invicta1 31.07.06, 14:53 www.youtube.com/watch?v=7w-O3UYOaUE&NR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figurka_z_porcelany Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 15:12 Ożesz, szkoda że w moim domu tak nie ma. Windy też są dwie.... :))) P.S. Jak się miewasz, to już za pięć dwunasta zdaje się?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 15:19 no w sumie za pięc:) dziekuje-dobrze, ale jakbym miala zaraz wsiąść do tej windy z filmu:)))-troszke cykor:P Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 19:24 Jeśli się uwiniesz, będziesz miała w domu lwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 20:50 tez bym chciala taka winde za piec dwunasta to znaczy na kiedy termin? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 20:52 23 sierpnia, ale od 10 moge rodzic "w terminie" Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 21:08 to pierwsze czy kolejne? tak w ogole to gratuluje bo mi jakos kompletnie umknelo ze Ty zaciazona jestes pewnie sie o tym trabilo na forum aleja ostatnio jak stetryczala staruszka jestem i mi wszystko z glowy wylatuje Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 21:09 pierwsze!:) dzieki moze sie trabiło, ale długo trwało zanim sie udało:), ale ostatecznie sukces i ciąza donoszona Romy mi łeb ukreci za prywate! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 21:13 kobiecie w ciazy sie nie odmawia bo myszy zjedza :)) to tym bardziej gratuluje, jak to tak dlugo oczekiwane wiesz czy dziewczynka czy chlopiec? ja to juz zapomnialam jak to bylo, moj syn ma 11 lat Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 21:16 mówią lekarze, ze dziewczynka i niech tak juz zostanie, bo sie przyzwyczaiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 21:20 no, to teraz wszystko sie przewroci do gory nogami Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi k 31.07.06, 21:21 tak! i bardzo sie cieszymy! nawet felieton Chylinskiej mnie nie rusza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi 31.07.06, 21:26 ale felieton chylinskiej byl prawdziwy az do bolu tak tez bywa ze ma sie dosc, ze najchetniej by sie bachora oddalo i czlowiek sie zastanawia na cholere mi to bylo a pozniej przechodzi i ma sie wyrzuty sumienia ze sie tak myslalo i znowu jest pieknie a potem jak kolejna noc nie spisz i placzesz ze zmeczenia znow masz dosc i zlorzeczysz a pozniej mala mordka sie do ciebie smieje i wszystko wokol tanczy a nastepnego dnia ma sraczke i przy 16574 pieluszce bys potwora udusila a potem..... i takie sa wlasnie blaski i cienie bycia mama jak bedziesz miala dosc i pomyslisz o swoim dziecku malo sympatycznie a pozniej dopadna cie wyrzuty sumienia to pamietaj ze kazda z nas tak miala i ze to wcale nie znaczy ze jestes potworem Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: :)))))))))))))))))))))))))akademi 31.07.06, 21:28 przyjde sobie wtedy na TBO i sie oderwe na chwilke i poplotkuje z Wami jak zwykle o dupie Maryni czy tam Mandaryni:) Odpowiedz Link Zgłoś