drzejms-buond 25.07.06, 11:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=45762913&a=45798865 czyli...kto ma co w dupie...bo ja mam coraz więcej...aż nie mogę usiąść normalnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:02 łaaaaaaał, a od tej strony na to nie spojrzałem....hmmm w dupie mam ten wątek :-D))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:06 koooooooooooom maj libszin, koooom! jaaaa, jaaaa góóód, góóóód... ja ci dam k...jagód :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:14 zara giertych przyleci i w mundurek cie wsadzi! :P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:24 a niech se ...wsadzi..wiecie gdzie...? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:36 cholera mam wyobraznie ale nie umiem sobie wyobrazic ze giertych komukolwiek wsadza niby ma dziecko, ale moze to nie jego? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:47 a oto poszlaka... www.opozycja.net/go/wyznanie-romana/16 Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:49 gdyby ziemie spotkalo cos zlego i zostalabym na tym swiecie tylko ja i roman to gatunek ludzki na pewno by nie przetrwal romanek jest tak oblesny ze kijem bym go nie ruszyla Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:50 a idź Ty nioma w cholere, człowiek nie ma sie siły smiac w taki upał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:53 nooo mozna nawet taka ankiet przeprowadzic: po jakiej ilosci wypitego alkoholu ruszylabys romana palcem: 1. 5L spirytusu 2. 7L spirytusu (mniejsze dawki nie sa podawane z racji tego ze pytania w ankiecie musza byc prawdopodobne) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:57 ja bym romana nawet mietłom nie tkła i nie ma żadnych środków które by mięu raziły na tyle, żeby zmienić do niego nastawienie, brrrrrrrrrr :( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:56 kijem? moze chociaż po ciemku? bądźże człowiekiem! a propos , z Wysokich Obcasów..podobało mi sie hasło P.Aschenbrand: "Czy gwałt podczas randki oznacza,że dostanę kolację?" Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:57 dobre, nie? I to o buszu też:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 12:58 ja mysle ze znalazlby sie moze jakis pan ktory by romana po ciemku od tylu tym kijem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:01 majkel dzakson może?:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:08 majkel woli mniejszych... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:17 widzicie, nawet dżekson by go nie teges roman jest aseksualny chyba ze jakis zboczeniec? jak sie nazywa taka filia jak sie czuje pociag do osob strasznie oszpeconych? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:26 wcależebonie tylko pisofilia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:28 chciałam napisac że mam w dupie Romana,ale brzmi to jakoś perwersyjnie więc nie napiszę ;))) PS nie ma to jak kontrowersyjny wątek żeby ożywic towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:32 nie pisz tak kochana bo bedziesz posadzona o szpetofilie poza tym powiedziec "mam romana w dupie" to dla romana zaszczyt i przyjemnosc a na przyjemnosc trzeba zasluzyc Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:51 Jak wątek kontrowersyjny, to ja może tak: a mnie się tam Roman podoba. Taki wysoki, postawny, przystojny, z ócz mu dobrze patrzy. A jaki inteligiętny, wykształcony, doświadczony, światowy... Jego mądrość życiowa strasznie mi imponuje, i gdyby Roman tylko chciał ;) to ja bardzo chętnie, owszem owszem, ach ach... PS nie wiecie czy Roman by mię chciał??? Katoliczką jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:57 Jak katoliczką, to by chciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 13:59 rozumiem ze jestes niewidoma? to wszystko tlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:07 ale czy płodna jesteś, bo to dosć istotne przy ratowaniu narodu Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:11 No właśnie, po co komu następne Gertychy?? Kraj trzeba ratować, a nie pogrążąć. Uch, jak ja bym takiego Romana dorwała, jak ja bym go przyparła do ściany... Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:10 Eee, zaraz tam płodna. Ja dla rozrywki bym chciała. A myślicie, że Roman to co, przyjemności żadnej z "tego" nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:26 bo orgazm to wymysł szatana!!! z siódmej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:26 a moim zdaniem wy wszystkie perwerski to on śmierdzi potem z cebuli :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:30 -znaczy że cebula się poci???czy pot wali cebulą? p.s. "poszczałam się" Nie rób niczego na siłę. -Kleobulos- Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:33 smierdzi spocona cebula? tyz ładnie do niego pasuje jak ulal Roman Cebularz he he a z pyska wali mu czosnkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:35 nie wiem ale tak mi sie oni wszscykojarza i roman i lechu i jarek i andrzej. a jak widze tuska to jakieś fiołki mi się uaktywniają... a beger to mi się kojarzy z tym no, offem. Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:36 jeju:-((((ja lubiem czosnek... p.s. czy Roman sie goli pod pachami?????? i czy ma włsoę na klacie???ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:37 włosie na klacie miało być... upał mi topi klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:38 ja uwielbiam czosnek ale np jem zielona pietruszke i myje zeby a romek to chyba niekoniecznie ma czas na takie pierdoly roman jest naturalny: ani on sie nie goli ani jego zona prawdziwa lpr'ka ma chaszcze na nogach i gdzie indziej zawsze mozna zaspiewac wlcome to the jungle, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:42 Mnie zawsze rozkminiaja gołe męskie stopy nie wiem co mnie w nich tak bawi...ale teraz mam obsesję na Romana i wyobraziłam siobie że ma takie plaściate płetwy...a teraz na trzy, cztery zamykamy oczy i wyobrażamy go sobie w slipach......nie w szortach bokserkach tylko w obcisłych slipach.........................no i....?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:46 ufff, niezle przezycie stoi golu romek w bialych obcisluch slipach, troche mu sie wpily w tylek na klacie dwa wloski na krzyz, zero opalenizny, za to troche pryszczy krzywe palakowate nigi zakonczone pletwiastymi stopami Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:47 pryszcze? trądzikowe? i takie blade cielsko.... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:48 o wlasnie cielsko galaretowate, wystajace kolana a na majtkach zolte zacieki Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:49 eeee tam nie umiem....sie wysil....białe slipy ..obcisłe....z szeroką gumką sięgające w okolicę pępka Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:48 irmaaaaa .... kurcze ale masz fantazję kobitooooo .. extra .. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:49 ten wątek jest dla mnie zbyt...kontrowersyjny... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:50 Dzejmsie> bo ty jestes mily, ladny i nie masz zaciekow na gaciach dlatego to temat dla ciebie obcy i kontrowersyjny Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:50 znaczy majty sportowe...z przodu żółte z tyłu brązowe:-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:51 zeby wiedziec jak zakladac: tzn z przodu na zolto z tylu na brazowo Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:58 A jakby tak : wyprasownae szarawe majciochy - z taką dziurką do sikania z przodu. nogi blade, koloru piasku, celulitis i nóżki w kształcie litery iks. Do tegój podkoszulek, żółtawo-szarawy ( wypkrochmaloy ) klata z futrem. białe , długierence i wystające z pod pachy po talię kłaczki ... a fuuuujjj Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:52 k ....waaaaaaa nioma spadłam z krzesła normlnie, weś Ty se kobieto opanuj .... bo jak ubezpieczę swoje dupsko na 1 milijon dolców to będziesz bulić .. oj bedziesz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:55 m in dlatego ryszard rynkowski nie pierze majtek bo dziewczyny lubia braz Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:57 Ja myślę, że Romano powinien mieć jeszcze długi paznokieć na małym palcu prawej ręki w celu dłubania w nosie, albo w celu wskazującym. Długi szary paznokieć jest ssssexiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 14:56 Przestraszyłam się tego wątku, naprawdę. Może przestańmy bo naj zdejmą, jak ciocię kocham, zdejmom nas :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 15:01 Ja też ciocię kocham , ale rewelacyjnie się bawie ... nie przestawajm. jak nas zdejmnom to se nowe forum założymy - wspolnymy silamy .... No chyba,z e interneta zamknom na cztery spusty - o to to już będzie probem ... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 15:02 bedziemy wtey protestowac zrobimy transparent: roman ma małego roman ma zolte gacie fajnie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: kontrowersyjny wątek 25.07.06, 15:07 Normalnie się zaśliniłam na samą myśl o pikiecie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś