krzaczekbzu 02.08.06, 10:16 Czy zwróciliście uwagę na grę,a przede wszystkim głos p.Łabonarskiej? Aktorka średniego pokolenia, mało grywa w TV,ale jak słyszę jej głos to normalnie się rozpływam. Uwazam,że przy niej Czubówna to nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzaczekbzu Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 12:20 vipnews.pl/article.php?category=4&article=2147&ret=L2luZGV4LnBocD8= druga od lewej na dole Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 12:25 Juz wiem :) Kojarzę ją :) Chyba gra z "Samym Życiu".. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 12:57 Gra lekarkę. Jakiś czas temu pokazywali z nią sztuke w Teatrze Telewizji. Uczniowie ja uwięzili w domu bo nie chciała im dać klucza do wyników testów. Głos kojarze, ale jakoś nie zwróciłem na niego specjalnie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 13:24 Tak,przypominam sobie tę sztukę. Z czysto zawodowych przyzwyczejń wyłapuję takie wlaśnie rzeczy jak głos, dłonie czy pewne gesty.Akurat ona ma w sobie cos takiego co lubię u ludzi. I właśnie ten głos u niej mi bardzo pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 13:34 no dobra....nie moge się opanować: a jaki masz zawód:D Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 14:39 Ja tez:) Sie nie moge opanowac:)) I maz jaki ma zawod, skoro przestaje zawodowo z Angelina J?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 15:10 Alaż ja na oczy jej nie widziałam. Ani żadnej innej z tego holiłudzkiego tygla. Takowe informajszyny ma moje mężydło, fotograf i operator w jednej osobie uczący amerykańskich tumanów (tak tak) sztuki filmowania itd. Tam też ma okazję zobaczyć te gwiazdki i gwiazdrów, gdyż oni są zapraszani na przykład na sesje zdjęciowe wyłącznie na użytek studentów lub też co bardziej doświadczeni sami uczą różnych rzeczy.Ja osobiście widziałm tam będąc tylko malutkiego Ala Paczino, który roztacza taką aurę erotyzmu,że niejedna kobieta oddałaby mu się na środku ulicy.Ja też. A moja osoba zajmuje się deko innymi rzeczami, aczkoliwek związanymi z obiektywem i mikrofonem. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 17:10 aha, w castingach robi? ta osoba?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 17:11 To Wy blisko naszych celebrites jesteście :) nawet nie TYLKo naszych :) Ale o swoim zawodzie, to jakoś tajemniczo :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 17:33 Alowi Paczino to ja sie moge oddac nawet pod wpływem zdjęcia w gazecie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 17:31 apropos vipnewsa vipnews.pl/article.php?category=4&article=2145&fpage=2 tort cudowny! (ostatnie zdjęcie) no i Polonia Palace to fajny hotel, szkoda, ze Warszwa taka koszmarna... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: głos pewnej aktorki 02.08.06, 17:45 apropos vipniusa, to w tym odcinku vipnews.pl/article.php?category=4&article=2149 o piracie z karaibow byl fotki ewy Salackiej. z podpisami, ze przyszla z mezem i corka i drugie, ze lubi sie bac w kinie. a tereaz wyciete. nawet milo, ze wyciete, ale az sie prosi jakis symboliczny wyraz pamieci. a tak rachu-ciachu, nie ma, nie bylo, ale o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś