nutopia 26.06.06, 09:46 muszę wziac na siebie jeszcze jedno zobowiązanie, przecież między 23.00 a 6.00 rano mam tyle wolnego czasu...:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 10:07 pewnie tak jak miliardy ludzi na świecie, marnujesz ten czas na spanie? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 12:03 własnie. Cóż za niepotrzebna strata czasu... Obstawiam co mnie trafi, zawał? wylew? może tylko udar serca! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 12:04 własciwie to nie wiem czy jest coś takiego jak udar serca;) udar mozgu to jest na pewno słuchajcie artic jabłkowa jest pyszna! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 14:23 i dalej wszystko nie tak! niech mnie ktoś pocieszy:( Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: postanowienie 26.06.06, 14:30 Idą dwa pączki i jeden mówi do drugiego: - Wiesz, zdałem papiery na Cambrige. - I co, przyjęli cię? - No coś ty, PĄCZKA?! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 14:32 artic jabłkowy ciężko się zmywa z klawiatury!!!;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 14:40 zewsi napisał: > To znaczy, że masz nowy problem? :-) a tam, wyczyszczę ją w czasie wolnym (czyli między 23.00 a 6.00):) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 16:05 czyli zostaje Ci jeszcze wolnych 6 godzin i 50 minut Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 17:29 może je prześpię? tak ciurkiem? zawsze chciałam to zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 17:38 nekro zobowiąał się do spiewania kołysanki przez radiowęzł więc może to choc trochę ułatwi sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 17:40 Nekro zaśpiewał i właśnie dlatego Nutopia boi się teraz zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 17:42 dobrze, że jesteś, powiedz mi tak po cichu czy ty naprawdę jesteś zazdrosny o bad?;)i dlaczego tak szalenie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 17:43 tak po cichu się nie da, tu wszędzie ściany mają uszy (Makbrajd siedzi pod ścianą) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 17:45 jakie kurwa siedzi! nikt za scianą nie siedzi! to są pomówienia i manipulacje określonych sił! (a tak wogóle nekro to mów trochę głośniej bo prez ten nowy regips słabo słychać) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 17:46 (a kurde mówili, żeby dać jeszcze jedną warstwę gipsu) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 17:48 mówili ale teraz już nic nie mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 17:49 to stąd te wybrzuszenia w ścianach? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 17:51 nie... tymi co za dużo mówili uszczelnione zostały okna i wyrównane podłogi Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 17:52 to z czego zrobiłeś grysik w kawiarnianym ogródku? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 17:53 myślałem, że te krzyki na początku czerwca, to tylko śpiewająca Bad... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 17:54 nekroskop88 napisał: > myślałem, że te krzyki na początku czerwca, to tylko śpiewająca Bad... > > bad śpiewa w marcu! a nie , to tygrysio misio Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 17:55 wielu tak myślało... przez na spokojny plac budowo-egekucji zleciał się tabun fanów bad Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 17:55 makbrajd napisał: > wielu tak myślało... > przez na spokojny plac budowo-egekucji zleciał się tabun fanów bad czyli mak i nekro:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 17:58 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > wielu tak myślało... > > przez na spokojny plac budowo-egekucji zleciał się tabun fanów bad > > czyli mak i nekro:) w liczbie czterdzieści i cztery bo imie ich legion Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:01 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > wielu tak myślało... > > > przez na spokojny plac budowo-egekucji zleciał się tabun fanów bad > > > > czyli mak i nekro:) > > w liczbie czterdzieści i cztery bo imie ich legion > no tak razem to wy maci czterdzieści i cztery (lat):) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 18:03 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > makbrajd napisał: > > > > > > > wielu tak myślało... > > > > przez na spokojny plac budowo-egekucji zleciał się tabun fanó > w bad > > > > > > czyli mak i nekro:) > > > > w liczbie czterdzieści i cztery bo imie ich legion > > > no tak razem to wy maci czterdzieści i cztery (lat):) to nekro już jest po 50-tce? fiu fiu a wydawał sie taki młody...myslałem, ze jeszcze trochę pożyje...a tu popatrz zmarło mu się... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:05 więc musi wzorem fb zmienic status na gg:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 17:56 trzeba zorganizować Bad wieczorek autorski w końcu nasza kawiarnia ma promować kulturę wyższą Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 17:58 a nie mozemy ot tak paznokci wyrywac na żywca? zaraz tam do tego wieczorek, jakąś kulturę dorabiać... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:03 makbrajd napisał: > a nie mozemy ot tak paznokci wyrywac na żywca? zaraz tam do tego wieczorek, > jakąś kulturę dorabiać... możemy go nazwać Wieczór Horrorów na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 18:07 może ot tak..."wieczorek zapoznawczy"? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:11 makbrajd napisał: > może ot tak..."wieczorek zapoznawczy"? przyjdzie za dużo emerytów Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 18:12 fakt...wtedy sciąganie paznokci jest zbyt proste... no i nie śpiewają tak jak młode pokolenie przy tym Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:13 makbrajd napisał: > fakt...wtedy sciąganie paznokci jest zbyt proste... > no i nie śpiewają tak jak młode pokolenie przy tym > i mówią że czas już umierać i psują zabawę Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 18:16 dokładnie i jeszcze co niektórzy domagaja się zniżek w wejsciówkach dla kolegów-emerytów Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:24 makbrajd napisał: > dokładnie > i jeszcze co niektórzy domagaja się zniżek w wejsciówkach dla kolegów-emerytów > tych po osiemdziesiątce będziemy wpuszczać za darmo ale za zgodą rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 18:29 i zaświadczeniem, ze nie zalegają z czynszem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 17:40 makbrajd napisał: > nekro zobowiąał się do spiewania kołysanki przez radiowęzł więc może to choc > trochę ułatwi sprawę... no nie wiem jak ostatnio nekro śpiewał to ....... z resztą słyszałeś o huraganach na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 17:43 tak...jest takie ryzyko wkalkulowane... ale co tam huragany i zrujnowane całe wioski w dolinach i na nabrzeżach nekro spiewaj! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 17:44 Śpij! Bo jak nie, Wyjdą z szaf potwory, Zlecą się Samsony! Śpij! Radzę Ci, Bo brzydula w tiulach Porwie Ci tatusia! Śpij! W kuchni juz Starej babie kipi W garze wywar z warzyw! Hej! Wrzuci Cię, Będziesz z warzywami warzył się aż zmiękniesz! Luli laj, luli luli, luli laj... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 17:49 aaa kotki dwa aaa kotki dwa aaa kotki dwa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 17:53 makbrajd napisał: > aaa kotki dwa > aaa kotki dwa > aaa kotki dwa podpowiedżcie mu co dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 17:56 nekroskop88 napisał: > aaa kotki trzy > aaa kotki cztery > > maszerują oficery Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:03 makbrajd napisał: > a pomocnik trzyma coś tam moze ten nieszczęsny biustonosz? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 18:06 nie sądzę, zeby pomocnik zdobył się na taką odwagę trzymania tego coś...oficer to prędzej ale ja już napradę nie wiem co o tym myślec... próbowaliśmy z nekro jakiejś terapii po tym wzystkim ale mamy jakiegoś trasznego pecha - co przychodzimy na drugą wizytę to się okazuje, że nasz terapeuta wyskoakuje przez okno (czemu oni zawszze przyjmują na 10piętre?) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:12 makbrajd napisał: > nie sądzę, zeby pomocnik zdobył się na taką odwagę trzymania tego coś...oficer > to prędzej > > ale ja już napradę nie wiem co o tym myślec... > > próbowaliśmy z nekro jakiejś terapii po tym wzystkim ale mamy jakiegoś > trasznego pecha - co przychodzimy na drugą wizytę to się okazuje, że nasz > terapeuta wyskoakuje przez okno (czemu oni zawszze przyjmują na 10piętre?) > to przez ten film z Brusem Łylisem :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 18:13 nigdy nie ufałem łylisom...teraz już wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:14 makbrajd napisał: > nigdy nie ufałem łylisom...teraz już wiem dlaczego podobał mi się ten film, ale nie z tego powodu że brus pokazał swego łylisa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:24 makbrajd napisał: > wszystko przez ponad szósty zmysł ten o którym mówię to barwy nocy czy coś tam szósty zmysł był zbyt przewidywalny Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: postanowienie 26.06.06, 18:30 z barw to ja znam te barwy walki Moczara Mietka Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 17:53 bożeż jakaż pięknaż kołysnakaż! ten fragment o babie jest taki .... hmm głęboki Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 17:54 > bożeż jakaż pięknaż kołysnakaż! To dlaczego nie śpisz?! Cholera co za dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:04 nekroskop88 napisał: > > bożeż jakaż pięknaż kołysnakaż! > > To dlaczego nie śpisz?! Cholera co za dzieci! > > bo przestałeś śpiewać? (o boże spraw by to była ta poprawna odpowiedz) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit bo bad wróciła,bosz,normalnie 4 godziny bez 26.06.06, 18:05 prądu,elektryczności,kontaktu ze światem...ble! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: bo bad wróciła,bosz,normalnie 4 godziny bez 26.06.06, 18:09 no ale klamki sie odblokwały i przez druty mogłaś sie przebic przynajmniej bezkolizyjnie w miarę Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: bo bad wróciła,bosz,normalnie 4 godziny bez 26.06.06, 18:11 makbrajd napisał: > no ale klamki sie odblokwały i przez druty mogłaś sie przebic przynajmniej > bezkolizyjnie w miarę e tam,pilniczek do paznokci mam zawsze przy sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: postanowienie 26.06.06, 18:28 > bo przestałeś śpiewać? > (o boże spraw by to była ta poprawna odpowiedz) uznaję, ale ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: postanowienie 26.06.06, 18:33 nekroskop88 napisał: > > bo przestałeś śpiewać? > > (o boże spraw by to była ta poprawna odpowiedz) > > uznaję, ale ostatni raz > > nich będą dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś