warszawiaczek 12.02.03, 08:50 chlanie, to dlaczego aż w marcu ? Czy nie lepszym terminem byłby np. 21 luty 2003 ? Jeśli ktoś ma ochotę to czekam na oferty. Później powiem gdzie się spotkamy. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: Jeśli planujemy...... 12.02.03, 20:08 .......biedaczku - nikt się nie chce z tobą napić....... ........nawet randia, iwa, czorcik............gruszek?........saqqarka......to wręcz okropne...........a gdzie proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jeśli planujemy...... 12.02.03, 20:40 Ja się z toba zobaczę, nawet z miłą chęcią..... I miejsce tyż ustale...:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Jeśli planujemy...... 13.02.03, 09:39 aaaaaaaaa to ty!!!!!!!! trza było tak odrazu, napewno zobacze sie z wami 21, dajcie tylko znac gdzie co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Jeśli planujemy...... 13.02.03, 09:54 no i masz szodniku placek:) jak nakladasz nowe ciuszki, to chociaz uprzedz:) ja przyjde. a co! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiaczek Jejku jejku 13.02.03, 09:58 saqqara napisała: > no i masz szodniku placek:) jak nakladasz nowe ciuszki, to chociaz uprzedz:) > ja przyjde. a co! jest nas coraz więcej. Fajnie. Bóg zapłać hihihihihihihihihihihihihi już czworo :PPPPPPPPP dużo kobitek - a gdzie panowie ?????? czyżby brak odwagi ????? Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiaczek Dziękuję 13.02.03, 09:56 wam za chęć spędzenia miłego wieczorka. No to jest nas już troje. Czy ktoś jeszcze ma ochotę no browarka ? Ciekawe czy ktoś by reflektował jakbym się wychylił i powiedział że stawiam kolejkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Dziękuję IP: 213.17.168.* 13.02.03, 11:02 na kolejke to sie pisze 20! 21 piatek i nie! Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: Dziękuję 13.02.03, 11:51 No to wpadne. Co tak bede sam przed telewizorem siedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Dziękuję 13.02.03, 12:23 Ja tyż!!! Bendem na pewno!!! Bo niby czego innego siem spodziewaliście....:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Dziękuję 13.02.03, 12:52 Ja wiem, że ty wiesz....:))))) I za to cię lubie... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Dziękuję IP: *.arcor-ip.net 13.02.03, 17:24 Warszawiaczek,zaspokajając twoją ciekawość,to dlatego w marcu,że do marca nie będzie możliwe,abym było możliwe wspólne picie ludzi dawno się już znających,którzy niekoniecznie mogą się razem spotkać 21-go np. Więc nie pytaj już więcej,chyba wiesz wszystko teraz,tak? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Dziękuję 13.02.03, 20:57 Gość portalu: leziox napisał(a): > Warszawiaczek,zaspokajając twoją ciekawość,to dlatego w marcu,że do marca nie > będzie możliwe,abym było możliwe wspólne picie ludzi dawno się już > znających,którzy niekoniecznie mogą się razem spotkać 21-go np. > Więc nie pytaj już więcej,chyba wiesz wszystko teraz,tak? .......leziox - on wie i wszystko rozumie - zapewniam cię......:))))))))) .....a z tobą mój kumpelspotka się w marcu.......na 100%.....:))))))))) pzdrw..... Odpowiedz Link Zgłoś