Dodaj do ulubionych

Rawskie słoneczko :-))

06.07.06, 20:21
Słoneczko otworzyłam dla Ciebie wątek,
abyś mogła tu pisać jak wpadniesz tutaj :)))
Obserwuj wątek
    • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:23
      Dalej choróbsko Cię trzyma?
      Kiedy rozpoczynasz pracę?
      zdążysz wcześniej wyzdrowieć?
    • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:23
      Jeju dziękuje:)Bardzo miło się zaskoczyłam:)
      • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:25
        Jeszcze trzyma, ale już jest widoczna poprawa:)Katar pewnie do soboty nie
        przejdzie, ale już zelżał:)A jeszcze jutro miłe spotkanie, więc mam nadzieje, że
        będzie jeszcze lepiej;)
      • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:26
        nie będę Cię musiała szukać w powitajkach,
        albo pożegnajkach :))
        • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:27
          no tak:)
          • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:29
            Na miłe spotkanie to musi Ci przejść.
            Absolutnie ;))
            • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:32
              Też tak uważam:)
              • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:36
                a co to jutro będzie...
                jeśli nie tajemnica?
                • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:38
                  No pewnie, że to nie jest tajemnicą:)Jutro ma m randkę:D
                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:41
                    Randkę!
                    Smaka nam robisz ;))
                    • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:42
                      hihi:)
                      • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:43
                        Ty hihi
                        a ja ;(
                        • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:49
                          nawet mnie nie pocieszyłaś
                          buuuuuuu
                          • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:55
                            Nie martw się:)Jeszcze przed Toba pewnie mnóstwo randek:)
                            • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 21:13
                              rawskiesloneczko napisała:
                              > Nie martw się:)Jeszcze przed Toba pewnie mnóstwo randek:)

Dziękuję! od razu lepiej ;)
                              • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 21:21
                                Nie ma za co:)
                                Ja zawsze podtrzymuje na duchu innych:)
                                • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 21:32
                                  wszyscy tego potrzebujemy ;))
                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 21:34
                                    ja uciekam do łóżeczka:)Musze sie ostro kurować:)
                                    Miłej nocy życzę:)
                                    Pap;)
                                    • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 21:46
                                      Miłej nocy!
                          • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 06.07.06, 20:56
                            A w pracy będę obsługiwać klientów:)
                            • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 10:24
                              Witam wszystkich:)Piękny dzień, ale jak dla mnie to za duszno:/ Ten katar jest
                              okrutny:(
                              • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:20
                                Katar bardzo męczy,
                                a w taką pogodę szczególnie,
                                współczuję.
                                Mówią że leczony trwa 1 tydzień
                                a nie leczony aż 7 dni ;))
                                • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:44
                                  I nici z randki;(Chce mi się płakać;(
                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:46
                                    przez ten katar?
                                    • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:47
                                      Nieeee:(Mój ukochany wolał jechać do rodziny na wieś niż spędzić ze mną troche
                                      czasu:/
                                      • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:49
                                        to on jest be ;(
                                        • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:51
                                          buuuuuuuuuuuu
                                          jak mi jest smutno:(
                                          • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:51
                                            nie becz ;))
                                            • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:53
                                              on nie jest tego wart,
                                              to że zamiast opiekować się chorą dziewczyną
                                              pojechał do rodziny,
                                              pomimo umówienia się,
                                              to źle o nim świadczy ;(
                                              • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:55
                                                ja wiem, ale jestem przygnębiona:(
                                                • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 19:58
                                                  no bo masz powód,
                                                  czy on tak pierwszy raz dał plamę?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:02
                                                    Tak bardzo to pierwszy raz, ale wcześniej też kiedyś coś podobnego było;(
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:04
                                                    Nie chcę Cię martwić,
                                                    ale czy nie ma koło Ciebie
                                                    kogoś bardziej wartosciowego?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:07
                                                    Nie rozgladałam się od jakiegoś czasu, więc trudno mi powiedzieć.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:09
                                                    najwyższy czas to zrobić ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:11
                                                    myślisz, że powinnam??
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:12
                                                    przykro mi, ale takie postępowanie onego
                                                    dobrze nie wróży ;(
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:25
                                                    I znów musze dokładnie przemyśleć swoje dotychczasowe życie:(
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:30
                                                    nie ma co myśleć,
                                                    tylko rozglądnąć się,
                                                    po prostu:)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:41
                                                    heh ale ja nie chce się rozglądać:(On jest moim ideałem i było bardzo dobrze.
                                                    Najbardziej to mi jest żal, że wiedział, ze leże w łóżku i czekam, a mimo to
                                                    uległ namowom swojej mamy i cioci:(
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:43
                                                    a czy wpadł przed wyjazdem?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:47
                                                    nie:((((Zadzwonił tylko buuuu
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:49
                                                    lepiej sie rozglądnij ;)
                                                    ale mnie nie musisz słuchać,
                                                    ja widzę zbyt wyraziście ;))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:52
                                                    Rozejrzeć się napewno nie zaszkodzi.Dobrze,że jutro na weekend jade do domu to
                                                    nie będę myśleć o nim.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 20:57
                                                    przyglądnij się,
                                                    czy on naprawdę jest takim ideałem?
                                                    i czy możesz na nim budować swoją przyszłość ?
                                                    Taka podzielona kartka,
                                                    plusy i minusy oddzielnie wypisane...
                                                    wyniki bywają zaskakujące ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 21:13
                                                    Musze tak zrobić, bo już od jakiegoś czasu zauważałam jakieś dziwne zachowania.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 07.07.06, 21:48
                                                    Ciekawe co Ci wyjdzie z bilansu?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 08.07.06, 08:17
                                                    Hej!Jak narazie nic mi nie wychodzi, jakoś wczoraj nie mogłam się skupić i
                                                    przepłakałam pół nocy:( A teraz zmykam do pracy:) Pozdrawiam:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 08.07.06, 09:31
                                                    Miłej pracy Słoneczko Ci życzę.
                                                    Mam nadzieję, że katar zelżał ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 10.07.06, 19:50
                                                    Witam:) W pracy było super i od środy zaczynam już na stałe:D Katar już mi nie
                                                    dokucza i jest ok:)
                                                  • broton Re: Rawskie słoneczko :-)) 10.07.06, 22:36
                                                    ...Fantka - Ty księgowa jesteś .??..
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 11.07.06, 18:40
                                                    plusy i minusy to tylko ksiegowych dotyczy?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 11.07.06, 18:49
                                                    Właśnie wyszedł ode mnie i chyba musze poważnie zastanowić się nad końcem
                                                    znajomości:(
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 11.07.06, 18:52
                                                    znowu czymś podpadł?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 11.07.06, 18:54
                                                    Na początku było miło, przytulanko i całusy, a potem chciał mnie namówić na
                                                    seks, a ja nie lubie jak ktoś mnie namawia a ja nie mam ochoty. I nagle wyszedł
                                                    wielce obrażony:/
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 11.07.06, 18:56
                                                    to jeszcze nie powód,
                                                    powiedziałas mu dlaczego nie chcesz?
                                                    jak dawno kochaliście się?
                                                    jak często sie kochacie?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 11.07.06, 18:57
                                                    Powiedziałam mu i mamy pewną osobistą umowę, a on zaczyna ją aż za bardzo naciągać.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 11.07.06, 19:57
                                                    plusy i minusy
                                                    trzeba spisać i wtedy zobaczysz
                                                    jak to wygląda
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 12.07.06, 12:03
                                                    i nic mi nie wyszło narazie jest remis:/
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 13.07.06, 06:51
                                                    To nie jest żle :)
                                                    w związku powinna być równowaga...
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 13.07.06, 10:03
                                                    Witam:) W piątek mamy przeprowadzić rozmowę o naszych ostatnich zachowaniach,
                                                    zobaczymy co z tego wyniknie.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 13.07.06, 10:06
                                                    delikatność nie zaszkodzi ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 13.07.06, 10:12
                                                    Ja zawsze jestem delikatna;)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 18:38
                                                    dzisiaj piątek,
                                                    trzymam kciuki,
                                                    aby rozwiały sie wątpliwości
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 22:49
                                                    Nic sie nie rozwjało, a jeszcze bardziej zagmatwało:/Narazie nie mam ochoty go
                                                    oglądać i słyszeć:(
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 22:52
                                                    Czymś podpadł dodatkowo?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:00
                                                    tak:(
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:07
                                                    ?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:10
                                                    stwierdził, że ma tylko najwyżej godzine czasu dla mnie i że może jakoś w
                                                    przyszłym tygodniu znajdzie czas, ale nie wie:/
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:11
                                                    może faktycznie taki zapracowany?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:12
                                                    Był bardziej zapracowany a spotykalismy się częściej i to na conajmniej 5 godzin.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:16
                                                    tłumaczył to jakoś?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:20
                                                    nie oznajmił tylko, że nie ma więcej czasu dla mnie:/
                                                    wkurza mnie, bo na każde zawołanie mamuni jest, nawet ost odwolal spotkanie, bo
                                                    jego mama coś chciała:/ A facet ma 32 lata i jest spoiro starszy ode mnie:/
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:23
                                                    nieciekawie to zabrzmiało :(
                                                    coś go spytałaś? co się stało?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:27
                                                    nie miałam czasu z nim rozmawiać ani ochoty,
                                                    narazie nie chce z nim mieć doczynienia
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:32
                                                    Czasem trzeba przeczekać...
                                                    czasem czas coś wyjaśni...
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:36
                                                    narazie nie będę się odzywać
                                                    zobaczymy jak zareaguje
                                                    jak nie będę chciała się spotkać...
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:41
                                                    tak, czasem dobrze jest nim wstrząsnąć ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:43
                                                    Ja zmykam,
                                                    bo już mi się oczka kleją
                                                    Dobranoc...
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 14.07.06, 23:45
                                                    pa
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 15.07.06, 15:51
                                                    Słoneczko jeszcze w pracy?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 15.07.06, 21:57
                                                    dopiero wróciłam.
                                                    jestem padnięta,a jutro znowu:(
                                                    A o przyszłym tygodniu wole nie myśleć:/
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 09:41
                                                    Jak tam w pracy będzie Ci ciężko,
                                                    to pomyśl, że my tu jesteśmy
                                                    i wspieramy Cię psychicznie :-)))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:05
                                                    Dzięki to wsparcie się przyda,
                                                    bo w przyszłym tygodniu
                                                    pracuje codziennie po 8-9h.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:14
                                                    rano czy po południu?
                                                    i co tam robisz?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:23
                                                    Zmiany mam przeważnie od 12-20 lub do zamknięcia restauracji.
                                                    A robie rózne rzeczy,
                                                    wczoraj 7 godzin stałam na kasie
                                                    i nawet na przerwe nie miałam czasu iść.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:25
                                                    7 godzin bez przerwy przy kasie?
                                                    to przecież ze zmęczenia można sie pomylić ;(
                                                  • screen Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:28
                                                    Ja też siedziałam 7 godzin na kasie. Mój rekord do pona 700 obsłużonych
                                                    klientów, min. ok. 100. teraz zamykaja mi kasę i zastanawiam się jak ja sie
                                                    będę nudzić w BOK;-))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:32
                                                    Tylko ja te 7 godzin cały czas stałam a jeszcze musiałam pamiętać co w jakim
                                                    zestawie się znajduje żeby dobrze zapakować klientowi.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:34
                                                    Pełne uznanie!!!!!
                                                    Ja bym chyba nie dała rady ;(
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:35
                                                    Starałam sie nie myśleć, ze jestem pierwszy raz i nie popadać w panike.
                                                    Naszczęście klienci byli wyrozumiali.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:37
                                                    To dobrze że żaden klient nie był niemiły,
                                                    bo to mogłoby mocno utrudnić Twoją pracę ;-))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:40
                                                    Nawet jeden Pan dał mi napiwek zostawiając resztę, ale niestety kierownik nie
                                                    pozwolił mi jej zabrać:/
                                                  • screen Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:41
                                                    Niemiły klient potrafi wyprowadzić z równowagii zepsuc cały dzień.
                                                    My zawsze mówimy, że za prace z klientami powinno być wypłacane "szkodliwe";-))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:42
                                                    Popieram:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:46
                                                    za pracę na pierwszej linii
                                                    szkodliwe powinno być regułą ;-PP
                                                    ...a co się dzieje z napiwkami?
                                                  • screen Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:48
                                                    na dodatek powinno być wypłacane z podatków, bo każdy z nas bywa klientem;-)))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:49
                                                    Kazał mi włożyć z powrotem do kasy.
                                                    Potem koleżanka powiedziała, że pewnie wziął do swojej kieszeni.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:54
                                                    czy ktoś spytał w firmie gdzie idą te pieniądze?
                                                  • screen Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:55
                                                    bardzo to przykre, że w dzisiaejszych czasach w pracy nie można się upomnieć o
                                                    swoje.
                                                    napiwek to coś czym klient honoruje Twoja pracę- kompetencje, uprzejmość itd a
                                                    kierownik zwyczajnie to sobie przywłaszczył.Zupełnie jakby chciał powiedzieć:
                                                    to moja zasługa, bo tak ją "wytresowałem".
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:56
                                                    Ja byłam pierwszy raz w takiej sytuacji, więc nie wiedziałam za bardzo o co
                                                    chodzi, ale teraz już wiem i następnym razem będę upominać się o swoje.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:57
                                                    ciekawy temat nam się niechcąco ujawnił ;)
                                                    nadaje się na odrębny wątek...
                                                    kto zakłada?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:58
                                                    moze ty fantko:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:59
                                                    ok
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 11:08
                                                    Jest jeden pożytek z tego, że tyle pracuje,
                                                    Nie myśle o Nim:)
                                                  • screen Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 11:09
                                                    To jedyny powód dla którego sie cieszę, że urlop mi się skończył;-))
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 11:11
                                                    praca jest bardzo dobra na takie rzeczy ;))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 11:12
                                                    To jest jedna z niewielu zalet mojej pracy:))))
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 11:14
                                                    no, dodatkową zaletą jest też
                                                    że na końcu kaska jakaś kapnie ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 11:14
                                                    Ja zmykam bo musze sie doprowadzić do porządku przed wyjsciem, żeby klientów nie
                                                    straszyć;)
                                                    Papa do wieczora jak dam rade tu zajrzeć;)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 11:15
                                                    Miłej pracy
                                                    i samych miłych klientów ;-DDDD
                                                  • screen Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:35
                                                    Mamy inny charakter pracy. Ja sobie siedzę, przybijam pieczątki i odrywam
                                                    kwitki.
                                                    Praca stojąca napewno jest bardziej męcząca.
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:37
                                                    Nogi mnie tak dzisiaj bola, że nie wiem jak wytrzymam kolejne 7 godzin:(
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 10:29
                                                    Pod koniec zmiany to już nawet nie potrafiłam dobrze trafić w odpowiednie
                                                    klawisze:( A biorąc pod uwage to, że stałam po raz pierwszy przy kasie to i tak
                                                    chyba mi nieźle poszło.
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 16.07.06, 22:43
                                                    Mam dość:(Dzisiaj pracowałam 9 h i cały czas na kasie:/
                                                    A jitro na rano mam:/
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 16:39
                                                    Słoneczko, bo sprawdziłaś się w tej pracy...
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 19:49
                                                    Dzisiaj poszłam nieprzytomna do pracy, ale powiedziałam, że nie chce być sama na
                                                    kasie i nie byłam. Czułam duży komfort psychiczny z tego powodu.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 19:56
                                                    to dobrze że sie upomniałaś ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 20:11
                                                    bo przysługuje mi szkolenie,którego nie miałam
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 20:12
                                                    pracodawca sie śpieszy, bo sezon ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 20:15
                                                    hihi;)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 20:17
                                                    Twoim kosztem niestety ;(
                                                    bo gdybyś się pomyliła, to co?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 20:18
                                                    Teoretycznie muiałabym dołożyć ze swojej kieszeni, ale w życiu bym nie dołożyła.
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 20:54
                                                    Jeju jak mnie wszystko boli:(
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 20:56
                                                    zła pozycja kasowa była?
                                                    ;-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 21:01
                                                    Chyba tak;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 17.07.06, 20:55
                                                    AAAAA zapomniałam. Odezwał się ten mój. Napisał, że bardzo tęskni i chce się
                                                    spotkać, ale ja nie mam czasu:)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 18.07.06, 11:45
                                                    Dzisiaj znów 9 h w pracy:/ Mam nadzieje, że szybko się wdrożę:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 19.07.06, 07:04
                                                    Miłej pracy Słoneczko!
                                                    wdrożysz się prędzej niż myślisz ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 19.07.06, 10:28
                                                    Już nie jest tak źle;)Ale w sobote idę na 10h:/Od niedzieli 3 dni wolnego jupi:D:D
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 19.07.06, 16:08
                                                    to jednak jest jakas przerwa w pracy
                                                    a poza tym praca non stop ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 19.07.06, 19:27
                                                    Dzisiaj wyszłam wcześniej:)Pracowałam tylko niecałe 4 h:D:D
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 19.07.06, 19:35
                                                    Słoneczko to dobrze, bo dzisiaj święto
                                                    Wystrój się pięknie i pod palmę chodź.
                                                    Impreza tam na całego...
                                                    kelner przechodzi sam siebie ;-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 19.07.06, 20:25
                                                    Niestety nie dołącze do was, bo dostałam nieprzyjemną wiadomość i straciłam
                                                    ochote na zabawę. Papa
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 20.07.06, 13:07
                                                    Witam wszystkich:)Humorek nie najlepszy, bo rozstałam się z moim Z.
                                                    Ale po ty co wczoraj od niego usłyszałam
                                                    Nie chce wogóle go znać.
                                                    A teraz uciekam do pracy papa;)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 20.07.06, 19:15
                                                    To zawsze jest przykre!
                                                    Ale miłej pracy Ci życzę :-)
                                                    A o Z pomyśl - mała strata krótki żal ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 20.07.06, 23:15
                                                    W pracy było super, ale wciąż gdzieś po głowie chodzą mi jego wczorajsze słowa:/
                                                    Ale jestem twarda i nie płakałam:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 21.07.06, 06:50
                                                    Wyrzuć z siebie to co powiedział ...
                                                    nie trzymaj tego w sobie...
                                                    nie chodzi o to by być twardym i nie płakać,
                                                    bo serce bardzo od tego boli :(
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 21.07.06, 09:54
                                                    Może kiedyś to przejdzie mi przez usta,
                                                    ale w tej chwili nie jestem wstanie tego
                                                    powtórzyć.Już jest lepiej:)Praca bardzo mi pomaga,
                                                    żeby nie myśleć:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 22.07.06, 09:20
                                                    Czym prędzej będziesz mogła o tym mówić
                                                    tym lepiej dla Ciebie :-)
                                                    Czy dzisiaj też pracujesz?
                                                    Czy może odpoczywasz?
                                                    Już nie pamiętam kiedy masz wolne dni :)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 23.07.06, 09:08
                                                    witam:)
                                                    właśnie dojechałam do domku:)
                                                    mam 3 dni wolnego:D
                                                    I jade dzisiaj nad Pilice:)
                                                    Pozdrawiam i do wieczora:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 23.07.06, 10:07
                                                    Słoneczko miłego wypoczynku na słoneczku ;-))))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 23.07.06, 18:56
                                                    Właśnie wróciłam:)
                                                    Było super:D
                                                    Spaliłam się na Słońcu;(
                                                    A zaraz wyruszam nad zalew na piwko z przyjaciółką:)
                                                    Pozdrawiam:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 24.07.06, 18:00
                                                    Słoneczko!
                                                    Ty nic tylko praca albo opalanko ;)
                                                    kliknij tu czasem ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 24.07.06, 23:53
                                                    Bardzo bym chciała tutaj troszkę więcej czasu spędzić, ale nie mam czasu albo siły:(
                                                    Jutro ost dzień wolnego:(
                                                    Musze odpowiednio go wykorzystać:)
                                                    Pozdrawiam:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 06:45
                                                    Pozdrawiam Słoneczko :-)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 17:58
                                                    Słoneczko mów co u Ciebie?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 18:04
                                                    U mnie stara bieda;)
                                                    Coraz więcej problemów,
                                                    ale nie daje im się.
                                                    Staram się być silna.
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 18:07
                                                    W takie ciepło? bieda?
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 18:07
                                                    i to jeszcze stara?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 18:10
                                                    jest tak goraco, że aż nie chce mi się pomyśleć o jutrzejszej pracy:/
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 18:11
                                                    mam to samo...
                                                    usiadłam i nie chce mi się ruszać ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 18:32
                                                    Zrobiłam pyszne ciasto zapraszam:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 18:40
                                                    chętnie ;)
                                                    a jakie?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 18:43
                                                    Sernik na zimno:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 25.07.06, 19:04
                                                    mniam :-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 26.07.06, 11:08
                                                    Witam:)
                                                    Taki upał a ja do pracy na 10 h:(
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 28.07.06, 20:46
                                                    Witam:))
                                                    Humorek dopisuje:)
                                                    W tym miesiącu dostane premię:D:D
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 29.07.06, 07:46
                                                    za dobrą pracę premie dają,
                                                    gratuluję :-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 30.07.06, 11:20
                                                    Dziękuje:)
                                                    Zaraz zmykam na zakupy:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 01.08.06, 19:57
                                                    Ty ciągle w pracy?
                                                    Premię dostałaś?
                                                    ;-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 02.08.06, 22:04
                                                    Ostatnio pracuje po 10 h i nie mam na nic siły:/
                                                    Ale ogólnie jest spoko:)
                                                    A co tam u Ciebie?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 26.01.07, 22:23
                                                    Witam wszystkich:)Jejku jak mnie tu dawno nie było, i ile sie tu zmieniło:)Mam
                                                    nadzieje, że jeszcze mnie pamiętasz Fantko:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 27.01.07, 11:28
                                                    Witaj Słoneczko!
                                                    Wszystko pamiętam....
                                                    A co się z Tobą działo przez ten czas?
                                                    Co nowego?
                                                    Czy miłość już nowa?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 27.01.07, 23:02
                                                    Oj dużo się działo. Przez ten okres spotykałam się z trzema facetami i jak na
                                                    razie wciąż jestem wolna jak ptak;) Nie zaglądałam tutaj gdyż pochłonęła mnie
                                                    praca, w październiku doszły mi zajęcia na uczelni i nie miałam na nic czasu.
                                                    Teraz mam sesje i trochę luzu w pracy, więc będę częściej zaglądać. Pozdrawiam:)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 31.01.07, 19:44
                                                    Trzech facetów!
                                                    No, no, czas spędzałaś ciekawie ;)
                                                    a za egzaminy trzymam kciuki :)
                                                  • fantka Re: Rawskie słoneczko :-)) 08.05.07, 17:16
                                                    Słoneczko
                                                    odezwij się :)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Rawskie słoneczko :-)) 08.05.07, 22:54
                                                    Duzo sie dzialo u mnie.
                                                    Zwolnilam sie z pracy.
                                                    Mam dosyc powazne problemy zdrowotne.
                                                    I ogolnie wszystko mnie wkurza:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka