men_ 25.01.03, 12:18 Tyś wielka.., udziel rady nam wszystkim !:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: mamo_muminka .., 25.01.03, 12:20 nie jestem mama muminka- ale moja rada brzmi- zadzwon, albo spotykamy sie 0o 15 motocykle ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: mamo_muminka .., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.03, 13:21 mario2 napisał: > nie jestem mama muminka- ale moja rada brzmi- zadzwon, albo spotykamy sie 0o > 15 motocykle ogladac czytaj:schlać się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: mamo_muminka .., IP: *.piekna.pl 25.01.03, 15:55 mario taki nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: mamo_muminka .., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.03, 15:59 wiem,wszyscy wiemy, żartowałam,przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: mamo_muminka .., 25.01.03, 12:20 mam się wysilać choć mi za to nie płacą??? Mowy nie ma, kapitalizm nastał, nic za darmo - za wszystko trzeba płacić men_ napisał: > Tyś wielka.., udziel rady nam wszystkim !:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie dosc, ze sprzedajna, to jeszcze............. 25.01.03, 13:53 leniwa:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: nie dosc, ze sprzedajna, to jeszcze.......... 25.01.03, 15:29 czyny społeczne były w poprzedniej epoce :P, a ja idę z duchem czasu; od tamtej pory świadomość mi wzrosła i wiem, że jestem dużo warta :-) kitek1 napisał: > leniwa:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: nie dosc, ze sprzedajna, to jeszcze.......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 16:09 Mamusiu, ceń się, masz rację.:) Jak palec dasz to rękę wyrwą razem z głową... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: nie dosc, ze sprzedajna, to jeszcze.......... 25.01.03, 16:18 Pom, gorzej jak całą nieumiejętnie się wyrywa :P w końcu wyrwać to też sztuka, tak samo jak i dać się wyrwać :P Gość portalu: pom napisał(a): > Mamusiu, ceń się, masz rację.:) Jak palec dasz to rękę wyrwą razem z głową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: nie dosc, ze sprzedajna, to jeszcze.......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 16:26 Nie mam nic przeciwko wyrywaniu, komuś czegoś albo żeby się razem gdzieś wyrwać, przy obopólnej zgodzie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: nie dosc, ze sprzedajna, to jeszcze.......... 25.01.03, 16:33 rwać to oni potrafią, ale chyba trawę dla królików :P kwasna_cytryna napisała: > Pom, gorzej jak całą nieumiejętnie się wyrywa :P > w końcu wyrwać to też sztuka, tak samo jak i dać się wyrwać :P > > Gość portalu: pom napisał(a): > > > Mamusiu, ceń się, masz rację.:) Jak palec dasz to rękę wyrwą razem z głową > ... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: nie dosc, ze sprzedajna, to jeszcze.......... IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.03, 16:40 w jakich kategoriach wy tu? To wasz swiat? Lubita sie tak wzajemnie przyduszac? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: to tylko 25.01.03, 16:51 nęcenie myszy na watę cukrową:P chyba mnie naszło na zwierzęce porównania, ale w zwierzyńcu tak już jest Gość portalu: p napisał(a): > w jakich kategoriach wy tu? To wasz swiat? Lubita sie tak wzajemnie przyduszac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: to tylko IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 16:53 Świat zwierząt jest ponadto przebogaty i ciekawy:) Jestem za!! Odpowiedz Link Zgłoś