koteniu 24.08.06, 16:04 jak je rozpoznać w tym zakręconym świecie, gdzie ludzie gnają za pieniądzem, karierą i nie patrzą już na drugiego człowieka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koteniu Re: szukam szczęścia 25.08.06, 09:43 oooo! a jak Ci sie to udało? ja nawet jak sie staram to nie wychodzi,. a moze sie nie starac za bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: szukam szczęścia 25.08.06, 09:46 wiesz co, nawet specjalnie się nie starałam, tak jakoś wyszło. Bishop ma rację, samo Cię znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
koteniu Re: szukam szczęścia 25.08.06, 09:51 w sumie to racja. najlepsze jest jak ono samo tak z zaskoczenia dopadnie w najmniej oczekiwanej chwili - to sprawia o wiele wiecej radosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bishop997 Re: szukam szczęścia 24.08.06, 22:17 Szczęścia nie szukaj.....to ono Cię samo znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
koteniu Re: szukam szczęścia 25.08.06, 09:45 ha, to tak latwo powiedziec! ale jak wcielić w zycie??? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: szukam szczęścia 24.08.06, 22:58 koteniu napisał: > jak je rozpoznać to będzie trudne, do tej pory nikt nie podał rysopisu :) Odpowiedz Link Zgłoś
koteniu Re: szukam szczęścia 25.08.06, 09:48 p-podobnie znane sa tylko znaki szczegolne, a jesli chodzi o tzw obraz calosci "szczescia" to nawet najstarsi gorale nie potrafia go podac. recepty na szczecie chyba nie ma :( ja bylem bliski, ale okazalo sie to tylko złudzeniem, poranną mgiełką..... Odpowiedz Link Zgłoś
uroccza Re: szukam szczęścia 25.08.06, 09:57 Moim zdaniem szczęścia nie można szukać na siłę...wtedy ciągle będzie czegoś brakowało.. W życiu trzeba po prostu duuuużo optymizmu, obudzić się rano z uśmiechem na twarzy i pomyśleć..."Właśnie wstał nowy dzień, jeszcze raz do zdobycia cały świat...", Nie ma przecież definicji szczęścia, ale każdy wie o tym że stan "szczęścia" jest ulotny, przecież w życiu szczęśliwe są tylko chwilę, więc kiedy jest Ci dobrze, kiedy np siedzisz nad wodą w dobrym towarzystwie, czujesz jak słońce cudownie przygrzewa, czujesz ze ta właśnie chwila jest Twoim szczęściem, nawet gdy ono trwa chwilę... powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
koteniu Re: szukam szczęścia 25.08.06, 22:03 proscie a bedzie Wam dane, i co dalej ??? Odpowiedz Link Zgłoś