Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Katowicach

04.07.06, 16:45
Czy Frakcja Slaska i okolice maja ochote na spotkanie?
Bede w Heimacie w dniach 22.07 do 25.07.06 lub jeden dzien dluzej.
Obserwuj wątek
    • stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 09:37
      Chetnych brak? :(
      • braineater Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 09:51
        sie zgłaszam!
        Może Kwiecieńkę da sie ściagnąć?
        Na dzis dzień na 80% mam te terminy wolne, więc możemy sobie zrobic rajze po
        Katowittz:)

P:)
    • skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 10:11
      Ja mam blisko i chętnie, ale nie w weekend. Poniedziałek, albo wtorek byłby ok. :)
      • stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 10:54
        Super Brajny i Skajstopy!

Oczywiscie, ze trzeba sciagnac Kwiecienke. Kwiecienki jako "czlowieka- klamry"
        biegajacego miedzy spotkaniami Warszawa-Krakow nie moze zabraknac w
        Ojczyznianych Katowicach.

Jesli chodzi o termin to odpowiadalby mi poniedzialek lub wtorek.
    • kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 12:21
      przyjeżdżam :)))
      unbedingt!
      a na razie wracam na Deutschunterricht :)
      pozdrawiam
      Kwiecienka im Osterreich Institut
    • zdanka1 Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 20:41
      Ja tam panie nie wiem, spotykacie się po jakichś Warszawach, Katowicach itp.
      nie prościej to by było w Łodzi:)))))Doskonała połowa drogi między Warszawą i
      Katowicami:) Zapewniam noc pełną wrażeń :))))
      • staua Re: Spotkanie w Katowicach 06.07.06, 21:40
        Zapamietam :-) Na nastepny raz!
        • stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 09:17
          Krakowiacy i Gorale niech sie Lodzia nie zaslaniaja, bo do stolycy Slonska maja
          jak rzut beretka;)

Staua, Ty nie zapamietuj tylko przyjezdzaj!
          A teraz do Wszystkich, ktorzy nie byli jeszcze w Katowicach: Przyjedzce to
          pokazemy Wam: Spodek, Pomnik Powstancow Slaskich i rondo ktorego juz nie
          ma.....
          • skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 10:07
            stella25b napisała:

> A teraz do Wszystkich, ktorzy nie byli jeszcze w Katowicach: Przyjedzce to
            > pokazemy Wam: Spodek, Pomnik Powstancow Slaskich i rondo ktorego juz nie
            > ma.....

Litości, toż Oni rozbabranych budów mają u siebie jak psów... :)
            • sutekh1 Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 13:30
              to ja chcę nocy takiej, zdanka!!!!
              ale w czewie mogłoby być i to w teatrze FP.!!!
              • zdanka1 Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 16:16
                he, no ty to już chyba masz do Łodzi najbliżej z tego całego towarzystwa :)
                Warszawa się nei liczy, bo oni mysla, ze jak sie kończy Warszawa to z 4 stron
                jest urwisko w dól do jądra ziemi.
                • noida Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 16:49
                  A skąd wiesz? Byłaś kiedyś Warszawianką?
                  • mamarcela Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 16:54
                    noida napisała:

> A skąd wiesz? Byłaś kiedyś Warszawianką?

Tako rzekła Noida mieszkanka urwiska - czytaj otchłani :)

SWK mmcl
                    >
                    >
                  • zdanka1 Re: Spotkanie w Katowicach 07.07.06, 20:14
                    Nie, ale znałam warszawiaków - jak cos było dalej niż Łomianki , to juz był
                    kooooooooooooniec swiaaaaaaaaata
                    • stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 10.07.06, 09:04
                      Konkrety konkrety!!! Poniedzialek? Wtorek? Godzina? i Gdzie- Miejsce?
                      • kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 10.07.06, 12:23
                        :)
                        mnie jest wszystko jedno - i tak muszę przyjechać, więc wybierzecie dzień,
                        miejsce i godzinę (jeśli w tygodniu to pewnie popracową)
                        wolałabym jednak żeby nie był to wtorek między 15 a 18 bo pracuję, ale jeśli nie
                        byłoby innej opcji to na pewno coś wymyślę :)
                        pozdrawiam
                        Kwiecienka Zmęczona po Weekendzie
                      • braineater Re: Spotkanie w Katowicach 10.07.06, 21:37
                        no poniedziałek, 19 na przykład, żeby Kwiecieńka wyrobiła i Skaj dojechał z
                        tego swojego zarzecza, a spotkac sie możemy gdzieś w centrum - np pod Skarbkiem
                        a póxniej przedsięwziąść dalszy plan, gdzie się przemieścić.
                        Tak pierwsza propozycja, choc ja mam luz od 16:)

• skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 10.07.06, 21:41
                          Może lepiej 18?
                          Ty się, Brain, nie śmiej z mojego zarzecza, u mnie mosty podnoszą i bramy
                          zamykają gdzieś tak kole 21-22, co trzeba uwzględnić :) znaczy, cywilizacja do
                          mnie dechodzi, ale z rzadka :(
                          • stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 08:46
                            Czyli spotykamy sie w poniedzialek 24.07.06. Jesli chodzi o godzine to moze
                            kompromisowo 18.30- wszystkim powinno pasowac. Skarbek jako miejsce spotkania
                            to chyba nienajlepszy pomysl- tam jest zawsze mnostwo ludzi. Moze lepiej
                            bardziej otwarta przestrzen czyli teatr- na schodach albo u gory przy wejsciu?
                            • kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 08:57
                              :)))
                              w takim razie w poniedziałek, 24.7. o 18:30 przed teatrem
                              na pewno będę :)
                              a teraz wlokę się na zajęcia (wczoraj miałam superintensywny dzień & wieczór...)
                              pozdrawiam
                              Kwiecienka o 9 nad ranem
                            • braineater Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 08:59
                              prawie jak Hiszpańskie Schody:)
                              Tylko może byc problem, bo tam wykopek jest dość potężny, ale wierzę, że się
                              znajdziemy. Profilaktycznie przywdzieję różwy tiul:)

• stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 09:11
                                To i podkop pod teatrem? O kurcze o tym nie wiedzialam.

Oooo, rozowy tiul jak najbardziej:D Ja bede z moim czarnym, skorzanym
                                plecaczkiem.
                                • skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 10:53
                                  Umawiamy się jak w "Allo, allo". To kto będzie angielskim spadochroniarzem? :)
                                  • stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 11.07.06, 12:05
                                    skajstop napisał:

> Umawiamy się jak w "Allo, allo". To kto będzie angielskim spadochroniarzem? :)

Wyglada na to, ze moim plecaczku musze znalezc jeszcze miejsce na jakas kete;)

Nie widzialam tego serialu tylko o nim slyszalam ale sie dostosuje juz bez kety.
                                    • kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 12.07.06, 08:54
                                      nie bardzo mi pasuje rola angielskiego spadochroniarza (choć wychowałam się dwa
                                      kroki od śląskiego aeroklubu), ale mogę przebrać się za Michelle z Ruchu Oporu :)
                                      ewentualnie za Helgę... tylko kto będzie moim Herr Flickiem?
                                      pozdrawiam
                                      Kwiecienka i TWA zamiast odrabiania naprędce zadania domowego
                                      • stella25b Re: Spotkanie w Katowicach 21.07.06, 23:02
                                        Chcialam tylko przypomniec:

Poniedzialek, 18.30 na schodach teatru (Teatr Slaski)

wklupala jeszcze z Mainz padnieta Stella
                                        • kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 23.07.06, 20:42
                                          :))) melduję, że właśnie po to specjalnie przyjechałam do Katowic, więc na
                                          pewno nie zapomnę
                                          do jutra :)
                                          pozdrawiam
                                          Kwiecienka Wreszcie przy Koputerze
                                          (bo chwilowo na Śląsku)
                                          • kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 24.07.06, 11:32
                                            a czy Maryś też będzie?
                                            pozdrawiam
                                            Kwiecienka Ciekawa
                                            • braineater Re: Spotkanie w Katowicach 24.07.06, 11:58
                                              Si, si - both of us, czyli Brejniter kompletny:)
                                              A na marginesiu pytanie, czy ja Ci, Kwiecieńko może pożyczyłem Twarz muśniętą
                                              smutkiem? Bo obiecałem Skajowi przynieśc a remament na półkach dał wynik
                                              zerowy:)

• skajstop Re: Spotkanie w Katowicach 24.07.06, 12:00
                                                No tak, obiecał Brajan, a teraz sie wykręca i to publicznie.
                                                W razie czego możesz Canossę składaną przynieść, też będzie dobrze :D
                                                • kwiecienka1 Re: Spotkanie w Katowicach 24.07.06, 15:39
                                                  :(
                                                  nie, Twarzy nie pożyczałeś
                                                  tak więc Skaj zostanie bez obiecanej lektury...
                                                  pozdrawiam
                                                  Kwiecienka spod Wentylatora
                                                  • braineater Tadam! 24.07.06, 17:25
                                                    W łazience była!
                                                    Skaj spełniony:)

• skajstop Re: Tadam! 24.07.06, 23:13
                                                    No spełniony i nawet zaczęty czytany :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka