riese44 Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 22:38 ze niby taka samotna... halo! chlopcy! samotna duszyczka czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 22:40 Kobieta potrzebuje ciepla przed snem a nie stada samców bedacych w stanie nieustannej rui,wy bando zboczków! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 22:41 ja mogę ...tak po przyjacielsku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 22:47 Nic "hm",jak zwal tak zwal,dymanie im w glowie zamiast przytulanek,ot co.Napietnowac to trzeba,proboszczowi doniesc,ze sie zboczency po oplotkach pedzaja i dac im odpo.Przegonic z widlami w reku po lace pelnej ostów oraz zdziczalych krów,niech maja nauczke,a co! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 22:51 i wywieżć ze wsi na furze nawozu naturalnego, a jak! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 22:53 Tak jest!Ruje i chucie tu nam niepotrzebne,liczy sie zdrowa rodzina i szescioro dzieci,a nie jakies tam zabawy w zwierzéta. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 22:55 a...a te dzieci to... skąd? tak zupełnie bez chuci? to się nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 22:58 Toz xsiadz mowil ze on pomoze,pomodli sie z kobita sam na sam i jak bozia zechce to i dzieci beda,nawet bez chuci...méza znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 23:01 znaczy, to on bardzo dobry jest, miłosierny, litościwy...dla męża znaczy, zeby go nie kłopotać, sił witalnych nie pozbywać... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 23:08 no xsiadz dobrodziej sluzy bogu jak moze,pomagajac w mnozeniu stad wiernych owieczek ...a ta pierwsza sie zmyla i juz spi sobie slodko,a my tu za niá garujemy i piszemy az nam paluchy puchna na klawiaturce,oj nietopsze pani havranek,nietopsze... Odpowiedz Link Zgłoś
rabea1 Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 23:09 a mnie kiedys zlych snow zyczyles, dzisiaj Cie kara za to spotka:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 23:14 nikomu nie zyczylem zlych snów,moglem zyczyc co najwyzej snów przygodowych i calkiem rozrywkowych,takich jakie mnie sie snia,o predatorze,alienach i innych szwarcenegerach... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 23:20 A to mozna snic inaczej niby?Albo ty jestes chora albo ja,no nie wiem sam,co mam powiedziec,hiehiehie Odpowiedz Link Zgłoś
rabea1 Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 23:25 To ja Tobie zycze pieknych kolorowych, slodkich, rajskich, cukierkowych snow:))) Gute n8 :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 23:28 Byle one nie za slodkie te sny byly co mnie ich zyczysz,bo sie moje wampiry,zombie i inne ciekawe istotki jeszcze pozatruwaja nie daj boze nadmierna iloscia slodyczy.Niniejszym dziekuje jednak za szczere zyczenia i tobie zycze tego samego a nawet wiecej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabea1 Re: Może ktoś mnie przytuli 17.06.06, 21:58 Dziekuje:)) Moje byla slodkie, a jakie u Ciebie? Umyles zabki przed i po, bo o karies nie trudno od tylu slodyczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
majstermarchewa Re: Może ktoś mnie przytuli 16.06.06, 23:58 nie czytałem, a tez moze w pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
fartmen Re: Może ktoś mnie przytuli 20.06.06, 14:31 ja tam mogę przytulić samotną duszyczkę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Może ktoś mnie przytuli 21.06.06, 20:05 No proszę, w końcu jakiś pocieszyciel się znalazł:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Może ktoś mnie przytuli 21.06.06, 20:34 tapierwsza1 napisała: > No proszę, w końcu jakiś pocieszyciel się znalazł:) frustratów i zboczeńców nie brakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
fartmen Re: Może ktoś mnie przytuli 22.06.06, 10:18 schizoo, podobno mówimy i piszemy to o czym myślimy i jacy jesteśmy. :) ps. ja tak myślę, ze Twój nick wiele już mówi o Tobie. Nawet nie musiałeś nic odpisywać. :P Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Może ktoś mnie przytuli 22.06.06, 20:36 No dobra, dziś nie zasłużyłam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Może ktoś mnie przytuli 22.06.06, 22:11 Tymbardziej Cię przytulę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Może ktoś mnie przytuli 23.06.06, 20:31 Ja już nie chcę sie tulić, mam dość. Mam przesyt. Odpowiedz Link Zgłoś