wietka 20.06.06, 20:14 lato koloru malin lato zielonych lasów lato kukułek i czajek..." już za chwileczkę, już za momencik...:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words Re: "Lato, pachnące miętą... 20.06.06, 20:18 noo wieciuu ;P u mnie malin nie ma... ale akacjami jeszcze pachnie ;))))))))) ogród w zieleni tonie ;) do lasu i wody mam 5 min. rowerkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: "Lato, pachnące miętą... 20.06.06, 20:22 malin nie ma, bo jeszcze lata nie ma, ale już za niedługo... będzie rozgrzane, duszne,rozedrgane upałem, pachnące słońcem, kwiatami ... zapachy już się pojawiają - akacje, jaśmin, niedługo lipy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedobry_duszek Re: "Lato, pachnące miętą... 20.06.06, 22:00 Jak nad morzem to rybami a w górach onucami O,miało być oscypkami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
omacka Re: "Lato, pachnące miętą... 20.06.06, 23:58 Herbatka, cytrynka, mieta i kostki lodu ..pychota. Na latnie upaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
remik_3 Re: "Lato, pachnące miętą... 22.06.06, 22:11 > już za chwileczkę, już za momencik...:)) piatek z pankracym zacznie się krecić, tak mi sie skojarzyło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś