braineater 24.08.06, 09:15 Piszmy posty i sieciowe recenzje:) www.slate.com/id/2121016/ P:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikate Re: Chcemy dobrego kina? 24.08.06, 18:57 Ja też chcę, a u mnie na wsi nie ma nic! Ponieważ jest sezon wakacyjny w dalszym ciagu, to tym bardziej nie ma. A ja "Volver" chcę zobaczyć. "Palimpset" chcę zobaczyć. I jak tu z sieci nie ściągać, kiedy o mnie nie dbają? Bez materiału rezencje nie powstaną. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Chcemy dobrego kina? 25.08.06, 09:38 "Volver" to wchodzi do kin dopiero 29.09, więc wstrzymaj się może jeszcze trochę z tym piraceniem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Chcemy dobrego kina? 25.08.06, 20:33 Noido, wiem że wchodzi, ale to niekoniecznie znaczy, że od razu wejdzie na ekrany w kinach w moim mieście.... chociaż to wojewódzkie z nazwy miasto jest, to kinowo coraz bardziej pod psem, coraz więcej poślizgów. Hihi, dobra koleżanka ściagnęła mi i tak "Volvera" z sieci, ale na razie napisów nie może znaleźć. Wolałabym obejrzeć "V" w kinie, bo to wyprawa w inny wymiar, tv czy ekran monitora to nie to, co tygrysy lubią najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Chcemy dobrego kina? 24.08.06, 22:52 Zeby to zadzialalo na Hollywood, musielibysmy pisac recenzje po angielsku. A po polsku nie bardzo jest o czym i do kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Chcemy dobrego kina? 25.08.06, 00:25 Dodałabym jeszcze, że nie ma też "kto". Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Chcemy dobrego kina? 25.08.06, 16:05 Noi zrobilo sie tak koszmarnie smutno, ze nie wiem. Zagrajmy jakas piesn zalobna. Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Chcemy dobrego kina? 25.08.06, 20:35 Daj nam jeszcze trochę czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Chcemy dobrego kina? 26.08.06, 12:49 Ale co - krecicie cos czy piszecie? Mysmy kiedys zrobili na osiedlu remake 'Osmego obcego', w kazdym razie najwazniejszych scen; gonitwa korytarzami blokowych piwnic przerodzila sie w psychodeliczna psychodrame (lata swietlne przed 'blair witch'!). I nikt tego nie zrecenzowal :( Odpowiedz Link Zgłoś