Dodaj do ulubionych

Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze

18.08.06, 09:12
wychowanej dziewczyny z Warszawy lub okolic w żadnym wypadku nie w celu
sponsoringu lub płatnego seksu. Mam 30 lat, dobrą sytuację materialną,
ustabilizowany. Czy w ogóle możliwe jest nawiązanie normalnej znajomości w
sieci?
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 09:18
      kwestia określenia co to jt ta normalność;)
    • kobietanarozdrozu Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 09:22
      Dla mnie sieć jest dobrym miejscem do nawiązania kontaktu. Samą znajomość można
      rozwinąć poza siecią.
      Zdecydowanie nie odpowiadam kryteriom geograficznym, więc pozostaje mi życzyć Ci
      powodzenia.
    • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 09:30
      dość młoda to jaka? ;)
      • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 09:35
        moze taka nieopierzona, cicha, pokornego serca, niedoświadczona, jednym słowem
        do ułożenia;))
        • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 09:49
          oooo, takie dziewcze to skarb ;-)))
          • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 09:52
            taaa najpierw sponiewierają inne, a potem skarbu poszukują;)))
            musi być dziewicą?;)
            • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 09:55
              poniewierają inni, ja byłbym od pocieszania, rozumienia, wysłuchiwania ;-) Ale
              jak na faceta przystało i tak jedno bym miał na myśli ;-)
              a co to takiego "dziewica" ????
              • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:05
                ha całe szczęście, że są kobiety, które też potrafią o tym czymś jednym myśleć;)
                dziewica to coś ,co wyginęło razem z mamutami, prawdziwymi Cyganami, końmi;)
                zapomnij o tym;)
                • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:12
                  e, miałem nadzieję, że chociaż ty jesteś dziewicą ;-))))
                  • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:23
                    już nie, spóźniłeś się;))
                    echhhh straszne , już nie dziewice nie znajdują zainteresowanych;)
                    • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:25
                      no wiesz, w życiu trzeba sobie stawiać ambitne i niemozliwe na zdrowy rozsądek
                      do osiągnięcia cele ;-)
                      ale zawiodłaś mnie bardzo :D:D:D
                      • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:34
                        Ty cwaniaku, tzreba było te X lat temu przysłać mi list w butelce z prośbą: nie
                        idź do łóżka z tym tam...., czekaj na mnie;))))
                        nie doczekałam się;) no to teraz masz;)
                        • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:54
                          Napisałem !!!! A Ty odpisałaś, że go kochasz, że na wieki będziesz jego, że
                          jest cudowny, wierny, zaradny, przystojny, jedyny, wyjątkowy, kulturalny,
                          mądry i takie tam różne ;-)))) I napisałaś wtedy: spadaj chłopcze, nie mąć
                          mego szczęscia ;-)))
                          • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:04
                            łeeee bzdury pleciesz;))) nie mogłam o nim tego napisać, to był tylko seks,
                            rozdziewiczenie, nic więcej;)

Lepiej się przyznaj do kogo ten list wysłałeś? Na pewno nie do mnie!!!!!!;)
                            • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:06
                              taaak, teraz znowu mydlisz mi oczy !!!!! zdradliwa, niewierna kłamczucho !!! A
                              tak cię kochałem, tylko z toba bzykac się chciałem, wiersze cudowne dla ciebie
                              pisałem ;-)))))))))
                              • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:07
                                przewrotny skleroźnik!!!!!!;))))
                                • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:12
                                  i po co ja te 327 wierszy (plus dwie powieści) tobie poświęciłem...
                                  • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:15
                                    romantyk roztrzepany;) ja tam nie wiem o czym Ty do mnie majaczysz;)) ale cóż,
                                    bohema zawsze przesadzała z używkami;)))))))
                                    • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:19
                                      no taki całkiem romantyk to może nie, w tych wierszach najczęsciej pojawiały
                                      się słowa: cycki i bzykać np. "bzykać Marzenkę w świetle w księżyca, marzyć, że
                                      jej zapłoną lica" czy jakoś tak ;-))) strasznie świntuszyłem ;-))))
                                      • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:23
                                        zapachniało postmodernizmem;) jakby siegnąć do Boya można by znaleźć
                                        podobne... określenia;)) czyli młodopolanin jesteś;)))))
                                        za chwilę zacznę żałować, że te poemy nie dotarły do mnie na czas i nie jestem
                                        już dziewicą;))) zn tego drugiego to nie żałuję;))))))
                                        • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:30
                                          nie, to raczej był konceptualizm z pewnymi elementami op-artu...
                                          A tak w ogóle to mam nadzieję, że żartujesz i wciąż czekasz na mnie z tym
                                          dziewictwem ;-)))
                                          • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:32
                                            wciąż na Ciebie czekam!;)))
                                            hmmm założę rajstopy i przez nie się będziesz przebijał, ok??;)))) na krzyki,
                                            jęknięcia też możesz liczyć;)
                                            • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:36
                                              a na "ochy", "achy", drżenia pod moim dotykiem, zapłonione lico też mogę
                                              liczyć ???
                                              ;-)))
                                              • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:36
                                                tak, na wszystkie te efekty specjalne możesz liczyć;)))
                                                • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:37
                                                  ale za to na zaawansowane figielki to juz chyba nie, bo skoro to pierwszy
                                                  raz... ;-)))
                                                  • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:39
                                                    to Ty chcesz na 1 razie skończyć???;)
                                                    a miałam nadzieję, że każdy kolejny będzie wersja poszerzoną 1;))
                                                  • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:42
                                                    mam rozpisane nasze spotkania na 300 sposobów ;-)) każdy bedzie poszerzaniem
                                                    poprzedniego ;-))) ale o szczegółach nie pisze bo admin mi posty pousuwa za
                                                    obraze smaku i dobrych obyczajów ;-)))
                                                  • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:50
                                                    admin już dawno tu nie rezyduje;)))
                                                    tylko? 300 sposobów mrrrr czy istnieje zatem możliwość powtarzania?
                                                    przynajmniej niektórych??;))
                                                  • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:51
                                                    istnieje możliwość powtarzania ale w zmienioncyh wersjach. Oczywiście
                                                    rozszerzonych ;-)))
                                                  • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:53
                                                    oczywiście;))
                                                    dobrze, to ja się zgadzam na wszystko;))))
                                                    ślij mi te wiersze, niechaj już mnie nastrój nie opuszcza;)
                                                  • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:54
                                                    dobra, dobra, ja ci prześlę, a ty pokażesz swojemu obecmemu absztyfikantowi i
                                                    będziecie się ze mnie śmiać !!! ;-)
                                                  • menk.a Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 12:18
                                                    przede wszystkim dyskrecja;;)))
              • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:20
                van_der_facet napisał:

> poniewierają inni, ja byłbym od pocieszania, rozumienia, wysłuchiwania ;-)
                Ale
                > jak na faceta przystało i tak jedno bym miał na myśli ;-)
                >

dzizes... wzruszyłam się:)))
      • schizoo Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 09:39
        be.em napisała:

> dość młoda to jaka? ;)

o wiele młodsza od Ciebie :)
        • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:25
          duchem czy ciałem? ;)
    • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 09:48
      masz racje, seks bezpłatny jest lepszy
      • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:26
        trudniejszy:)
        • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 10:56
          ale zazwyczaj tylko na początku ;-)
          • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:01
            i o ten począteczek chodzi właśnie;)
            • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:06
              ale potem to z górki i jaka frajda ;-)
              • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:14
                do czasu, mój drogi do czasu:)
                • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:20
                  no tak, do czasu az się ktoś ciekawszy pojawi na erotycznym horyzoncie ;-)
                  • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:20
                    ewentualnie zabraknie pomyslów na nowe doznania;)
                    • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:22
                      w razie czego sa takie fajne książki dla dorosłych, z fajnymi obrazkami ;-)
                      • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:25
                        przerobione w podstawówce;)
                        • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:31
                          no proszę, jak ta młodziez szybko teraz dorasta ;-)))
                          a mamusia i tatus to nie zabraniali takich lektur ???
                          • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:31
                            a jakże!! ;)
                            • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:34
                              to z ciebie chyba tak samo rozpustna osoba jak menk.a ;-))))
                              • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:36
                                my z menką prawie z jednego wora;) jakkolwiek by to nie zabrzmiało he, he.. ;)))
                                • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:38
                                  świntuchy, rozpustnice, deprawatorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  :-)))
                                  • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:44
                                    wydrukuje to sobie i powieszę nad biurkiem;)
                                    • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:46
                                      musze cie unikac, żeby sie takim podejściem do życia nie zarazić ;-)))
                                      • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:50
                                        nie marwt się - to ni jest zaraźliwe;)
                                        • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:52
                                          jak to nie ??? przez rozpustne myśli jestem już całkiem opanowany :D
                                          • be.em Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:55
                                            to zasługa menki, ja jestem tylko uzupełnieniem kolekcji;)
                                            • van_der_facet Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 11:58
                                              łsdnie to tak zwalać winę na kogoś ??? skarżypyta ;-)
    • inka113 Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 12:15
      Nie
    • analityczka Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 18.08.06, 13:22
      Uważam że możliwym jest znalenienie nawet w sieci kogoś o takim profilu-kwestia
      tylko czy będziesz miał takie"szczęście",bo nie ukrywajmy sieć stała się w
      przeważającej części zbiorowiskiem ludzi niewartościowych, co nie zmienia faktu
      że można tu spotkać kogoś całkiem normalnego(sama nie uważam się za
      zdemoralizowaną dewiantkę).
      Nie dziw się że ludzie reagują niedowierzaniem na to że możesz szukać kogoś ot
      tak,bez powodu i podtekstów seksulanych-świadomi jesteśmy chyba wszysycy że w
      kontaktach internetowych lepiej być ostrożnym niedowiarkiem:)
    • tercja3 Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 21.08.06, 20:56

Jestem wprost idealna (no chyba że ten wiek.....).
    • karen_78 Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 22.08.06, 13:51
      Ja też chętnie bym poznała jakiegoś kulturalnego mężczyznę z dużym poczuciem
      humoru - konsekwentnego i zdecydowanego. Niestety, miałam do tej pory
      nieszczęście spotykać samych mazgajów nie potrafiących decydowac o swoim życiu -
      nieczułych i pozbawionych taktu. Nie tracę nadziei, że "ród" męski ma swoich
      godnych przedstawicieli:))
      Pozdrawiam.
      karen_78@gazeta.pl (wawa)
    • misia81001 Re: Poszukuję dosyć młodej, normalnej, dobrze 24.08.06, 14:42
      cześć ja też poszukuję kogoś takiego mam 27 lat, może szukamy Siebie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka