mnietka.kokietka 05.06.06, 21:52 liczymy ile razy trzęśnie głowa????? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka Re: janda u szymona 05.06.06, 21:59 ona sie śmieje z każdego własnego słowa, rewelka!!! żądam konfontacji Jandy z Jandą_Tłokową!! :> Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: janda u szymona 05.06.06, 22:00 no właśnie fajnie by było ta i tamta razem np. z lepperem:) nic a nic różnicy nie??:))) ja juz naliczyłam 55 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: janda u szymona 05.06.06, 22:16 A Wodecki tak samo pazerny się okazał jak w Mamy CIę :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: janda u szymona 05.06.06, 22:17 on taki jakiś nijakiś nie, tak zawsze bo ja wiem to samo gada. zawsze coś o włosach:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: janda u szymona 05.06.06, 22:35 takie se Rozmowy w Tłoku a na koniec Lustracja Duchownych :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: janda u szymona 05.06.06, 22:36 no co ty, ale lepper extra no ale ja jestem subjektywna no:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: janda u szymona 05.06.06, 22:38 mnietka.kokietka napisała: > no co ty, ale lepper extra Lepper to mi sie podobał w pierwszym odcinku w jakim był teraz juz jakis wymuszony jest, ale moze byc, pewnie:)) > no ale ja jestem subjektywna > no:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: janda u szymona 06.06.06, 10:03 no miała obejrzeć ten program ale przecież... OD ZEWNĄTRZ!!!! kurde, ona takich historii,jak z tym kominem, niby nic nie znaczących, ma całe setki... i gdyby ktoś inny je opowiadał, to pewnie nie zwróciłbym na to uwagi... a w jej wykonaniu- pękam ze śmiechu! uwielbiam, jak trzęsie głową, uwielbiam jak sie śmieje kurde...uwielbiam ją! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: janda u szymona 06.06.06, 11:25 a mnie sie nie podoba jak ktoś sie sam najbardziej śmieje z własnych (mało smiesznych zresztą)dowcipów uwielbiam ludzi z poczuciem humoru,a samozachwyconych już mniej Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: janda u szymona 06.06.06, 11:36 O, o, i mnie śmieszy i podziwiam i respect, że jej się cokowiek chce w tym kraju zakichanym. No i ma kobita wrażliwość na absurdalne piękno pęku kluczy. Cudna fota! Cudna. Odpowiedz Link Zgłoś