Dodaj do ulubionych

Nieeeeeeeeeeeeeeeee.............

02.02.03, 05:48
.......dziela sie zaczela,
a wy jak zwykle odpoczywacie, Tuptusie..........
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.nwrk.east.verizon.net 02.02.03, 05:53
      nie wszyscy...
      haha
      • 0nly Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 05:55
        no w sumie nie wyglada na to
        zebys sie robota wlasnie przemeczal.......
        only.........
        • Gość: haha Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.nwrk.east.verizon.net 02.02.03, 05:57
          fakt, teraz robotą się nie przemęczam
          w koncu jest łykend
          • 0nly Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 06:00
            skonczylo ci sie picie
            ze robisz end-łyk.....
            • Gość: haha Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.nwrk.east.verizon.net 02.02.03, 06:03
              tfu tfu... nawet tak nie myśl... jaki koniec picia?
              łykend oznacza, że pijąc musisz zrobić przerwę na nabranie powietrza czyli
              musisz mieć koniec łyku...

• 0nly Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 06:08
                czyli ze normalnie pijemy w dni powszednie nie przerywajac lykow.........
                oj, to najlepiej przez slomke pic........a na plecach nosic kanister z piwem
                chlodzonym.......
                • Gość: haha Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.nwrk.east.verizon.net 02.02.03, 06:11
                  kanister na plecach to jest stare rozwiązanie
                  teraz wszędzie możesz sobie zamówić rurociąg z gorzelni lub browaru
                  w domu kranik i... na zdrowie
    • Gość: maryjo2 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 07:55
      Wcale nie odpoczywam - ganiam bałagan, tylko że z przerwami!
    • Gość: pom Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 08:03
      Słyszę od rana dzwony w kościele.
      Dzień dobry...
      • Gość: maryjo2 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 08:09
        Dzień dobry!
        Dzwony już od lat nie robią na mnie żadnego wrażenia.
        Na bałaganie też zreszta nie.
        :)
        • Gość: pom Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 09:24
          Ciekawe, czy by nie robiły, jakby dzwony z kościoła 50m obok, informowały
          Ciebie o każdym kwadransie, pełnych godzinach, nieszporach, sumach,
          rekolekcjach.....

• Gość: maryjo2 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 09:38
            Pom, to co mówisz jest straszne!
            Rzeczywiście, nie wyobrażam sobie, jakbym to zniosła.
            Toż nierwicy można się nabawić przy takich dzwonach :(
            • Gość: pom Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 09:45
              Jako że budownictwo sakralne kwitło zawsze, od tego roku mieszkam własnie w
              takich warunkach.:) To, że po drugiej stroni mam tory kolejowe, to pikuś -
              lubię pociągi, takie wrażenie, że mogę wsiąść w każdej chwili i jechać w siną
              dal, zresztą, to jest jakieś 200m dalej.

O! 3 kwadranse minęły... bam! bam! bam!
              :))
              • Gość: maryjo2 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 10:01
                W sumie ma to swoje pozytywne strony. Nie musisz np. stale zerkać na zegarek,
                gotując np. ziemniaki :)
                • Gość: pom Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 10:17
                  No i mam pobudkę za darmo! Kot miauczący plus dzwony - zauważyłaś, o której
                  wstałam dziś? :))))))))
                  • randia_ Re: Witam w tem nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 10:22
                    .... dzielny poranek...:)))
                    Nie wyspałam się....
                    • Gość: maryjo2 Re: Witam w tem nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 10:30
                      Wcale się nie dziwię. To pewnie dlatego, że do późnej nocy byłaś wściekła.

randia_ napisała:

> .... dzielny poranek...:)))
                      > Nie wyspałam się....
                      • randia_ Re: Witam w tem nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 10:37
                        Ano byłam Maryjko i jeszcze wstałam cuit zła.. :)))
                        Ale dzionek jest ładny i na spacerek może później pójdę... :)))))
                        • Gość: maryjo2 Re: Witam w tem nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 10:52
                          Nie ma to jak odreagować na spacerku, waląc śnieżkami w obiekt irytacji :))
                          • randia_ Re: Witam w tem nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 11:02
                            Lepiej zeby obiekt irytacji zszedł mi z oczu, bo mogę niechcący czy innym
                            trafić w niego........ nie, śnieżką...:))))
                  • Gość: maryjo2 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 10:27
                    A jakże, widziałam! Do tej pory nie mogę otrząsnąć się z wrażenia, choć te
                    dzwony nieco w nim zamieszały.
                    Ale ogólnie - jesteś zadowolona ze zmiany? Bo jeśli tak, to i dzwonom dasz
                    radę :)
                    • Gość: pom Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 10:36
                      Zmiana Maryjko jest tymczasowa. Tam, gdzie będę mieszkać, dopiero robią
                      konstrukcję dachu... Mam nadzieję na jesień się wprowadzić dopiero. Jestem na
                      etapie projektowania ścianek działowch.:)
                      • martucha_ Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 10:42
                        same dzwony to jeszcze nic. kiedys mialam przyjemnosc spedzic wakacje u wuja, ktory mieszka w dosc oryginalnym
                        miejscu. po prawej stronie bloku, w ktorym mieszka stoi cerkiew, gdzie zaczynaja walic w dzwony o godzinie 5.30, z
                        lewej strony bloku stoi meczet, i muezzin zaczyna sie drzec z minaretu o godzinie 5.00. i co pol godziny tak, jak nie
                        dzwonym to muezzin. musialam to zniesc przez 2 tygodnie. :))
                        • randia_ Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 10:46
                          Martuś to już wiem, skąd u ciebie tiki nerwowe...:)))))))
                          Buziak kochanie..:)*
                          • Gość: leziox Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.arcor-ip.net 02.02.03, 14:25
                            Dopiero teraz zauważyłem że niechcący zdublowałąem wątek o niedzieli.
                            No ale i moja niedziela też ładna więc nie będzie chyba konfliktu pokoleń z
                            Only...
                            • 0nly Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 14:34
                              plagiaciarz, plagiaciarz......O!

:P
                              • Gość: leziox Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.246.154.169.tisdip.tiscali.de 02.02.03, 14:36
                                Albo odwołasz tego plagiaciarza,albo nie będzie już nigdy kobylaka-gratis.
                                No,to jak?Plagiaciarz czy tylko przypadkiem tak,hę?
                                • 0nly Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 14:39
                                  ooooooo.......
                                  no to nie o tobie bylo
                                  tylko o tym karylonie
                                  co plagiatowal
                                  dzwony koscielne...........

:)
                                  • Gość: leziox Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.arcor-ip.net 02.02.03, 14:45
                                    Jakoś tak podejrzewałem że ty jednak rozsądna dziewczyna jezdeś,
                                    córeczko,wiedziałem,tak co ja i nie plagiator.no.
                                    • 0nly Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 14:47
                                      no to kiedy ten gratisowy koniaczek jakby??????
                                      • Gość: leziox Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. IP: *.arcor-ip.net 02.02.03, 14:53
                                        Ja tam mam,tylko ciebie tu nie ma,jak będzie córa to i kobylaczek się
                                        znajdzie,czy mam ci pocztą lotniczą podesłać?
                                        • 0nly Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeee............. 02.02.03, 14:55
                                          no, no, moze byc i lotnicza, jakakolwiek
                                          oby szzzzzzzyyyyyyybkoooo......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka