silvii 21.01.03, 10:10 składam najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, soku z malin, robutek na drutach i bbbbuuuuujjjanego fotela!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Wszystkim formumowym BABCIOM!!! 21.01.03, 10:17 wszystkiego co najelpsze dla kochanej Babci MAtyldzi ktora jest rowniez moim ukochanym Młenżusiem w czerwieni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: Wszystkim formumowym BABCIOM!!! IP: *.pkobp.pl 21.01.03, 10:33 Zdrowia szczęścia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszystkim formumowym BABCIOM!!! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 21.01.03, 10:45 A ja Babciom zyczę zdrówka, przede wszystkim, pogody ducha i takiej wreszcie emerytury, żeby mogły sobie po świecie jeździć, zwiedzać i w ogóle - spełniać swoje wszystkie marzenia, na ktore wcześniej nie miały czasu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Wszystkim formumowym BABCIOM!!! 21.01.03, 11:42 jak bede miala dzieci, to one beda skadaly zyczonka w dniu babci Pomci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszystkim formumowym BABCIOM!!! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 21.01.03, 11:46 Martusiu, zaczekaj jeszcze ze swoimi dziećmi dobrze???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Wszystkim formumowym BABCIOM!!! 21.01.03, 12:02 hmmm, az tak bardzo mi sie nie spieszy, ale poinformuje jak co. chwilowo nie mam pod reka kandydata na ojca moich dzieci. chyba, ze Tatus poleci ktoregos wujka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Wszystkim formumowym BABCIOM!!! 21.01.03, 12:22 Hoł siwe hoł, ja tu przyjechałem z dobro rado, Ty patrz by ociec Twoich dzieci mamusce się spodobał bo życia nie bedziecie mieli, tściowa to bóg wojny, teść gołąbek pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Wszystkim formumowym BABCIOM!!! 21.01.03, 12:25 hehehe, szkoda, ze tesciow sie nie wybiera ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Wszystkim formumowym BABCIOM!!! 22.01.03, 12:31 dzieci drogie, co Wy wypisujecie?! sok z malin to najwyzej do piwa moge sobie dolac. robotek recznych nie uprawiam. a buju-buj to chcialabym w hamaku na jakies tropikalnej wyspie uskuteczniac i jeszcze zeby jakis mulat mnie w miedzyczasie w piety piorkiem drapal, o to by mi sie bardziej podobalo!;) dobrze, ze jedna Pom zna zycie i zyczy mi wysokiej emerytury. dlatego ja Tobie dziecino zycze w zamian duzo dzieci i szklanek - podobno ani jednych ani drugich w domu nigdy nie za wiele;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś