nioma 28.06.06, 13:08 ja juz w najblizsza sobote 1 lipca do ulubionej Krynicy Morskiej - jak co roku i oczywiscie juz mi nozki biegaja pod biurkiem bo sie doczekac nie moge Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: gdzie i kiedy bezotkowcy wybieracie sie na ur 28.06.06, 13:28 ja WYSZARPALAM osiem dni urlopu. pierwsza tura teraz, warsztaty astrologiczne, druga tura w sierpniu wraz z dlugim weekendem, warsztaty jogiczne. zero odpoczynku w sensie lezenia i pachnienia;( Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: gdzie i kiedy bezotkowcy wybieracie sie na ur 28.06.06, 13:35 ja własnie stoje przed tematem "zorganizowac sobie wyjazd w sierpniu" i mam dylemat 1. chce pojechac gdzies zeby sie podkurowac leczniczo-pięknosciowo ( zabiegi na zdruzgotany kregosłup i jednoczesnie jakeis błota czy inne śiwnswto do obsmarowania sie ) , ino zupełnie nie wiem gdzie 2. pomysla mam zeby sie wybrac do Rzymu na kilka dni i pozwiedzac ( BEZ GROBU PAPIEŻA) Dzwięczna będe za kazde podsuniete pomysly i rady z dobrego serca ( gdzie tanio mieszkac , gdzie tanio zjeśc, na co zwarcac uwage itp) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: gdzie i kiedy bezotkowcy wybieracie sie na ur 28.06.06, 13:37 takie pieknosciowo zdrowotne to sa w naleczowie tez cos znajdziesz w ciechocinku - tam sie bardzo oferta rozrosla, ida na przeciw kuracjuszom zagranicznym i robia cuda niewidy Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: gdzie i kiedy bezotkowcy wybieracie sie na ur 28.06.06, 13:50 mozambique, jesli mozna odradzam Rzym w sierpniu!!!!! zdecydowanie to jest najgorszy miesiac do spedzania w stolicy Wloch najgorszy upal to raz sezon turystyczny do kwadratu, a nawet do szescianu: malo, ze caly swiat sie zjezdza i przejezdza przez Rzym, to jeszcze Wlosi tez w sierpniu maja urlop, prawie wszyscy (oni tak maja od Mussoliniego) i w Rzymie NIE robi sie pusto, lecz wrecz przeciwnie... a po trzecie wtedy jest najdrozej.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek jesli chodzi o mnie 28.06.06, 13:52 to wybieram sie do Szwecji... tym razem na polnoc, i to calkiem wysoko.... najpierw Sztokholm, a potem az pod Sundsval... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: jesli chodzi o mnie 28.06.06, 14:08 rzym chyba optymalny w pazdzierniku? moze koniec wrzesnia? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: jesli chodzi o mnie 28.06.06, 14:30 tak naprawde zawsze oprocz sierpnia ale pieknie jesienia i wiosna - maj na ten przyklad..... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: jesli chodzi o mnie 28.06.06, 20:21 nioma do Krynicy Morskiej, a ja do Krynicy Górskiej w połowie lipca. Póki co jeżdże do znajomych na wieś na kilka dni, nad jezioro planuję się wybrać również ;) W sierpniu może uda się pojechać nad Solinę;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: jesli chodzi o mnie 28.06.06, 22:19 Tradycyjnie moje ukochane Mazury, po raz pierwszy od dawna polskie morze- czyli Jastarnia i dwa tygodnie Portugalia, kurort Praya del Rocha. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: jesli chodzi o mnie 28.06.06, 22:43 Portugaliaaa - kocham :-) Możesz mi wysłać kartkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: jesli chodzi o mnie 28.06.06, 23:26 jak sie obronie to wyjezdzam 8 lipca do turynu, potem nizej nad morze. a jak sie nie obronie to jade 6:P Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: gdzie i kiedy bezotkowcy wybieracie sie na ur 28.06.06, 23:55 W lipcu na praktyki terenowe na 10 dni... Potem we wrzesniu (jesli sie nie trafi poprawka egzaminu) to do Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: gdzie i kiedy bezotkowcy wybieracie sie na ur 29.06.06, 00:05 ja jak mi sie zdaje spedze kanikułe w pewnym uroczym kurorcie nad Wisłą psia jego mać!;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gdzie i kiedy bezotkowcy wybieracie sie na ur 29.06.06, 07:39 Bałtyk w sierpniu, tylko Bałtyk:) Odpowiedz Link Zgłoś