bluelove Re: czerwone buty 22.06.06, 20:43 hehe no wlasnie to dziwne ;) ale coz w koncu moj zywiol to ogien :D Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: czerwone buty 22.06.06, 20:47 no czasami sa wyjatki od reguly ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: czerwone buty 22.06.06, 20:53 Też lubię czerwone i nawet mam :) W ogóle czerwony kolor. Mmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: czerwone buty 22.06.06, 21:04 Jest taka basn o czerwonych bucikach-polecam niozastapaiona"Biegnaa z wilkami"czyli rzeczo dzikiej kobiecie:)a ja sama tez mam czerwone,brazyliskie... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: czerwone buty 22.06.06, 21:13 ja czerwonych butow nie posiadam ale ostatnio jakie mialam to chyba jak mialam z 5 lat ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: czerwone buty 22.06.06, 21:50 ciesze sie ze jest nas wiecej :D dzis wlasnie kupilam czerwone sandalki ktore do zludzenia przypominaja mi buty mojej babci hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: czerwone buty 22.06.06, 21:58 jak mialam z 5 lat to moim najwiekszym marzeniem bylo miec czerwone lakierki z paseczkiem wokol kostki. snily mi sie takie buty po nocach:) kiedys w jakims sklepie napotkalysmy z mama takie wlasnie! ale nie bylo rozmiaru:( bylam sklonna cierpiec katusze i sie nawet nie przyznalam slowem ze sa za male. mama jednak czujnym okiem zobaczyla jak bardzo podwiniete mam palce i czerwone lakierki nie zostaly kupione:( bardzo to przezylam... chyba nigdy w zyciu az tak bardzo jak wtedy nie chcialam miec jakiegos ciucha czy butow:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: czerwone buty 22.06.06, 21:58 może i ja takie sobie sprawię? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: czerwone buty 22.06.06, 22:03 :D nasz sasiad ma czerwone mokasyny,stoja zawsze przed drzwiami i myslalam ze to jego zony :p wiec czemu nie hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: czerwone buty 22.06.06, 22:15 takie z pedzelkami te mokasyny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: czerwone buty 22.06.06, 22:19 mokasyny z pedzelkami lub zoledziami, zwane inaczej "koscioly", chyba juz wyszly z mody dawno Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: czerwone buty 22.06.06, 22:43 matya napisała: > mokasyny z pedzelkami lub zoledziami, ten gadzet fachowo nazywa sie "kutasik";))) "Let's dance put on your red shoes and dance the blues " Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: czerwone buty 22.06.06, 22:25 Mateuszu,zwykle gladkie czerwone bez fredzelkow i innych bajerow :p echt leder ;) czy mam kuknac do wnetrza buta i zaraportowac o producencie zebys wiedzial gdzie szukac? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: czerwone buty 22.06.06, 23:06 ja chcę takie z tymi dzyndzelkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: czerwone buty 22.06.06, 23:10 kurcze no nie wiem czy sa z dzyndzelkami,raczej teraz w sklepach pelno takich ala klejnoty krolewskie,czyli cekiny i drogocenne ekhm ;) kamienie... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: czerwone buty 22.06.06, 23:20 i spodnie do tego takie granatowe z zielonym lampasem, szeleszczące, żeby wszyscy na ulicy wiedzieli, że to ja idę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: czerwone buty 22.06.06, 23:22 i koniecznie jakies pasujace do zestawu nakrycie glowy!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: czerwone buty 23.06.06, 17:33 > i spodnie do tego takie granatowe z zielonym lampasem, szeleszczące, :))) tzw kreszowy dres. ale to był hicior swego czasu :) dramat. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś