oxym 13.08.06, 07:54 znow tu zagladam... ilu wam 'nowonickowcom' zdarzylo sie cos podobnego? myslicie, ze zmiana 'ksyfki' jest jakims lekarstwem? tu uklony dla Lezia, ktory po wiekach zachowal twarz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: nawrot choroby... 14.08.06, 23:51 Thanx.Teraz wyobrazam sobie ze jestem wampirem,majacym z 900 lat.Ten moj wiek zaczyna mnie przygniatac.Musze chyba otworzyc jakas flaszkie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxym Re: nawrot choroby... 16.08.06, 07:14 leziox napisał: > Thanx.Teraz wyobrazam sobie ze jestem wampirem,majacym z 900 lat.Ten moj wiek > zaczyna mnie przygniatac.Musze chyba otworzyc jakas flaszkie. o! leziu, stary, dobrze wiesz, ze to byl komplement. podziwiam cie za prostolinijnosc i szczerosc w tym co tutaj robisz. ot i tyle. nie mam pojecia kogo spodziewaja sie znalesc zagladajace tutaj panie, ale za te dwie unikalne dzisiaj cechy twojego charakteru, gdybym byl jedna z nich...; no, lepiej juz bedzie jak skancze w tej chwili. tak trzymaj stary wampirze:) pozdrowionka kolega wampir Odpowiedz Link Zgłoś
adamirl Re: nawrot choroby... 15.08.06, 00:01 wiem cos o tym nie mialem neta 3lata i znowu jestem w sieci kompa nie jem nie spie siedze i pisze na wszystkie tematy cgoc dwa slowa --- Odpowiedz Link Zgłoś