invicta1 21.07.06, 13:54 wiadomosci.onet.pl/1359556,11,item.html zyjecie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 14:10 taaaa, majkeldżekson też w ten sposób imidż zmieniał. nie wiem czy w tym przypadku to coś zmieni? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 14:37 ma nadzieje ze ona lubi koty:)))))))) a wogole, to ona podobna do matki premiera jezd i wsjo. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 14:52 NIK matki nie zastapi, NIK..tako prawdo! czy będzie transmisja z obrad ...zaślubin? chciałbym zobaczyć jak się całujo! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 22:10 drzejms-buond napisał: > NIK matki nie zastapi, NIK..tako prawdo! > czy będzie transmisja z obrad ...zaślubin? chciałbym zobaczyć jak się całujo! bez przesady, lepiej zadnych takich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 14:52 robimy ściepę na prezent śłubny propozycje ? 1. książka "Jak życ z kotem i nie zwariowac "? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 15:16 mozambique napisała: > robimy ściepę na prezent śłubny > propozycje ? > > 1. książka "Jak życ z kotem i nie zwariowac "? 2. płyta DVD: "Kotka na rozgrzanym blaszanym dachu" ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 15:31 taki dowcip przeczytalem w komentarzaach do tego niusa: - Dlaczego Jarosław Kaczyński pozostał kawalerem? - Bo mu brat najlepszą laskę sprzed nosa sprzątnął. Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 18:41 żyjecie czytam sobie stronkę M jak M a tu taki niusik stup pisane przez "u" Znajomi z klasy pamietają jak, kilka tygodni po premierze "Panny Nikt" na festiwalu filmowym w Berlinie podjechał z hukiem super nowoczesny motocykl. Kierujacy nim mężczyzna z wielkim bukietem kwiatów wszedł do ich klasy i - ujrzawsze Muche - rzucił jej go do stup jak wakacje to wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: taki tam NIUSIK 22.07.06, 09:49 Dobrze, że jej tego motoru nie rzucił do stup, bo by bidulka mogła odnieść obrażenia. Też wszedłem na stronę Mjm i czytam wywiad z Muchą. Gwiazda mówi: "Dwa lata temu w Tajlandii w Wigilię jadłam karaluchy. Iście postne danie. Robaczki były pieczone na grillu, w sosie sojowym; rodzaj miejscowych "chipsów". Ale widać było wszystko: nóżki, pancerzyk... Nawet smakowały do momentu, gdy nachyliłam się do fontanny, a z trawy wyskoczył... żywy karaluch." Smacznego!:D Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 19:27 A fuuuj, czy oni się będą całować??? Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 20:55 www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/368.htm - jakby kogoś interesowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: taki tam NIUSIK 21.07.06, 22:56 to ja sie obawiam o forme premiera:) wiadomo ze tuz po ozenku pan mlody ma okreslone obowiazki vel przyjemnosci i moze to ujemnie wplynac na jego energie potrzebna do rzadzenia krajem mam nadzieje ze to tylko zlosliwa plotka;))) Odpowiedz Link Zgłoś