która gwiazda MjM mieszka w moim 02.06.06, 19:48
          A tego to nie wiem. Wybudowany został w 2002-3 roku, a łona kiedy się pojawiła
          w serialu ?
    • mmk9 MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 21:21
      Pyta aari, pytam ja...
      • drzejms-buond Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 21:23
        aczytoniewszystkojedno?pytam ja
        • mmk9 Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 21:39
          Nie, skąd. Ale już wiem. Radomska. Toż strach tam zaglądać.
          • wieslawa-siemiankowska Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 21:50
            Jest gorzej niż myślicie. Radomska and her family mieszkają równo pode
            mną.Właśnie wyczaiłam.
            • szukajacy_sensacji Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 22:00
              To nieźle masz, zamieszkujesz nad prokuratorką z Kryminalnych.
              • wieslawa-siemiankowska Re: MARIOLKA z Mjm ? kto to ? 02.06.06, 22:21
                Nie oglądam "Kryminalnych":)
                • znajomyy MITOMANKA 02.06.06, 22:35
                  NIE MÓWILEM ZE TA SIEMIONKOWSKA TO NAWIEDZONA JAKAŚ?A W JAKIM TOWARZYSTWIE SIĘ
                  OBRACA NO NO
                  APARTAMENTOWIEC
                  STRZEŻONY BUAHHAHAHAHAHAHAHA

BLOK Z OBSIKANĄ KLATKĄ PEWNIE GDZIEŚ W JAKIEJŚ MARNEJ DZIELNICY
                  • mmk9 Re: MITOMANKA- a niech sobie 03.06.06, 08:50
                    ale fajnie opowiada. Miałam w rodzinie takiego adwokata. Kazdy wiedzial, że
                    zmyśla, ale przyjemnie i śmiesznie było posluchać.
                  • invicta1 Re: MITOMANKA 03.06.06, 10:47
                    znajomemu chyba sie wydaje, ze mieszkac w apartamentowcu w zapyziałej Wawie to
                    jakis wielki swiat i powód do dumy, to sie czepił
                    idź pan do domu
                    • wieslawa-siemiankowska Re: MITOMANKA 03.06.06, 11:41
                      Racja Invicta, w Wawie to tera co drugi budynek strzeżony, nawet u mojej
                      koleżanki na Pradze bramę w kamienicy zamknęli ciecia postawili i mówią,że "
                      strzeżony".
                      • aga_ata Re: MITOMANKA 03.06.06, 12:27
                        Poszłaś do Olafa? :)))
                        • aarraabbeellaa [...] 03.06.06, 15:13
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • mmk9 Arabello, dla mnie to jest parkinsonizm 03.06.06, 15:18
                            co mówi neurolog ?
                            • romana_polka Re: Arabello, dla mnie to jest parkinsonizm 03.06.06, 15:26
                              a już był spokój od dłuższego czasu,ale widzę że trzymasz oko na tym no, pulsie :)))
                              gratuluję (???)
                              • wieslawa-siemiankowska [...] 03.06.06, 15:49
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka