inger 24.10.01, 14:48 'spotkam, poznam, polubie...milego, inteligentnego pana - mloda, ładna ......samotna....mezatka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grapefruit_dead ależ prosze! 24.10.01, 14:58 inger napisał(a): co by tu palnąć? ;> acha mikser schowany? Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: moralizatorom dziękuję! 24.10.01, 16:36 inger napisał(a): > 'spotkam, poznam, polubie...milego, inteligentnego pana > - mloda, ładna ......samotna....mezatka To ja bym bardzo prosil aby zechciala mi Pani zrobic taka mala uprzejmosc. Jestem mianowicie bardzo ciekaw ilu sie chetnych znajdzie. Moglbym oczywiscie sam wrzucic na probe podobny post pod jakas kobieca ksywa ale tak czuje ze to by chyba bylo nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
inger Re: moralizatorom dziękuję! 24.10.01, 16:55 potwor napisał(a): > > To ja bym bardzo prosil aby zechciala mi Pani zrobic > taka mala uprzejmosc. Jestem mianowicie bardzo ciekaw > ilu sie chetnych znajdzie. Moglbym oczywiscie sam wrzucic > na probe podobny post pod jakas kobieca ksywa ale > tak czuje ze to by chyba bylo nie fair. Drogi Potworze! Przykro mi, ale nie zajmuje sie dostarczaniem statystyk na pozadane tematy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: moralizatorom dziękuję! 24.10.01, 17:06 >> Jestem mianowicie bardzo ciekaw > > ilu sie chetnych znajdzie. Moglbym oczywiscie sam wrzucic > > na probe podobny post pod jakas kobieca ksywa ale > > tak czuje ze to by chyba bylo nie fair. > > > Drogi Potworze! > Przykro mi, ale nie zajmuje sie dostarczaniem statystyk > na pozadane tematy... No coz, skoro dalej jestem ciekaw to nie pozostaje mi nic innego jak przeprowadzic samemu odpowiedni eksperyment. Moze zreszta juz go prowadze ? Nie bardzo dobrze pamietam ale zdaje mi sie ze rejestrowalem ksywe inges .... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: moralizatorom dziękuję! 24.10.01, 17:08 potwor napisał(a): > >> Jestem mianowicie bardzo ciekaw > > > ilu sie chetnych znajdzie. Moglbym oczywiscie sam > wrzucic > > > na probe podobny post pod jakas kobieca ksywa ale > > > tak czuje ze to by chyba bylo nie fair. > > > > > > Drogi Potworze! > > Przykro mi, ale nie zajmuje sie dostarczaniem statystyk > > na pozadane tematy... > > No coz, skoro dalej jestem ciekaw to nie pozostaje mi nic > innego jak przeprowadzic samemu odpowiedni eksperyment. > Moze zreszta juz go prowadze ? Nie bardzo dobrze pamietam > ale zdaje mi sie ze rejestrowalem ksywe inges .... :-) inger, oczywiscie ze inger nie inges Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier. Re: moralizatorom dziękuję! 24.10.01, 17:27 inger napisał(a): > 'spotkam, poznam, polubie...milego, inteligentnego pana > - mloda, ładna ......samotna....mezatka Była pewna panna, (choć nie była panną ) Co szukała chłopca, (pana –napisano) Miłe ma być chłopie i inteligentne Bo i ona ładna ... samotna ... i chętna. Pewnie będą razem bajki opowiadać I w czystej pościeli dłonie razem składać. A kiedy opadnie co nieco... i nastrój..., To miłemu kopa i w mordę go chlasnąć! Co by się nie rzucał i pannie nie smrodził Wszak ona jest mężatką i tak się nie godzi! Jaskier Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: moralizatorom dziękuję! 24.10.01, 18:18 jakis oksymoron mi sie tu placze :))) wspolczuje mezowi chyba ze jest nie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
inger Re: moralizatorom dziękuję! 24.10.01, 20:17 jaskier. napisał(a): > inger napisał(a): > > > 'spotkam, poznam, polubie...milego, inteligentnego pana > > - mloda, ładna ......samotna....mezatka > > > Była pewna panna, (choć nie była panną ) > Co szukała chłopca, (pana –napisano) > Miłe ma być chłopie i inteligentne > Bo i ona ładna ... samotna ... i chętna. > > Pewnie będą razem bajki opowiadać > I w czystej pościeli dłonie razem składać. > A kiedy opadnie co nieco... i nastrój..., > To miłemu kopa i w mordę go chlasnąć! > > Co by się nie rzucał i pannie nie smrodził > Wszak ona jest mężatką i tak się nie godzi! > > Jaskier > doceniam to, iz moj watek na tyle cie poruszyl iz postanowiles(las) dac upust swojej tworczej wenie,ale na przyszlosc prosze szukaj tematow do swoich lirykow w wlasnym zyciu.. :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mily-1 Re: moralizatorom dziękuję! 24.10.01, 23:44 I dlaczego się tak od razu obrażać - przecież to kolejny wieszcz nam rośnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier. Re: moralizatorom dziękuję! 25.10.01, 09:29 > > doceniam to, iz moj watek na tyle cie poruszyl iz postanowiles(las) dac upust > swojej tworczej wenie,ale na przyszlosc prosze szukaj tematow do swoich lirykow > > w wlasnym zyciu.. :-) > pozdrawiam > Moje życie szare jak papier do rzyci. Twoje wiedzę także, bo Cię nie zachwycił Ten stan posiadania na wyłączność męża. Małżeństwo pewnikiem horyzonty zwęża! I sposobność wszelką do duuuszy oddania, Temu co wziąć zechce ją w stan posiadania. Jaskier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: moralizatorom dziękuję! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 22:42 inger napisał(a): > 'spotkam, poznam, polubie...milego, inteligentnego pana > - mloda, ładna ......samotna....mezatka .. musi dac sie spotkac,poznac,polubic,byc mily i inteligentny, a w zamian Ty oferujesz kontakt z mloda,ladna,samotna,mezatka!!! .. troszke dziwna i niezbyt fair propozycja gdyz od razu narzuca w sposob dominujacy tylko pewien rodzaj mozliwego kontaktu, a to przypuszczam jest sprzeczne i niezbyt atrakcyjna propozycja, jezeli chodzi o "normalnego" milego i inteligentenego Pana. .. nie moralizujac, cos mi sie w tym poscie nie podobalo, stad ten komentarz:), jednakze .. powodzenia:)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: moralizatorom dziękuję! IP: *.abo.wanadoo.fr 24.10.01, 23:49 Witaj, Enancjo ! Wypuscili Cie z szafy czy nadajesz od wewnatrz ? Skadbys zreszta nie nadawal ciesze sie niezmiernie, ze nadajesz i zegnam Cie jednoczesnie, bo ide spac. No to siema B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: moralizatorom dziękuję! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 08:42 Gość portalu: Bizon napisał(a): > Witaj, Enancjo ! Wypuscili Cie z szafy czy nadajesz od wewnatrz ? Skadbys > zreszta nie nadawal ciesze sie niezmiernie, ze nadajesz i zegnam Cie > jednoczesnie, bo ide spac. No to siema B. cze B .. chyba jestem wolny .. nikt sie szafa nie interesuje, wiec hasam to tu to tam i czasami nadaje , ale mam zbyt duzo roboty poki co, wiec z rzadka. milego poranka i dzionka Hej / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: moralizatorom dziękuję! Do enancjo IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 25.10.01, 00:23 Gość portalu: enancjo napisał(a): (...) > .. musi dac sie spotkac,poznac,polubic,byc mily i inteligentny, > a w zamian Ty oferujesz kontakt z mloda,ladna,samotna,mezatka!!! > .. troszke dziwna i niezbyt fair propozycja gdyz od razu narzuca > w sposob dominujacy tylko pewien rodzaj mozliwego kontaktu, a > to przypuszczam jest sprzeczne i niezbyt atrakcyjna propozycja, > jezeli chodzi o "normalnego" milego i inteligentenego Pana. Zwykle cenię sobie Twoje wypowiedzi, ale z tą nijak nie mogę się pogodzić. O jakim rodzaju możliwego kontaktu myślisz? Co jest nie fair, sprzeczne i niezbyt atrakcyjne w tym, co napisała inger? Czy nie sądzisz, że określenie się przez nią jako "samotna ... mężatka" może świadczyć o przeżywaniu przez nią jakichś dramatycznych napięć? Losy ludzi bywają skomplikowane i nie widzę nic złego w poszukiwaniach inger. Dobrze, że chociaż życzyłeś jej powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: moralizatorom dziękuję! Do wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 07:40 Witaj!Mysle ze Enancjo mial na mysli ze "normalnego" a raczej uczciwego pana nie bedzie interesowala perspektywa bycia wylacznie potencjalnym kochankiem bo na nic wiecej np.jakis staly zwiazek ,nie moglby liczyc.Taki anons jest z gory obwarowany szlabanem i wskazuje jeden tor rozwoju znajomosci. Enancjo moj drogi ,jesli zle zrozumialam to wybacz .:)Pozdrawiam .S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: moralizatorom dziękuję! Do wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 25.10.01, 20:07 Witaj również! Miło spotkać Cię znów w rozmowie:))) Obawiałem się właśnie tego, że Enancjo mógł rozumieć ten "pewien rodzaj możliwego kontaktu" tak właśnie, jak to ujęłaś. Moim zdaniem byłoby to spłycenie i stąd moja reakcja. Nie wtrącam się dalej, bo z wymiany postów między inger i Enancjo wynika, że nie ma już między nimi nieporozumienia. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
inger Re: moralizatorom dziękuję! 25.10.01, 14:02 Gość portalu: enancjo napisał(a): > > .. troszke dziwna i niezbyt fair propozycja gdyz od razu narzuca > w sposob dominujacy tylko pewien rodzaj mozliwego kontaktu, a Witam! :-) Wybacz Enancjo, ze wybiorczo zacytuje Twoja wypowiedz, ale wydaje mi sie, ze te 2 linijki to dobre podsumowanie Twojego i Samanty stosunku do mojego postu. Otoz, nie potrafie zrozumiec, jak na podstawie paru przymiotnikow odnosnie siebie i mojego ewentualnego znajomego, przyjaciela, kochanka itp mozna zakladac, ze ta znajomosc ma z gory okreslony, zaplanowany przebieg i format??? Na podstawie czego taki wniosek? Tego, ze chcialabym poznac kogos milego? inteligentnego? czy na podstawie tego co napisalam o sobie? Ja czyli, kobieta ' zajęta' plus 'dochodzšcy' przyjaciel, kochanek, itp ktory wg Waszej opini godzac sie na taki uklad nie moze byc 'normalny' ???(wartosciowy rozumiem, bo z ta normalnoscia to roznie bywa:) Na ten temat to niech sie moze wypowiedza sami zainteresowani.... nie uogolniajcie jednak prosze i nie wpychajcie mnie w gotowe schematy pomni na to, iz zycie bywa czasem bardziej skomplkowane niz sie wydaje pozdrawiam goraco i zycze milego dnia Inger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: moralizatorom dziękuję do wrew+samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 08:38 inger napisał(a): > 'spotkam, poznam, polubie...milego, inteligentnego pana > - mloda, ładna ......samotna....mezatka Inger sorki za spam Twego watku, .. dokladnie napisala to po duzej czesci samanta .. dzieki :)), .. dodatkowo pozycja startowa inger jest z pelna askeuracja !!!, natomiast z okreslonymi zadaniami wobec pana np spojrz na to tak mily versus bo mloda i samotna, inteligentny versus ladna i mezatka, mozna to zrobic tez w innej kombinacji .. i wowczas wyglada to jeszcze gorzej, troszke nie fair .. brak w tym rownowagi jakiem sam waga, .. wierze ze jezeli watek jest autentyczny, to przyczyny ktore pchnely inger do takiego postu sa bardzo powazne, ale w tej formie wyraznie widac glowny watek potrzeb i przyczyn, ktore wykreowaly ten post, .. ale jasne ze zycze jej powodzenia .. nie chcialem jej watka w zaden sposob niszczyc .. tylko cos w nim zwracalo moja uwage teraz juz wiem, ze propozycja jest nie rowno wywazona, i tyle milego dnia wszystkim Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
inger Re: moralizatorom dziękuję do wrew+samanta 25.10.01, 14:10 Gość portalu: enancjo napisał(a): > > .. troszke dziwna i niezbyt fair propozycja gdyz od razu narzuca > w sposob dominujacy tylko pewien rodzaj mozliwego kontaktu, a Witam! :-) Wybacz Enancjo, ze wybiorczo zacytuje Twoja wypowiedz, ale wydaje mi sie, ze te 2 linijki to dobre podsumowanie Twojego i Samanty stosunku do mojego postu. Otoz, nie potrafie zrozumiec, jak na podstawie paru przymiotnikow odnosnie siebie i mojego ewentualnego znajomego, przyjaciela, kochanka itp mozna zakladac, ze ta znajomosc ma z gory okreslony, zaplanowany przebieg i format??? Na podstawie czego taki wniosek? Tego, ze chcialabym poznac kogos milego? inteligentnego? czy na podstawie tego co napisalam o sobie? Ja czyli, kobieta ' zajęta' plus 'dochodzšcy' przyjaciel, kochanek, itp ktory wg Waszej opini godzac sie na taki uklad nie moze byc 'normalny' ???(wartosciowy rozumiem, bo z ta normalnoscia to roznie bywa:) Na ten temat to niech sie moze wypowiedza sami zainteresowani.... nie uogolniajcie jednak prosze i nie wpychajcie mnie w gotowe schematy pomni na to, iz zycie bywa czasem bardziej skomplkowane niz sie wydaje pozdrawiam goraco i zycze milego dnia Inger Odpowiedz Link Zgłoś
wylinialy Re: moralizatorom dziękuję do wrew+samanta 25.10.01, 15:14 Rzucili sie na dziewczyne jakby jakas nienormalna byla. A ja ja rozumiem. Wyobrazcie sobie ze wszystko jest super w zyciu tylko swiat nigdy nie ma, np. bozego narodzenia. To by sie mozna przeciez powiesic w takim cudnym zyciu bez swiat (chociaz niby dorosli ludzie jestesmy i nie wierzymy w aniolka). No wiec moze ona ma wszystko super tylko swiat potrzebuje od czasu do czasu, zeby choinka pachniala i wszystko zeby bylo troche inaczej. Inaczej tzn z definicji tak jak na codzien nie moze byc. Ja tez tesknie do takich swiat wiec wiem co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: moralizatorom dziękuję do wrew+samanta IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 25.10.01, 19:55 Szczerze życzę Ci... świąt w życiu. Ja też wiem, co oznacza ich brak. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: moralizatorom dziękuję! == > do INGER IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 14:43 .. inger bez urazy, nie wnikam w Twoja sytuacja czy prosta czy skomplikowana, nie moralizuje... .. patrzac z wierzchu na Twoj post, wydaje sie ze watek jest lekki i wrecz prosty, .. z tym ze wybacz, cos mi nie dawalo spokoju w tym co zostalo napisane przez Ciebie i czytajac inne posty watku po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze jest w Twoim watku pewien brak rownowagi, ktory moze zawazyc na jego skutecznosci, .. zycze Ci powodzenia w rozwiazaniu Twoich problemow, pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re:inger encja niemoralizujaca IP: *.olsza.krakow.pl 25.10.01, 15:14 I jak czas plynie INGER? Dalej samotnie? Chyba juz nie tak, choc nietrudno myslec, ze nie o taka niesamotnosc Ci chodzi. kazda ostroznosc, a taka w tej sytuacji jest nieodzowna, jest przez Ciebie traktowana wlasnie jako proba moralizowania. Ale cos w tym jest, jesli zastrzeglas ,ze wlasnie tego nie chcesz.Mozna rzeczywiscie zrozumiec mozliwa i rzeczywista sytuacje z jakiej chcialabys wyjsc. Dotychczas wydawalo mi sie, ze takie utkwienie leczy sie spontanicznie i dlatego zapewne Twoje podjecia tematu moglo wygladac na probe wyrachowana. A czy to zle? Tego nie wiem. Nie potrafie znalezc odpowiedzi. Lepiej moze jednak tak jak proponujesz, anie zbyle kim , byle jak i byle gdzie, aby tylko oderwac sie , chocby dla testu z tego w czym utkwilas Ty , czy tkwia inni. To jak taki wtret i nie chce Cie ani dotknac, ani poglebiac rozmyslan podejmujac jakas analize... Sama sprawa wydaje sie byc wcale nie odosobniona, wiec zapewne kogos tak spotkac mozesz... Pozdrawiam krm w dodatku troche niemoralny Odpowiedz Link Zgłoś
inger Re:do wrew 25.10.01, 20:37 Witam serdecznie! dzieki za obiektywizm pozdrowienia Inger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do inger IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 25.10.01, 21:10 inger napisał(a): > Witam serdecznie! > dzieki za obiektywizm > pozdrowienia > Inger Było mi bardzo miło przeczytać to, co napisałaś. Dopiero po jakimś czasie uświadomiłem sobie, że prawdziwym adresatem Twojego posta jest krm. Ale nic nie szkodzi - miło było i tak, a wypowiedź krm też mi się podoba. Wszystko przez te nasze warrrczące nicki;) Pozdrawiam! wrew Odpowiedz Link Zgłoś
inger Re: Do Wrew! 25.10.01, 22:12 Gość portalu: wrew napisał(a): > inger napisał(a): > > > Witam serdecznie! > > dzieki za obiektywizm > > pozdrowienia > > Inger > > Było mi bardzo miło przeczytać to, co napisałaś. Dopiero po jakimś czasie > uświadomiłem sobie, że prawdziwym adresatem Twojego posta jest krm. Ale nic nie > > szkodzi - miło było i tak, a wypowiedź krm też mi się podoba. Wszystko przez te > > nasze warrrczące nicki;) > Pozdrawiam! > wrew Hej no Wrew! To bylo do Ciebie!! jak pisze 'do wrew' to znaczy ze to do wrew i juz! a krm tez pozdrawiam! buziaki Inger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do Inger! IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 25.10.01, 22:49 - Tak jest, Inger! - Spocznij! - Ośmielam się zameldować, że tak naprawdę to wiedziałem do kogo był Twój post... Odpowiedz Link Zgłoś