Dodaj do ulubionych

Impreza trwa! :P

29.06.06, 20:07

Obserwuj wątek
    • bad_habit Re: Impreza trwa! :P 29.06.06, 20:21
      niom,już sie napiłam za zdrowie Kopytka,ale mi teraz niedobrze:D
      • nekroskop88 Re: Impreza trwa! :P 29.06.06, 20:46
        a ja tańczę sobie ;)
        • bad_habit Re: Impreza trwa! :P 29.06.06, 21:19
          nekroskop88 napisał:

> a ja tańczę sobie ;)
          >
          >
          a ja sie pakuje:D
          • nekroskop88 Re: Impreza trwa! :P 29.06.06, 21:25
            z Wami to taka zabawa, nikogo nie ma, alkohol stoi, sam muszę pić, a później
            bedziecie gadać, że ze mnie pijak
            • bad_habit Słońce,poczekaj,zaraz będę... 29.06.06, 21:31
              nekroskop88 napisał:

> z Wami to taka zabawa, nikogo nie ma, alkohol stoi, sam muszę pić, a później
              > bedziecie gadać, że ze mnie pijak
              >
              >
              • nekroskop88 Re: Słońce,poczekaj,zaraz będę... 29.06.06, 21:33
                no, już puste butelki prawie:D
                • bad_habit Re: Słońce,poczekaj,zaraz będę... 29.06.06, 21:39
                  ale ja się spakować musiałam,toż przecież Ci powiedziałam:D
                  • nekroskop88 Re: Słońce,poczekaj,zaraz będę... 29.06.06, 21:40
                    i że co, miałem czekać i nie pić?
                  • makbrajd Re: Słońce,poczekaj,zaraz będę... 29.06.06, 21:40
                    i tak nie znajdziesz tego biustnosza co nekro go ma na sobie ;)
                    • nekroskop88 Re: Słońce,poczekaj,zaraz będę... 29.06.06, 21:40
                      mam i to nie jeden
                      • bad_habit dziś dostałam w prezencie nowy:D 29.06.06, 21:41
                        nekroskop88 napisał:

> mam i to nie jeden
                        >
                        >
                        • nekroskop88 Re: dziś dostałam w prezencie nowy:D 29.06.06, 21:42
                          wiem, strasznie niewygodny
                          • bad_habit a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pasuje;) 29.06.06, 21:42

• nekroskop88 Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 21:43
                              ale do moich spodni on w ogóle nie pasuje, ale na bezrybiu i rak ryba
                              • makbrajd Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 21:45
                                na bezrybiu i rak dupa
                                • nekroskop88 Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 21:48
                                  czerwona dupa, spalona znaczy
                                  • makbrajd Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:01
                                    pomidor
                                    • nekroskop88 Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:04
                                      (teraz ja)
                                      Bydgoszcz?
                                      • makbrajd Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:13
                                        brawo!
                                        zdolne dziecię
                                        • nekroskop88 Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:15
                                          :D
                                          mogę coś zasugerować?
                                          • makbrajd Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:16
                                            ależ proszę!
                                            • nekroskop88 Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:16
                                              banan?
                                              • makbrajd Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:17
                                                oj przperaszm Nekruś
                                                zapomniałem dziś o Tobie
                                                prosze, o to zasłużony dziś banan

ahhh
                                                a co mi tam
                                                masz drugiego też!
                                                (tylko uważaj na Bad bo sie czai i banana moze porwać)
                                                • nekroskop88 Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:18
                                                  ojej! jaki dziś przewspaniały dzień!
                                                  a Bad zajęta jest mierzeniem biustonosza, o widzisz, tutaj jest dziura w ścianie
                                                  • makbrajd Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:23
                                                    Naczelnik ma innego typu rozrywki
                                                  • nekroskop88 Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:24
                                                    tylko jeden rzut oka
                                                    w celach kontrolnych oczywiście
                                                  • makbrajd Re: a nie,bo do sukienki w sam raz i kolor mi pas 29.06.06, 22:33
                                                    naukowych
                                                    prosze bardzo
                                                    łypaj
                        • makbrajd Re: dziś dostałam w prezencie nowy:D 29.06.06, 21:42
                          to był ten sam co nekro podprowadził Ci dwa tygodnie temu
                          jeno go przefarbował bo wceśniej go poplamił
                          • bad_habit ale ja go nie dostałam od Nekro;P 29.06.06, 21:43
                            makbrajd napisał:

> to był ten sam co nekro podprowadził Ci dwa tygodnie temu
                            > jeno go przefarbował bo wceśniej go poplamił
                            • makbrajd Re: ale ja go nie dostałam od Nekro;P 29.06.06, 21:44
                              ale przez ręce nekro przeszedł
                              (on taki nieśmiały od maleńkości.,..morfiego wysłał z prezentem)
                              • nekroskop88 Re: ale ja go nie dostałam od Nekro;P 29.06.06, 21:45
                                i nie tylko przez ręce, ach...
                                • bad_habit Re: ale ja go nie dostałam od Nekro;P 29.06.06, 21:45
                                  nekroskop88 napisał:

> i nie tylko przez ręce, ach...
                                  >
                                  >

przez nogi też???
                                  • makbrajd Re: ale ja go nie dostałam od Nekro;P 29.06.06, 21:46
                                    przez maszynkę do mięsa
                                    • nekroskop88 Re: ale ja go nie dostałam od Nekro;P 29.06.06, 21:47
                                      też
                                      • bad_habit kto inny mi dał ten biustonosz,sorry,Nekro,ale coś 29.06.06, 21:48
                                        Ci się pomyliło...
                                        • nekroskop88 Re: kto inny mi dał ten biustonosz,sorry,Nekro,al 29.06.06, 21:50
                                          oczywiście, że dawał ktoś inny
                                          kupiłem go ja
                                          • bad_habit Re: kto inny mi dał ten biustonosz,sorry,Nekro,al 29.06.06, 21:56
                                            nekroskop88 napisał:

> oczywiście, że dawał ktoś inny
                                            > kupiłem go ja
                                            >
                                            >
                                            dawał i kupował ktroś inny;)
                                            • nekroskop88 Re: kto inny mi dał ten biustonosz,sorry,Nekro,al 29.06.06, 21:57
                                              a skąd wiesz, że kupował?
                                              • makbrajd Re: kto inny mi dał ten biustonosz,sorry,Nekro,al 29.06.06, 22:01
                                                zabrał siostrze?
                                                • nekroskop88 Re: kto inny mi dał ten biustonosz,sorry,Nekro,al 29.06.06, 22:04
                                                  może sam wydziergał
                                                  tylko najpierw miarę musiał wziąć
                                                  • bad_habit może i brał miare??? 29.06.06, 22:10
                                                    nekroskop88 napisał:

> może sam wydziergał
                                                    > tylko najpierw miarę musiał wziąć
                                                    >
                                                    >
                                                  • nekroskop88 Re: może i brał miare??? 29.06.06, 22:12
                                                    to pytanie prowokacyjne
                                                    nie będę na nie odpowiadał
                                                  • makbrajd Re: może i brał miare??? 29.06.06, 22:14
                                                    masz prawo niebn udzielać odpowiedzi, jeśli mogłoby to dopoo
                                                    wadzić do odpowiedzialnosci karnej
                                                  • bad_habit ale to nie było o Tobie 29.06.06, 22:14
                                                    nekroskop88 napisał:

> to pytanie prowokacyjne
                                                    > nie będę na nie odpowiadał
                                                    >
                                                    >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka