Dodaj do ulubionych

kontrowersyjny wątek

25.07.06, 11:59
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=45762913&a=45798865
czyli...kto ma co w dupie...bo ja mam coraz więcej...aż nie mogę usiąść normalnie
Obserwuj wątek
    • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:01
      znaczy sie watek analny
      • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:02
        łaaaaaaał, a od tej strony na to nie spojrzałem....hmmm
        w dupie mam ten wątek
        :-D)))
        • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:05
          ty perwersie jeden ty
          • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:06
            koooooooooooom maj libszin, koooom!
            jaaaa, jaaaa góóód, góóóód...

ja ci dam k...jagód
            :-P
            • mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:14
              zara giertych przyleci
              i w mundurek cie wsadzi! :P
              • aga_ata Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:22
                albo i w kamasze :P
                • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:24
                  a niech se ...wsadzi..wiecie gdzie...?
                  • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:36
                    cholera mam wyobraznie
                    ale nie umiem sobie wyobrazic ze giertych komukolwiek wsadza
                    niby ma dziecko, ale moze to nie jego?
                    • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:47
                      a oto poszlaka...
                      www.opozycja.net/go/wyznanie-romana/16
                      • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:49
                        gdyby ziemie spotkalo cos zlego i zostalabym na tym swiecie tylko ja i roman to
                        gatunek ludzki na pewno by nie przetrwal
                        romanek jest tak oblesny ze kijem bym go nie ruszyla
                      • around_the_sun Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:50
                        a idź Ty nioma w cholere, człowiek nie ma sie siły smiac w taki upał :)))
                        • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:53
                          nooo
                          mozna nawet taka ankiet przeprowadzic:

po jakiej ilosci wypitego alkoholu ruszylabys romana palcem:

1. 5L spirytusu
                          2. 7L spirytusu

(mniejsze dawki nie sa podawane z racji tego ze pytania w ankiecie musza byc
                          prawdopodobne)
                          • around_the_sun Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:57
                            ja bym romana nawet mietłom nie tkła
                            i nie ma żadnych środków które by mięu raziły na tyle,
                            żeby zmienić do niego nastawienie, brrrrrrrrrr :(
                        • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:56
                          kijem? moze chociaż po ciemku? bądźże człowiekiem!
                          a propos , z Wysokich Obcasów..podobało mi sie hasło P.Aschenbrand:
                          "Czy gwałt podczas randki oznacza,że dostanę kolację?"
                          • dzidzia_bojowa Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:57
                            dobre, nie? I to o buszu też:)))
                          • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:58
                            ja mysle ze znalazlby sie moze jakis pan ktory by romana po ciemku od tylu tym
                            kijem....
                            • mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:01
                              majkel dzakson może?:)
                              • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:08
                                majkel woli mniejszych...
                                :-/
                                • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:17
                                  widzicie, nawet dżekson by go nie teges
                                  roman jest aseksualny
                                  chyba ze jakis zboczeniec? jak sie nazywa taka filia jak sie czuje pociag do
                                  osob strasznie oszpeconych?
                                  • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:19
                                    szpetofilia
                                    • mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:26
                                      wcależebonie tylko
                                      pisofilia:)))
                                    • romana_polka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:28
                                      chciałam napisac że mam w dupie Romana,ale brzmi to jakoś perwersyjnie więc nie napiszę ;)))

PS
                                      nie ma to jak kontrowersyjny wątek żeby ożywic towarzystwo
                                      • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:32
                                        nie pisz tak kochana bo bedziesz posadzona o szpetofilie
                                        poza tym powiedziec "mam romana w dupie" to dla romana zaszczyt i przyjemnosc a
                                        na przyjemnosc trzeba zasluzyc
                                        • ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:51
                                          Jak wątek kontrowersyjny, to ja może tak:
                                          a mnie się tam Roman podoba. Taki wysoki, postawny, przystojny, z ócz mu dobrze
                                          patrzy. A jaki inteligiętny, wykształcony, doświadczony, światowy... Jego
                                          mądrość życiowa strasznie mi imponuje, i gdyby Roman tylko chciał ;) to ja
                                          bardzo chętnie, owszem owszem, ach ach...

PS nie wiecie czy Roman by mię chciał??? Katoliczką jestem :))
                                          • aga_ata Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:57
                                            Jak katoliczką, to by chciał :)
                                            • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:59
                                              rozumiem ze jestes niewidoma?
                                              to wszystko tlumaczy
                                              • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:07
                                                ale czy płodna jesteś, bo to dosć istotne przy ratowaniu narodu
                                                • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:09
                                                  kolejne romanki?
                                                  nie nie nie
                                                  • ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:11
                                                    No właśnie, po co komu następne Gertychy?? Kraj trzeba ratować, a nie pogrążąć.

Uch, jak ja bym takiego Romana dorwała, jak ja bym go przyparła do ściany...
                                                • ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:10
                                                  Eee, zaraz tam płodna. Ja dla rozrywki bym chciała. A myślicie, że Roman to co,
                                                  przyjemności żadnej z "tego" nie ma?
                                                  • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:11
                                                    on ma wytrysk bez orgazmu
                                                  • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:25
                                                    :-D)))))))))
                                                  • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:26
                                                    bo orgazm to wymysł szatana!!!
                                                    z siódmej klasy
                                                  • mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:26
                                                    a moim zdaniem
                                                    wy wszystkie perwerski

to on śmierdzi potem z cebuli :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                  • irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:30

-znaczy że cebula się poci???czy pot wali cebulą?

p.s.
                                                    "poszczałam się"

Nie rób niczego na siłę.
                                                    -Kleobulos-
                                                  • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:33
                                                    smierdzi spocona cebula?
                                                    tyz ładnie
                                                    do niego pasuje jak ulal
                                                    Roman Cebularz
                                                    he he
                                                    a z pyska wali mu czosnkiem
                                                  • mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:35
                                                    nie wiem ale tak mi sie oni wszscykojarza
                                                    i
                                                    roman i lechu i jarek i andrzej.

a jak widze tuska to jakieś fiołki mi się uaktywniają...

a beger to mi się kojarzy z tym no, offem.
                                                  • irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:36
                                                    jeju:-((((ja lubiem czosnek...

p.s.
                                                    czy Roman sie goli pod pachami?????? i czy ma włsoę na klacie???ktoś wie??
                                                  • irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:37
                                                    włosie na klacie miało być... upał mi topi klawiaturę
                                                  • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:38
                                                    ja uwielbiam czosnek ale np jem zielona pietruszke i myje zeby
                                                    a romek to chyba niekoniecznie ma czas na takie pierdoly

roman jest naturalny: ani on sie nie goli ani jego zona
                                                    prawdziwa lpr'ka ma chaszcze na nogach i gdzie indziej
                                                    zawsze mozna zaspiewac wlcome to the jungle, no nie?
                                                  • irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:42
                                                    Mnie zawsze rozkminiaja gołe męskie stopy nie wiem co mnie w nich tak
                                                    bawi...ale teraz mam obsesję na Romana i wyobraziłam siobie że ma takie
                                                    plaściate płetwy...a teraz na trzy, cztery zamykamy oczy i wyobrażamy go sobie
                                                    w slipach......nie w szortach bokserkach tylko w obcisłych
                                                    slipach.........................no i....??????????????????????????????
                                                  • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:46
                                                    ufff,
                                                    niezle przezycie
                                                    stoi golu romek w bialych obcisluch slipach, troche mu sie wpily w tylek
                                                    na klacie dwa wloski na krzyz,
                                                    zero opalenizny, za to troche pryszczy
                                                    krzywe palakowate nigi zakonczone pletwiastymi stopami
                                                  • irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:47
                                                    pryszcze? trądzikowe? i takie blade cielsko....
                                                  • aga_ata Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:47
                                                    no i ......?
                                                    Nie umiem :)
                                                  • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:48
                                                    o wlasnie
                                                    cielsko galaretowate, wystajace kolana
                                                    a na majtkach zolte zacieki
                                                  • irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:49
                                                    eeee tam nie umiem....sie wysil....białe slipy ..obcisłe....z szeroką gumką
                                                    sięgające w okolicę pępka
                                                  • aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:48
                                                    irmaaaaa .... kurcze ale masz fantazję kobitooooo .. extra .. :))
                                                  • drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:49
                                                    ten wątek jest dla mnie zbyt...kontrowersyjny...
                                                    :-/
                                                  • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:50
                                                    Dzejmsie> bo ty jestes mily, ladny i nie masz zaciekow na gaciach
                                                    dlatego to temat dla ciebie obcy
                                                    i kontrowersyjny
                                                  • irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:50
                                                    znaczy majty sportowe...z przodu żółte z tyłu brązowe:-))))))))))))))))))))))))
                                                  • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:51
                                                    zeby wiedziec jak zakladac: tzn z przodu na zolto z tylu na brazowo
                                                  • aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:58
                                                    A jakby tak : wyprasownae szarawe majciochy - z taką dziurką do sikania z
                                                    przodu. nogi blade, koloru piasku, celulitis i nóżki w kształcie litery iks.
                                                    Do tegój podkoszulek, żółtawo-szarawy ( wypkrochmaloy ) klata z futrem. białe ,
                                                    długierence i wystające z pod pachy po talię kłaczki ...
                                                    a fuuuujjj
                                        • aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:52
                                          k ....waaaaaaa nioma spadłam z krzesła normlnie, weś Ty se kobieto
                                          opanuj .... bo jak ubezpieczę swoje dupsko na 1 milijon dolców to będziesz
                                          bulić .. oj bedziesz :))))))
                                          • aga_ata Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:54
                                            To Roman będzie bulić!
                                          • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:55
                                            m in dlatego ryszard rynkowski nie pierze majtek

bo dziewczyny lubia braz
                                          • ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:57
                                            Ja myślę, że Romano powinien mieć jeszcze długi paznokieć na małym palcu prawej
                                            ręki w celu dłubania w nosie, albo w celu wskazującym. Długi szary paznokieć
                                            jest ssssexiiii.
    • ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:56
      Przestraszyłam się tego wątku, naprawdę.
      Może przestańmy bo naj zdejmą, jak ciocię kocham, zdejmom nas :-/
      • aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 15:01
        Ja też ciocię kocham , ale rewelacyjnie się bawie ... nie przestawajm.
        jak nas zdejmnom to se nowe forum założymy - wspolnymy silamy ....
        No chyba,z e interneta zamknom na cztery spusty - o to to już będzie
        probem ...
      • nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 15:02
        bedziemy wtey protestowac
        zrobimy transparent: roman ma małego
        roman ma zolte gacie
        fajnie bedzie
        • aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 15:07
          Normalnie się zaśliniłam na samą myśl o pikiecie :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka