Dodaj do ulubionych

BLOOnDY MARY ..

31.10.01, 22:22
.. dla wszystkich i dobranoc :))
Enancjo
Obserwuj wątek
    • Gość: Lala Re: BLOOnDY MARY .. IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:29
      no to strasznie kolorowych snow
      • Gość: ...,, Re: BLOOnDY MARY .. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:46
        A Ciebie juz tu wywiało ...:)
        Marsz suszyc włosieta Duszku ...

Apropo: ktos tu mówił o blond włosach >>>>
        • Gość: Lala Re: BLOOnDY MARY .. IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:52
          pomyslalam sobie , ze z mokrymi moze byc znacznie ciekawiej ...
          • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 22:55
            Jak będziesz tak latała, to zaraz wyschną - nie czaruj
            • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 22:58
              o rany ale marudzisz ... i posciel i prysznic a teraz ci latanie przeszkadza....
              co ja poradze , ze ze mnie takie czarujaco latajace stworzenie?
              • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:01
                SKARBIE, A NA CZYM BĘDZIESZ DZISIAJ PO PÓŁNOCY LATAŁA ...
                • Gość: samanta1 ..., IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 23:03
                  Nie"latala" tylko lalala!!;))
                  • Gość: ...,, Re: ..., IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:10
                    Oj Samantka się zjawiła i co ona tam gada ..:))))

"Tyś jak jak w lesie plamka słoneczna
                    Tak nieuchwtna, lekka ,taneczna"
                • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 23:06
                  podobalo mi sie skarbie...
                  co do latania to nie moge sie zdecydowac ... miotla czy odkurzacz?
                  • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:11
                    Ty farbowana Blandyna (ups), nie strasz, bo przed północa ucieknę :)))))))
                    • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 23:13
                      tylko nie farbowana... blodyna tez w obecnych czasach okrutnie nie politycznie...
                      a ja caly czas nialam nadzieje, ze dolaczysz do mnie gdzies na jakims zakrecie ... jestem w stanie
                      pojsc na kompronis , zamiast odkurzacza moze byc sokowirowka
                      • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:15
                        Będziesz po północy wyciskała nią me soki czy krew .....

Przejdzmy do tego kompromisu - co mam stracić
                        • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 23:19
                          oni krwi ani soku... lzy z oczu , ze smiechu...
                          to na ktorym zakrecie sie umawiamy? bedziesz mulineksem czy zelmerem?
                          • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:22
                            Chodziło Ci o łzy szczęścia :))))))

NIe lubie na oklep ... na odkurzaczu :)
                            • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 31.10.01, 23:25
                              pogubilam sie... myslalam, ze stanelismy na sokowirowce... ale w koncu zawsze mozna wrocic do
                              poczatku i sprobowac ... ale bylby czad...
                              • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:28
                                Sokowirówka za ostro tnie...owoce.
                                Odkurzacz z jednej strony dmucha, z drugiej ssie :))

Nie masz czegoś spokojniejszego i klasycznego >>>>>>
                              • Gość: ...,, Re: Lala IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 23:47
                                No i co z tym sprzętem AGD
                                • Gość: Lala Re: Lala IP: 198.155.189.* 01.11.01, 20:15
                                  myslalam dlugo i wymyslilam dywan... cieplutki, mieciutki ( to na wypadek gdyby zarzucalo na
                                  zakretach ) tak mi sie ta mysl spodobala , ze zapomnialam o calym swiecie i chyba zasnelam ... i
                                  nawet nie snily mi sie zadne duchy ... dziwne ...
            • Gość: Apollo Re: Lala IP: *.enter.net 31.10.01, 22:58
              Ja tam biore nawet suche oby blond
    • Gość: szybki Re: BLOOnDY MARY .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 14:29
      mary nie Mary, blond nie Bloondy, ale tego mi dzis trzeba by ugasic pragnienia,
      szybki pozdrawia
      • pomeranka Re: BLOOnDY MARY .. 01.11.01, 17:42
        Też bym się czegoś napiła. Może herbatki malinowej, bo chora jestem i mam
        opryszczkę. To kara za grzechy, bo całowałam sie z rudym. Ehhhh....
        • Gość: szybki Re: BLOOnDY MARY .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 19:01
          pomeranka napisał(a):

> Też bym się czegoś napiła. Może herbatki malinowej, bo chora jestem i mam
          > opryszczkę. To kara za grzechy, bo całowałam sie z rudym. Ehhhh....

Z miodem i cytrynka proponuje. To nie wiesz ze "rude" pije sie tak szybko
          zeby sie lod nie rozpuscil inaczej mozna przemrozic gardziolko, dodatkowo
          "rude" winny byc wysokogatunkowe, by efektow ubocznych nie bylo.

szybkiego powrotu do zdrowia.
          • pomeranka Re: BLOOnDY MARY .. 01.11.01, 19:58
            Rude wpływa na mnie bardzo dobrze, bez względu na porę dnia i obecność lodu w
            onym. Gdybym miała teraz rude przy sobie to bym beż żalu przeprosiła herbatki
            wszelkiej maści :)
            Ozdrowienie gwarantowane albo zwrot pieniędzy:))))
    • enancjo Re: BLOOnDY MARY .. 02.11.01, 21:23
      .. nie bylo mnie ze 2 dni a tu patrze : sex, tesknota, brunetki,
      blondynki,porabany jazz, makarnozimy i utarczki .. i jakos smutno przy piatku..
      no to chyba znikam
      lub nie zobaczymy, a poki co Mary Blondzia tfu .. qrcze BlooNdy Mary dla
      wszystkich ..

Enancjo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka