stephen_s 23.08.06, 18:12 Tak w ramach kroniki ludzkiej głupoty: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3568129.html Ło matko, goła pierś nimfy wodnej! Co za bezwstydność! Zasłonić! Zasłonić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_wok A ja popieram 23.08.06, 18:36 Ta syrenka nie jest warszawska Syrenka, bardziej przypomina Ariel z disneyowskiej ekranizacji Andersena. Ariel chodzila w gorze od kostiumu kapielowego, jej siostry tez. Syrenka z Kopenhagi nie ma stanika, ale syrenka z plakatu jej tez nie przypomnia. Z odslonieta piersia wygladalaby raczej na francuska Wolnosc. W sumie to takie ni to ni sio, a z ta szarfa przynajmniej wyglada jak finalistka z ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: A ja popieram 23.08.06, 18:41 Problem w tym, że oni tę pierś zasłonii dlatego, że "bodźców erotycznych" się dopatrzyli... Co za ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: A ja popieram 23.08.06, 21:18 stephen_s napisał: > Problem w tym, że oni tę pierś zasłonii dlatego, że "bodźców erotycznych" się > dopatrzyli... Co za ludzie... > "Zboczeńców pełen jest dziś Solec" (ze sztuki Bogusława Schaefera). Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Zasłonili biust Syrence 23.08.06, 18:41 przestań, już mnie nerw chwycił, że PiSiaki coś kombinują przy naszej Syrence. Z ulgą przeczytałam, że to chodzi o plakat wyborów. Bardzo pomysłowy i ładny plakat. I KONIECZNIE zasłonięty. Odsłonięta pierś sugerowałaby jakieś podteksty erotyczne w tej całej imprezie, która i tak jest targowiskiem próżności. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Zasłonili biust Syrence 23.08.06, 18:43 Ale przecież Syrenka i tak ma odsłonięty biust..! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Zasłonili biust Syrence 23.08.06, 19:09 Oczywiście, że Syrenka ma odsłonięty. Co nie oznacza, że panna na plakacie też ma mieć odsłonięty. Pamiętaj, że i tak te wybory są obarczone dużą dozą podejrzliwości i protestów różnych środowisk. PO CO DODAWAĆ KŁOPOTÓW? Mnie się podoba wersja zasłonięta, taka bardziej dostojna i mniej podkasana. Nie ma się do czego przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a dlaczego ta Syrenka ma wzgórek łonowy? 23.08.06, 19:14 Żeby to była normalna Syrenka z normalnym ogonem i normalnym biustem, topless, to by było wszystko OK. Ale ona jest jakaś taka zagibana - tu wzgórek, tu koszulka, jak jakaś prostytutka... A Olbiński jest talentem piątej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: a dlaczego ta Syrenka ma wzgórek łonowy? 23.08.06, 19:18 a widziałaś kobietę BEZ wzgórka? Zresztą to jest bardziej druga noga czyli raczej udo od nogi której nie ma. Mnie tylko ciekawi, skoro to wybory miss świata, czy ten świat wie, co na plakacie się znalazło i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Syrenka w tym miejsu ma już mieć OGON, droga 23.08.06, 19:29 a000000 napisała: > a widziałaś kobietę BEZ wzgórka? Azerko! Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: a dlaczego ta Syrenka ma wzgórek łonowy? 23.08.06, 21:33 a000000 napisała: > Zresztą to jest bardziej druga noga czyli > raczej udo od nogi której nie ma. No tak, na dodatek inwalidka! ;-PP Moim zdaniem jest to wyraznie zaznaczona obecnosc pierwszorzedowej cechy plciowej, ktora roznie ludzie nazywaja, a najbardziej pretensjonalnie to by byla wagina. Osobiscie tez nie jestem za tym. Albo ogon albo wagina, a teraz to wyglada tak, ze autor jest mocno niedopieszczony i czuje sie niepewnie bez kolekcji Playboyow, ktore pieczolowicie zbieral od szostego roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Zasłonili biust Syrence 23.08.06, 20:50 stephen_s napisał: > Ale przecież Syrenka i tak ma odsłonięty biust..! *** Gdyby Syrenka była całkiem rozebrana, to byłaby po prostu Syrenką. A gdyby była ubrana, to byłoby też w porządku. Z jednym opadającym ramiączkiem jest to mocno nacechowane erotycznie. *** jak widac nie 'zaslonili' biust, ale chcieli aby byl albo odsloniety w calosci, albo w calosci zasloniety. czy to sensowne czy nie - to inna sprawa. ale jednak chodzi o cos innego, niz napisales. na marginesie, syrenka kopenhaska obchodzi dzis 93 urodziny. gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel w ogóle jakaś taka nie taka ta syrenka :-)) 23.08.06, 22:17 zupełnie bez wyrazu ... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Syrenka w stylu Olbińskiego 23.08.06, 22:59 czyli zupełnie niesyrenkowata. Na gębie też bez sensu. Ja rozumiem, że Olbiński jest tryndny, ale może by tak uczynić wyjątek? W opozycji do kiczowatego "piękna" konkursów miss stawiam na Dudę-Gracza. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Syrenka w stylu Olbińskiego 23.08.06, 23:19 kochanica-francuza napisała: W opozycji do kiczowatego > "piękna" konkursów miss stawiam na Dudę-Gracza. ;-)))) o matko moja! to by było szokujące "wejście smoka". Syrenka by miała wydęty brzuch, cienkie i pokrzywione kończynki, starą pomarszczoną i łyso-kudłatą głowę. No i zdecydowanie obwisłe piersi. CUDO. W tych okolicznościach twarz już nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza No i w tom dzieło, Azerko ;-))))) 23.08.06, 23:23 > > o matko moja! to by było szokujące "wejście smoka". Syrenka by miała wydęty > brzuch, cienkie i pokrzywione kończynki, starą pomarszczoną i łyso-kudłatą > głowę. No i zdecydowanie obwisłe piersi. CUDO. > W tych okolicznościach twarz już nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Piękna wizja rodaka 23.08.06, 23:32 u Dudy-Gracza free.art.pl/akcent_pismo/pliki/nr4.03/dg1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok No i co? :-P 23.08.06, 23:36 Pozwole sobie zacytowac klasykow: Rembrandt malowal ludzi starych... Pomarszczonych... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No i co? :-P 23.08.06, 23:42 e_wok napisała: > Pozwole sobie zacytowac klasykow: Rembrandt malowal ludzi starych... > Pomarszczonych... > > To ten facet jest stary? Nawet nie zauważyłam. Mnie chodzi o całokształt, rozchełstaną koszulę, stare gacie, piękną fryzurę a la kizior z Pipidówy Wielkiej i ten pokoik... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: To byl cytat z Rejsu nt 24.08.06, 10:11 nie ma nic szczególnego w malowaniu ludzi starych. Ale stara pomarszczona głowa na baloniku przepasanym szarfą z napisem Miss World to jest to, nad czym się "pochylamy" hihihi. Przed chwilą pan senator jakiśtam pompatycznie oświadczył, że PiS się "pochyli" nad propozycjami opozycji. Brakowało mi jeszcze stwierdzenia, że PiS przy okazji "ubogaci" te propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie widziałam "Rejsu" i wcale się tego nie wstydzę 24.08.06, 12:51 Obowiązek jakiś, czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok W tym szczegolnym momencie 24.08.06, 19:43 byc moze zostanie osiagniety konsensus w spolaryzowanym spoleczenstwie, a przy okazji ubedzie troche pieniazkow. Moim zdaniem wychowanie patriotyczne moze poczekac, najpierw nalezaloby wyedukowac politykow w zakresie polskiej mowy, z wyjasnieniem istoty i zasadnosci zdrobnien, a dla zaawansowanych - kurs wprowadzajacy do stosowania wyrazow bliskoznacznych. Odpowiedz Link Zgłoś