stella25b 04.07.06, 16:45 Czy Frakcja Slaska i okolice maja ochote na spotkanie? Bede w Heimacie w dniach 22.07 do 25.07.06 lub jeden dzien dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 09:51 sie zgłaszam! Może Kwiecieńkę da sie ściagnąć? Na dzis dzień na 80% mam te terminy wolne, więc możemy sobie zrobic rajze po Katowittz:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 10:11 Ja mam blisko i chętnie, ale nie w weekend. Poniedziałek, albo wtorek byłby ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 10:54 Super Brajny i Skajstopy! Oczywiscie, ze trzeba sciagnac Kwiecienke. Kwiecienki jako "czlowieka- klamry" biegajacego miedzy spotkaniami Warszawa-Krakow nie moze zabraknac w Ojczyznianych Katowicach. Jesli chodzi o termin to odpowiadalby mi poniedzialek lub wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 12:21 przyjeżdżam :))) unbedingt! a na razie wracam na Deutschunterricht :) pozdrawiam Kwiecienka im Osterreich Institut Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 20:41 Ja tam panie nie wiem, spotykacie się po jakichś Warszawach, Katowicach itp. nie prościej to by było w Łodzi:)))))Doskonała połowa drogi między Warszawą i Katowicami:) Zapewniam noc pełną wrażeń :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 21:40 Zapamietam :-) Na nastepny raz! Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 09:17 Krakowiacy i Gorale niech sie Lodzia nie zaslaniaja, bo do stolycy Slonska maja jak rzut beretka;) Staua, Ty nie zapamietuj tylko przyjezdzaj! A teraz do Wszystkich, ktorzy nie byli jeszcze w Katowicach: Przyjedzce to pokazemy Wam: Spodek, Pomnik Powstancow Slaskich i rondo ktorego juz nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 10:07 stella25b napisała: > A teraz do Wszystkich, ktorzy nie byli jeszcze w Katowicach: Przyjedzce to > pokazemy Wam: Spodek, Pomnik Powstancow Slaskich i rondo ktorego juz nie > ma..... Litości, toż Oni rozbabranych budów mają u siebie jak psów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 13:30 to ja chcę nocy takiej, zdanka!!!! ale w czewie mogłoby być i to w teatrze FP.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 16:16 he, no ty to już chyba masz do Łodzi najbliżej z tego całego towarzystwa :) Warszawa się nei liczy, bo oni mysla, ze jak sie kończy Warszawa to z 4 stron jest urwisko w dól do jądra ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 16:49 A skąd wiesz? Byłaś kiedyś Warszawianką? Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 16:54 noida napisała: > A skąd wiesz? Byłaś kiedyś Warszawianką? Tako rzekła Noida mieszkanka urwiska - czytaj otchłani :) SWK mmcl > > Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 20:14 Nie, ale znałam warszawiaków - jak cos było dalej niż Łomianki , to juz był kooooooooooooniec swiaaaaaaaaata Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 10.07.06, 09:04 Konkrety konkrety!!! Poniedzialek? Wtorek? Godzina? i Gdzie- Miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 10.07.06, 12:23 :) mnie jest wszystko jedno - i tak muszę przyjechać, więc wybierzecie dzień, miejsce i godzinę (jeśli w tygodniu to pewnie popracową) wolałabym jednak żeby nie był to wtorek między 15 a 18 bo pracuję, ale jeśli nie byłoby innej opcji to na pewno coś wymyślę :) pozdrawiam Kwiecienka Zmęczona po Weekendzie Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Spotkanie w Katowicach 10.07.06, 21:37 no poniedziałek, 19 na przykład, żeby Kwiecieńka wyrobiła i Skaj dojechał z tego swojego zarzecza, a spotkac sie możemy gdzieś w centrum - np pod Skarbkiem a póxniej przedsięwziąść dalszy plan, gdzie się przemieścić. Tak pierwsza propozycja, choc ja mam luz od 16:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 10.07.06, 21:41 Może lepiej 18? Ty się, Brain, nie śmiej z mojego zarzecza, u mnie mosty podnoszą i bramy zamykają gdzieś tak kole 21-22, co trzeba uwzględnić :) znaczy, cywilizacja do mnie dechodzi, ale z rzadka :( Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 08:46 Czyli spotykamy sie w poniedzialek 24.07.06. Jesli chodzi o godzine to moze kompromisowo 18.30- wszystkim powinno pasowac. Skarbek jako miejsce spotkania to chyba nienajlepszy pomysl- tam jest zawsze mnostwo ludzi. Moze lepiej bardziej otwarta przestrzen czyli teatr- na schodach albo u gory przy wejsciu? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 08:57 :))) w takim razie w poniedziałek, 24.7. o 18:30 przed teatrem na pewno będę :) a teraz wlokę się na zajęcia (wczoraj miałam superintensywny dzień & wieczór...) pozdrawiam Kwiecienka o 9 nad ranem Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 08:59 prawie jak Hiszpańskie Schody:) Tylko może byc problem, bo tam wykopek jest dość potężny, ale wierzę, że się znajdziemy. Profilaktycznie przywdzieję różwy tiul:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 09:11 To i podkop pod teatrem? O kurcze o tym nie wiedzialam. Oooo, rozowy tiul jak najbardziej:D Ja bede z moim czarnym, skorzanym plecaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 10:53 Umawiamy się jak w "Allo, allo". To kto będzie angielskim spadochroniarzem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 12:05 skajstop napisał: > Umawiamy się jak w "Allo, allo". To kto będzie angielskim spadochroniarzem? :) Wyglada na to, ze moim plecaczku musze znalezc jeszcze miejsce na jakas kete;) Nie widzialam tego serialu tylko o nim slyszalam ale sie dostosuje juz bez kety. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 12.07.06, 08:54 nie bardzo mi pasuje rola angielskiego spadochroniarza (choć wychowałam się dwa kroki od śląskiego aeroklubu), ale mogę przebrać się za Michelle z Ruchu Oporu :) ewentualnie za Helgę... tylko kto będzie moim Herr Flickiem? pozdrawiam Kwiecienka i TWA zamiast odrabiania naprędce zadania domowego Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 21.07.06, 23:02 Chcialam tylko przypomniec: Poniedzialek, 18.30 na schodach teatru (Teatr Slaski) wklupala jeszcze z Mainz padnieta Stella Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 23.07.06, 20:42 :))) melduję, że właśnie po to specjalnie przyjechałam do Katowic, więc na pewno nie zapomnę do jutra :) pozdrawiam Kwiecienka Wreszcie przy Koputerze (bo chwilowo na Śląsku) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 24.07.06, 11:32 a czy Maryś też będzie? pozdrawiam Kwiecienka Ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Spotkanie w Katowicach 24.07.06, 11:58 Si, si - both of us, czyli Brejniter kompletny:) A na marginesiu pytanie, czy ja Ci, Kwiecieńko może pożyczyłem Twarz muśniętą smutkiem? Bo obiecałem Skajowi przynieśc a remament na półkach dał wynik zerowy:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 24.07.06, 12:00 No tak, obiecał Brajan, a teraz sie wykręca i to publicznie. W razie czego możesz Canossę składaną przynieść, też będzie dobrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 24.07.06, 15:39 :( nie, Twarzy nie pożyczałeś tak więc Skaj zostanie bez obiecanej lektury... pozdrawiam Kwiecienka spod Wentylatora Odpowiedz Link Zgłoś