Dodaj do ulubionych

*Poszukuje.......................................*

24.10.01, 17:37
.........no wlasnie kogo???
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: *Poszukuje.......................................* 24.10.01, 18:14
      moze kogos do grabienia Grabiezco?:)))
      • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 24.10.01, 19:41
        anka1 napisał(a):

> moze kogos do grabienia Grabiezco?:)))

Czesc! Widze ze Ty wszystko potrafisz. Pozdrawiam
    • Gość: janeczka Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.10.01, 19:26
      grabiezca napisał(a):

> .........no wlasnie kogo???

mnie

• Gość: jasmina Re: *Poszukuje.......................................* IP: 194.181.38.* 24.10.01, 19:34
        Nie, Czes!a! W końcu biedaczyna zgubił się kilka dni temu...

Gość portalu: janeczka napisał(a):

> grabiezca napisał(a):
        >
        > > .........no wlasnie kogo???
        >
        > mnie
        >

• Gość: janeczka Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.11.01, 20:14
          Gość portalu: jasmina napisał(a):

> Nie, Czes!a! W końcu biedaczyna zgubił się kilka dni temu...
          >
          > jasmina, nie badz swinia i nie nazywaj mnie czesia....
      • grabiezca Re: *Poszukuje.......................................* 31.10.01, 19:11
        Gość portalu: janeczka napisał(a):

> grabiezca napisał(a):
        >
        > > .........no wlasnie kogo???
        >
        > mnie
        >
        hmm..............ciekawe
        ......to chyba juz niemusze poszukiwac?
        zaczne teraz grabic.........ludzkie uczucia

• ellen Re: *Poszukuje.......................................* 02.11.01, 10:25
          Nie ryzykowałabym.
          Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie.
          • anka1 Re: *Poszukuje.......................................* 02.11.01, 10:46
            a jak juz ich nagrabisz to co z nimi zrobisz?:)))
            • grabiezca Re: *Poszukuje.......................................* 09.11.01, 15:07
              anka1 napisał(a):

> a jak juz ich nagrabisz to co z nimi zrobisz?:)))

wyrzuce do kosza na smieci(ale to brzmi:)) )
          • grabiezca Re: *Poszukuje.......................................* 09.11.01, 15:06
            ellen napisał(a):

> Nie ryzykowałabym.
            > Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie.

myslalem ze liscie trudniej sie grabi......a tu takie zaskoczenie..hmmm...
            • Gość: mathilda Re: *Poszukuje.......................................* IP: 10.0.126.* 09.11.01, 15:34
              grabiezca napisał(a):

> ellen napisał(a):
              >
              > > Nie ryzykowałabym.
              > > Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie.
              >
              > myslalem ze liscie trudniej sie grabi......a tu takie zaskoczenie..hmmm...

grabiezco, a moze Ci wspolniczki do tego grabienia potrzeba?;-)) byle nie lisci!!!

• grabiezca Re: *Poszukuje.......................................* 09.11.01, 16:23
                Gość portalu: mathilda napisał(a):

> grabiezca napisał(a):
                >
                > > ellen napisał(a):
                > >
                > > > Nie ryzykowałabym.
                > > > Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie.
                > >
                > > myslalem ze liscie trudniej sie grabi......a tu takie zaskoczenie..hmmm...
                >
                > grabiezco, a moze Ci wspolniczki do tego grabienia potrzeba?;-)) byle nie lisci
                > !!!
                >

mowily jaskolki ze podobno...............ehh najlepsze z mathilda
                spolki....wiec......a propo masz doswiadczenie?
                • Gość: mathilda Re: *Poszukuje.......................................* IP: 10.0.126.* 09.11.01, 16:38
                  grabiezca napisał(a):

> Gość portalu: mathilda napisał(a):
                  >
                  > > grabiezca napisał(a):
                  > >
                  > > > ellen napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Nie ryzykowałabym.
                  > > > > Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie.
                  > > >
                  > > > myslalem ze liscie trudniej sie grabi......a tu takie zaskoczenie..hm
                  > mm...
                  > >
                  > > grabiezco, a moze Ci wspolniczki do tego grabienia potrzeba?;-)) byle nie
                  > lisci
                  > > !!!
                  > >
                  >
                  > mowily jaskolki ze podobno...............ehh najlepsze z mathilda
                  > spolki....wiec......a propo masz doswiadczenie?

w grabieniu nie mam, ale moge byc mozgiem operacji, o! ;-))) i pomysly mam i
                  dobre checi (choc podobno nimi pie... tzn. cos tam jest wybrukowane...)
                  przemysl moja kandydature na szefowa!

• Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 16:55
                    ja sobie wczoraj w pracy nagrabilam,jak chcecie to sie podziele!;))
                    • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 17:55
                      Oczywiscie ze chce, ale nie tym nagrabionym. Pozdrawiam mocno
                      • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 17:57
                        Kiedy ja tylko to nagrabione mam do odstapienia!;)))
                        • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 18:50
                          Po tamto tez moze ktos sie zglosi. A moze z czasem
                          zmienisz swoje twarde zdanie i cos jeszcze odstapisz?
                          • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:16
                            mozemy sie potargowac..Na czym ci zalezy?;)
                          • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 19:55
                            Nie jestem az tak biedny zeby mi bardzo zalezalo cos
                            zdobywac droga Internetu. Targowac sie z Toba tez nie bede,
                            gdyz nie wszystko kupuje za pieniadze, a na dodatek uwazam
                            ze te "bezcenne" przyjemnosci niech trzymaja swoj tajemniczy
                            urok w miare chroniony. Odpowiadajac na Twoje pytanie moge
                            jedynie powiedziec ze zalezy mi zawsze na tym, czego nie
                            mam, czego sie czesto chce. Czy u Ciebie wszyscy musza
                            przejsc droga przetargowa?
                            • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: 213.76.59.* 09.11.01, 20:33
                              Jesli to Ten Wielokropek od "ptasiek" to nic dziwnego ,ze starym zwyczajem
                              sieklocimy;)) Nie zrozumiales mnie ! Nie mialam na mysli ani pieniedzy ani
                              przetargow !Ej,co z Toba dzisiaj??:))
                              • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 21:24
                                Jam ten sam. Klocic sie z Toba nie smie. Nie jestem tak
                                odwazny. A tak na marginesie, jestes mocno grozna? Co w
                                koncu mialas na mysli w tej swojej slicznej glowce. Cos
                                raczej do zaoferowania?
                                • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 08:47
                                  Nie udalo mi sie wczoraj polaczyc z netem.zabij a nie wiem co ja chcialam
                                  powiedzic piszac ta bzdure!;))) Zbyt zmeczona bylam i plotlam chyba trzy po
                                  trzy!;))) Wybacz moj drogi i nie lekaj sie albowiem niegrozna jestem(chyba ze
                                  ktos za skore mi zalezie!;)))))
                                  • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 17:20
                                    Nie przemeczaj sie zlotko tak mocno.Wiesz ze przemeczenie nie
                                    jest potrzebne szczegolnie na wieczor gdyz pozniej nic z
                                    nocy sie nie pamieta. O pamiec tez sie nie martw. Moja glowa
                                    wcale nielepsza. A to ze jestes niegrozna milo jest zawsze
                                    uslyszec i urzeczony ta przyjemnoscia nabralem odwagi by Cie
                                    mocno, spokojnie dzisiaj przytulic. Pozdrawiam
                                    • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: 213.76.59.* 10.11.01, 17:37
                                      Wielokropku drogi!poniewz przytulasz wirualnie i calkiem po przyjacielsku w
                                      takim razie bic nie bede!;))) Gdyby to jednak nie bylo przyjacielskie
                                      przytulenie i to tak bez mego przyzwolenia to...ho,ho,ho!!!!;)))
                                      • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 17:59
                                        Dobrze ze udalo mi sie wyjsc nieposiniaczonym. Od Ciebie
                                        mozna jednak oberwac i to za nic. A po reszte bez
                                        "przyzwolenia" ja nie siegam gdyz mocno lubie zgode.
                                        • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:02
                                          Ja NIGDY za nic nie atakuje!:))) Wieeemmm ,jestes dzentelmenem chociaz kiedys
                                          mialam okazje poczytac jak takiemu jednemu dokopales !;)))
                                          • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 18:22
                                            Samice jezeli juz atakuja to ogolnie w swojej obronie. U
                                            mnie bywa podobnie a to ze komus dokopalem widocznie ten
                                            ktos chcial mnie troche wyprostowac i to odrazu kijem a ja
                                            wolalem stac sobie wygodnie tak jak uwazalem, czyli na nogach
                                            a nie na 4-ech..... Wiesz, czasami trzeba w "morde bic" zanim
                                            sie samemu nie oberwie, tylko zawsze trzeba sie najpierw
                                            zastanowic czy ma sie racje i czy warto. Moze dlatego wole
                                            pisac do tych ktorzy (a raczej trzeba powiedziec - ktore) nie
                                            bija a jezeli juz to robia to przynajmniej nie boli i
                                            prawie zawsze sie wie za co sie oberwalo. Wtedy nie ma sie
                                            zyczenia oddac z powrotem, bo............
                                            • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: 213.76.59.* 10.11.01, 19:00
                                              Wtedy to byla kobitka ale bojowa i agresywna ze az strach sie bac!:)) biliscie
                                              sie chyba z kilka dni!:)) Hmmm...to moze ja nie bede z Toba zadzierac ..tak
                                              profilaktycznie!;))))
                                              • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 20:08
                                                Juz naprawde nie pamietam co, kto i kiedy chcial mi dokuczyc
                                                czy odwrotnie. Nawet nie wiem o co tez chodzilo. Moze ona nie
                                                lubi mezczyzn i dolozenie kazdemu z nas sprawia jej duzo
                                                przyjemnosci a ja jakos nieomieszkalem jej gniewu. Zadzierac ze
                                                mna? To juz napewno nic dobrego dla mnie nie wrozy. Jednak
                                                jest Ci zawsze wolno to robic - pewnie tak jest ciekawiej z
                                                mala barwa urozmaicenia. Musze Ci sie przyznac ze zadzieranie
                                                z kobieta wcale nie jest mi w glowie bowiem matka mi
                                                kiedys mowila ze: "pokorne ciele dwa cyce ssie". Nie ma to
                                                jak mama, nieprawdaz?
                                                • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: 213.76.59.* 10.11.01, 20:20
                                                  Prwadaz,prawdaz,ale Ty nie sluchales mamusi i ze mna sie kiedys klociles jak
                                                  wsciekly!Juz zapomniales???:)))
                                                  • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 20:28
                                                    Widocznie czasami zapominam te wazne slowa mamusine a i do
                                                    tych najposluszniejszych tez nie naleze, chociaz czasami naprawde
                                                    chce sie nim byc i czuc sie szczesliwym. A z tym wscieklym
                                                    to Ci sie tak tylko wydawalo. Ja zadnej piany nie
                                                    widzialem, a Ty?
                                                  • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 20:58
                                                    Wtedy kiedy kazales mi skakac z pieca na leb to nie ..co innego mialam wtedy na
                                                    glowie ..guza!:)))
                                                  • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 21:49
                                                    Postapilem tak gdyz wiedzialem ze Ciebie nie powstrzymam i
                                                    zrobisz tak jak zechcesz. A swoja droga przyjemnie jest
                                                    zawsze dowiedziec sie ze Ciebie mozna namowic. Ten guz byl
                                                    naprawde niepotrzebny. Czy ktos Ci wtedy pomogl w tak potrzebnej
                                                    rekonwalescencji?
                                                  • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:07
                                                    ..worek z lodem!:)) Nie zawsze i nie do wszystkiego mozna mnie namowic;)))
                                                    Znikam do jutra.Milego wieczoru i kolorowych snow.Pa!
                                                  • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 22:22
                                                    Tez znikam. Dobranoc
                                                  • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 17:41
                                                    Skutecznie Cie zniknelo a tam ptaszka nad gniazdem kwili!;))))
                                                  • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 12.11.01, 18:16
                                                    Ty chyba mocno kochasz to swoje gniazdko? Pozdrawiam
                                                  • Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:18
                                                    swoje..??Baaaaaaardzo!;)))))
                                                  • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 12.11.01, 19:39
                                                    To co tam w nim masz ze tak baaaaaardzo je kochasz?
                                                  • samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* 12.11.01, 19:40
                                                    Nie poooooowiem bo jeszcze ktos uslyszy i zechce mi zabrac!;)))))))
                                                  • Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 12.11.01, 20:02
                                                    Nawet dla tak ciekawskiego jak ja nie powiesz?
    • karina_17 Re: *Poszukuje.......................................* 10.11.01, 20:02
      Może chociaż zdradzisz czy to ma być on, czy ona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka