chloe30 25.07.06, 08:35 Słyszałyście - Sałacka nie żyje. W szoku jestem, młoda kobieta i taka głupia śmierć.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami2 Re: Śmierć od ukąszenia osy 25.07.06, 09:10 My musimy bardzo uważac przy córce- ona nawet przy ukąszeniu komarów nie wygląda najfajniej:/ kiedys mi powiedział lekarz że każdego lata powinniśmy być zaopatrzeni w hydrokortyzon (własnie ze względu na osę)- ale nawet gdybym go miała to sama jej tego przeciez nie podam (nie jestem przeszkolona:/- ale po tym co czytam to sie zastanawiam czy nie powinnam byc) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Śmierć od ukąszenia osy 25.07.06, 09:33 czytałam, przez taki głupi przypadek stracic życie - to straszne, człowiek musi naprawde uważac na to co robi i miec oczy dookoła głowy bo sie kurwa sokiem mozna zabic :( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Śmierć od ukąszenia osy 25.07.06, 12:44 Mami, podobno robienie zastrzyków w pupe nie jest takie trudne, nie wiem gdzie ty musiałabyś kłuć, ale może warto spróbować?? Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Śmierć od ukąszenia osy 25.07.06, 13:35 Straszne... Mnie użądliły ze 4 razy w życiu i nic mi się nie działo, ale miałam w pracy kolegę, który miał uczulenie. Lekko histeryzował jak widział latajacego potworka. Horror. Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Śmierć od ukąszenia osy 25.07.06, 13:59 no Mami ty lepiej idz na przeszkolenie jakies albo cuś- lepiej umiec ps. jeszcze raz mnie wyloguje , a zaczne gryzc wrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś