makbrajd 25.06.06, 09:34 wczoraj szlakiem piastowskim z moją Agusią a dziś wsi spokojna przed nami! (w sumie.."niezła wieś" jak powiedział Boruc;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Boruc to też niezłe ciacho;-) 25.06.06, 11:00 makbrajd napisał: > wczoraj szlakiem piastowskim z moją Agusią > a dziś wsi spokojna przed nami! > > (w sumie.."niezła wieś" jak powiedział Boruc;) > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jadę na wieś:) 25.06.06, 20:50 wróciłem (kurde...droga nie była szeropka..dwie wpadki..wrrr...tracę koncenrtację...no i wczoraj druga osoba powiedziała mi, ze posiwiałem ostatnio...no ale teraz przynajmiej będe poważniej wygladał:) ale przede wszystkim dziś to pół familijnego dnia na wsi potem odstawienie połowicy w miejsce odosobnione z racji przymusu zawodowego a kolejne pół dnia nad jeziorem w Borach tylko z Jagusiami:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jadę na wieś:) 25.06.06, 20:55 no ba:) byle do kolejnego weekendu a zwłaszcza niedzieli oj się bedzie działo Odpowiedz Link Zgłoś