grabiezca 24.10.01, 17:37 .........no wlasnie kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: *Poszukuje.......................................* 24.10.01, 18:14 moze kogos do grabienia Grabiezco?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 24.10.01, 19:41 anka1 napisał(a): > moze kogos do grabienia Grabiezco?:))) Czesc! Widze ze Ty wszystko potrafisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.10.01, 19:26 grabiezca napisał(a): > .........no wlasnie kogo??? mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: *Poszukuje.......................................* IP: 194.181.38.* 24.10.01, 19:34 Nie, Czes!a! W końcu biedaczyna zgubił się kilka dni temu... Gość portalu: janeczka napisał(a): > grabiezca napisał(a): > > > .........no wlasnie kogo??? > > mnie > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.11.01, 20:14 Gość portalu: jasmina napisał(a): > Nie, Czes!a! W końcu biedaczyna zgubił się kilka dni temu... > > jasmina, nie badz swinia i nie nazywaj mnie czesia.... Odpowiedz Link Zgłoś
grabiezca Re: *Poszukuje.......................................* 31.10.01, 19:11 Gość portalu: janeczka napisał(a): > grabiezca napisał(a): > > > .........no wlasnie kogo??? > > mnie > hmm..............ciekawe ......to chyba juz niemusze poszukiwac? zaczne teraz grabic.........ludzkie uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: *Poszukuje.......................................* 02.11.01, 10:25 Nie ryzykowałabym. Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: *Poszukuje.......................................* 02.11.01, 10:46 a jak juz ich nagrabisz to co z nimi zrobisz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grabiezca Re: *Poszukuje.......................................* 09.11.01, 15:07 anka1 napisał(a): > a jak juz ich nagrabisz to co z nimi zrobisz?:))) wyrzuce do kosza na smieci(ale to brzmi:)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
grabiezca Re: *Poszukuje.......................................* 09.11.01, 15:06 ellen napisał(a): > Nie ryzykowałabym. > Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie. myslalem ze liscie trudniej sie grabi......a tu takie zaskoczenie..hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: *Poszukuje.......................................* IP: 10.0.126.* 09.11.01, 15:34 grabiezca napisał(a): > ellen napisał(a): > > > Nie ryzykowałabym. > > Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie. > > myslalem ze liscie trudniej sie grabi......a tu takie zaskoczenie..hmmm... grabiezco, a moze Ci wspolniczki do tego grabienia potrzeba?;-)) byle nie lisci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grabiezca Re: *Poszukuje.......................................* 09.11.01, 16:23 Gość portalu: mathilda napisał(a): > grabiezca napisał(a): > > > ellen napisał(a): > > > > > Nie ryzykowałabym. > > > Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie. > > > > myslalem ze liscie trudniej sie grabi......a tu takie zaskoczenie..hmmm... > > grabiezco, a moze Ci wspolniczki do tego grabienia potrzeba?;-)) byle nie lisci > !!! > mowily jaskolki ze podobno...............ehh najlepsze z mathilda spolki....wiec......a propo masz doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: *Poszukuje.......................................* IP: 10.0.126.* 09.11.01, 16:38 grabiezca napisał(a): > Gość portalu: mathilda napisał(a): > > > grabiezca napisał(a): > > > > > ellen napisał(a): > > > > > > > Nie ryzykowałabym. > > > > Grabić to liście można, z uczuciami łatwo nie pójdzie. > > > > > > myslalem ze liscie trudniej sie grabi......a tu takie zaskoczenie..hm > mm... > > > > grabiezco, a moze Ci wspolniczki do tego grabienia potrzeba?;-)) byle nie > lisci > > !!! > > > > mowily jaskolki ze podobno...............ehh najlepsze z mathilda > spolki....wiec......a propo masz doswiadczenie? w grabieniu nie mam, ale moge byc mozgiem operacji, o! ;-))) i pomysly mam i dobre checi (choc podobno nimi pie... tzn. cos tam jest wybrukowane...) przemysl moja kandydature na szefowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 16:55 ja sobie wczoraj w pracy nagrabilam,jak chcecie to sie podziele!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 17:55 Oczywiscie ze chce, ale nie tym nagrabionym. Pozdrawiam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 17:57 Kiedy ja tylko to nagrabione mam do odstapienia!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 18:50 Po tamto tez moze ktos sie zglosi. A moze z czasem zmienisz swoje twarde zdanie i cos jeszcze odstapisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:16 mozemy sie potargowac..Na czym ci zalezy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 19:55 Nie jestem az tak biedny zeby mi bardzo zalezalo cos zdobywac droga Internetu. Targowac sie z Toba tez nie bede, gdyz nie wszystko kupuje za pieniadze, a na dodatek uwazam ze te "bezcenne" przyjemnosci niech trzymaja swoj tajemniczy urok w miare chroniony. Odpowiadajac na Twoje pytanie moge jedynie powiedziec ze zalezy mi zawsze na tym, czego nie mam, czego sie czesto chce. Czy u Ciebie wszyscy musza przejsc droga przetargowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: 213.76.59.* 09.11.01, 20:33 Jesli to Ten Wielokropek od "ptasiek" to nic dziwnego ,ze starym zwyczajem sieklocimy;)) Nie zrozumiales mnie ! Nie mialam na mysli ani pieniedzy ani przetargow !Ej,co z Toba dzisiaj??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 21:24 Jam ten sam. Klocic sie z Toba nie smie. Nie jestem tak odwazny. A tak na marginesie, jestes mocno grozna? Co w koncu mialas na mysli w tej swojej slicznej glowce. Cos raczej do zaoferowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 08:47 Nie udalo mi sie wczoraj polaczyc z netem.zabij a nie wiem co ja chcialam powiedzic piszac ta bzdure!;))) Zbyt zmeczona bylam i plotlam chyba trzy po trzy!;))) Wybacz moj drogi i nie lekaj sie albowiem niegrozna jestem(chyba ze ktos za skore mi zalezie!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 17:20 Nie przemeczaj sie zlotko tak mocno.Wiesz ze przemeczenie nie jest potrzebne szczegolnie na wieczor gdyz pozniej nic z nocy sie nie pamieta. O pamiec tez sie nie martw. Moja glowa wcale nielepsza. A to ze jestes niegrozna milo jest zawsze uslyszec i urzeczony ta przyjemnoscia nabralem odwagi by Cie mocno, spokojnie dzisiaj przytulic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: 213.76.59.* 10.11.01, 17:37 Wielokropku drogi!poniewz przytulasz wirualnie i calkiem po przyjacielsku w takim razie bic nie bede!;))) Gdyby to jednak nie bylo przyjacielskie przytulenie i to tak bez mego przyzwolenia to...ho,ho,ho!!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 17:59 Dobrze ze udalo mi sie wyjsc nieposiniaczonym. Od Ciebie mozna jednak oberwac i to za nic. A po reszte bez "przyzwolenia" ja nie siegam gdyz mocno lubie zgode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:02 Ja NIGDY za nic nie atakuje!:))) Wieeemmm ,jestes dzentelmenem chociaz kiedys mialam okazje poczytac jak takiemu jednemu dokopales !;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 18:22 Samice jezeli juz atakuja to ogolnie w swojej obronie. U mnie bywa podobnie a to ze komus dokopalem widocznie ten ktos chcial mnie troche wyprostowac i to odrazu kijem a ja wolalem stac sobie wygodnie tak jak uwazalem, czyli na nogach a nie na 4-ech..... Wiesz, czasami trzeba w "morde bic" zanim sie samemu nie oberwie, tylko zawsze trzeba sie najpierw zastanowic czy ma sie racje i czy warto. Moze dlatego wole pisac do tych ktorzy (a raczej trzeba powiedziec - ktore) nie bija a jezeli juz to robia to przynajmniej nie boli i prawie zawsze sie wie za co sie oberwalo. Wtedy nie ma sie zyczenia oddac z powrotem, bo............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: 213.76.59.* 10.11.01, 19:00 Wtedy to byla kobitka ale bojowa i agresywna ze az strach sie bac!:)) biliscie sie chyba z kilka dni!:)) Hmmm...to moze ja nie bede z Toba zadzierac ..tak profilaktycznie!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 20:08 Juz naprawde nie pamietam co, kto i kiedy chcial mi dokuczyc czy odwrotnie. Nawet nie wiem o co tez chodzilo. Moze ona nie lubi mezczyzn i dolozenie kazdemu z nas sprawia jej duzo przyjemnosci a ja jakos nieomieszkalem jej gniewu. Zadzierac ze mna? To juz napewno nic dobrego dla mnie nie wrozy. Jednak jest Ci zawsze wolno to robic - pewnie tak jest ciekawiej z mala barwa urozmaicenia. Musze Ci sie przyznac ze zadzieranie z kobieta wcale nie jest mi w glowie bowiem matka mi kiedys mowila ze: "pokorne ciele dwa cyce ssie". Nie ma to jak mama, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: 213.76.59.* 10.11.01, 20:20 Prwadaz,prawdaz,ale Ty nie sluchales mamusi i ze mna sie kiedys klociles jak wsciekly!Juz zapomniales???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 20:28 Widocznie czasami zapominam te wazne slowa mamusine a i do tych najposluszniejszych tez nie naleze, chociaz czasami naprawde chce sie nim byc i czuc sie szczesliwym. A z tym wscieklym to Ci sie tak tylko wydawalo. Ja zadnej piany nie widzialem, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 20:58 Wtedy kiedy kazales mi skakac z pieca na leb to nie ..co innego mialam wtedy na glowie ..guza!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 21:49 Postapilem tak gdyz wiedzialem ze Ciebie nie powstrzymam i zrobisz tak jak zechcesz. A swoja droga przyjemnie jest zawsze dowiedziec sie ze Ciebie mozna namowic. Ten guz byl naprawde niepotrzebny. Czy ktos Ci wtedy pomogl w tak potrzebnej rekonwalescencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:07 ..worek z lodem!:)) Nie zawsze i nie do wszystkiego mozna mnie namowic;))) Znikam do jutra.Milego wieczoru i kolorowych snow.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 10.11.01, 22:22 Tez znikam. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 17:41 Skutecznie Cie zniknelo a tam ptaszka nad gniazdem kwili!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 12.11.01, 18:16 Ty chyba mocno kochasz to swoje gniazdko? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:18 swoje..??Baaaaaaardzo!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 12.11.01, 19:39 To co tam w nim masz ze tak baaaaaardzo je kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: *Poszukuje.......................................* 12.11.01, 19:40 Nie poooooowiem bo jeszcze ktos uslyszy i zechce mi zabrac!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: *Poszukuje.......................................* IP: *.sympatico.ca 12.11.01, 20:02 Nawet dla tak ciekawskiego jak ja nie powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: *Poszukuje.......................................* 10.11.01, 20:02 Może chociaż zdradzisz czy to ma być on, czy ona Odpowiedz Link Zgłoś