makbrajd 01.07.06, 22:41 moi cisi bohaterowie od samego początku mistrzostw zwłaszcza jak wylcieli argentyńczycy i hiszpanie (a brazylia..hmm...szkoda, ze akurat z Francją wypadną:( ale niech jeszcze powalczą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: portugalia:) 01.07.06, 22:55 Francja Goooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, brawoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. A Portugalii nie lubię, mam irracjonalną awersję do południowców i ich stylu gry: nie lubię i nigdy nie polubię Hiszpanów, Portugalzyków, Włochów, Brazylii. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: portugalia:) 01.07.06, 22:58 fakt irracjonalna;) portugalia gol! gol! gol! (ale włochów nie trawię to fakt przeczący mej miłości do południowców) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: portugalia:) 01.07.06, 22:58 może kochasz jedynie południowo-zachodnich południowców? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: portugalia:) 01.07.06, 23:02 Moje sympatie zawsze szły w stronę Szwecji, Francji, Danii, Holandii. Wkurzaja mnie gwiazdeczki Hiszpanskie i Brazylijskie, nawer pepsi nie można wypić, żeby im gemby na etykiecie nie zobaczyć, Henry i Zidane sprawili, ze Francję też przestałem lubić. Jednak w pojedynku Europa kontra reszta świata kibicuję zawsze Europie. Co do irracjonalności to ja nie lubie bezproduktywnego klepania piłki, podanie do nóżki, przyjęcie, niepotrzebna kiwka, podanie do nóżki. Żygać mi się chce od takiego futbolu. W piłce lubie taktykę, grę z pierwszej piłki, ruch. P.S. Angole przeważali w meczu i mieli niefart, że nic nie strzelili Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Gość mnie rozwalił swoją głupotą 01.07.06, 23:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=44530059&a=44538742 Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Gość mnie rozwalił swoją głupotą 01.07.06, 23:08 Nie przejmuj się Kamilar. A bo to mało debili po ziemi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Gość mnie rozwalił swoją głupotą 01.07.06, 23:10 Weź takiemu wytłumacz na czym polega patriotyzm a na czym bezmyślny szowinizm;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Gość mnie rozwalił swoją głupotą 01.07.06, 23:13 Ale przecież kibicowanie Ukrainie w żaden sposób nie można nazwać patriotyzmem :-) Facetowi umknęło znaczenie pojęcia "zdrada". Mówiąc kolokwialnie popieprzyło mu się coś we łbie od nadmiaru horyłki. :-) Nie przejmuj się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś