Dodaj do ulubionych

PIĄTEK JEST!!

IP: *.acn.pl 28.02.03, 14:03
Normalnie - JAK SIE CIESZĘ!

:))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 14:13
      a jutro normalnie będzie sobota...mam nadzieję:)
      • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 20:19
        A pojutrze niedziela, a to już jest znacznie gorzej:(
        • Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 20:21
          wręcz fatalnie!
          na szczęście po niedzieli jest mój ulubiony
          poniedziałek:)
          • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 20:24
            W zasadzie - to dlaczego nie lubisz niedzieli?
            • Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 20:29
              np. rodzice nie mieli co robić i czasem postanawiali mi pomóc w lekcjach
              • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 20:32
                Tobie w lekcjach?
                A po co?
                Pewnie sobie nie radziłeś ;)
              • Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 20:34
                msze niedzielne w dziecinstwie brrrrr
                to chyba ten powód
                • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 20:52
                  Hi, tak podejrzewałam.
                  Ganiali Cię na siłę do kościoła!
                  To najgłupsze, co można zrobić, bo wywołuje przeciwny skutek.
                  • Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 21:00
                    do tego była jeszcze tzw."niedzielna kurtka"
                    której nie cierpiałam!,a w której musiałam
                    udawać się na tę 50 minutową mękę:)
                    • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:06
                      Ale teraz chyba już tak nie masz???
                      • Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 21:13
                        już od ok.17 lat nie mam powodu
                        nie lubić niedzieli,aaaale...

a ta kurtka miała "sinotrupi"kolor wg mnie,
                        a według mojej mamy-beżowy:)
                        • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:15
                          Może wtedy innych nie było?
                          Ka miałam wszystko szare, a w najlepszym przypadku granatowe :(
                          • Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 21:24
                            ale przyznasz,ze kolor kurtki w dziecinstwie
                            czy wczesnej młodości dla małolata to sprawa na wagę
                            życia lub śmierci?:)
                            • Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 21:30
                              tak, w lekcjach sobie radziłem lepiej niż rodzice... :(
                              a chodzenie do kościoła kojarzy mi się z rekordami
                              kto pierwszy klęknie, ile wytrzymam bez ruchu,
                              kto ostatni wstanie z klęczek, liczba lamp, kolumn,
                              postaci w ołtarzu, a no i oczywiście ile wytrzymam bez oddychania,
                              natomiast powroty z koscioła urozmaicałem sobie
                              ćwiczeniami z równowagi na rurkowych płotkach :)
                              a potem przemykaniem się po mieszkaniu w obawie sprawdzenia zeszytów
                              (grzech główny - nie wpisywanie dat i nrów lekcji, związany
                              ze ściemnianiem, że to nowy zeszyt...)
                            • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:32
                              Przyznam!
                              Tym bardziej, że w niedzielę, po drodze i w samym Kościele,
                              tylu znajomych można było spotkać, a przez taką kurtkę to się mogło rozmów
                              odechcieć :(

• Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 21:42
                                ech,żyć się mogło odechcieć,nie tylko rozmów:)

co do moich zeszytów-koszmarrr,brak dat,numerów,
                                szlaczków i kolorków,za to umiejętność najszybszego
                                pisania w klasie,ha!
                                • Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 21:53
                                  to może w niedziel spotkamy się na mszy, przy winku?
                                  • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:55
                                    I będziemy nie oddychać na zmianę!
                                    I klękać na wyścigi!
                                    Ale do spowiedzi nie idę :(
                                • Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 21:55
                                  to może w niedziele spotkamy się na mszy, przy winku?
                                  • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:57
                                    A przejdzie Ci do tej pory czkawka?
                                    :))
                                    • Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 22:02
                                      wytęż wzrok!
                                      nast razem jest e w słowie niedziele
                                      no ok, wyspowiadamy oonę z ostatnich brewerii
                                      związanych z małyszem
                                      a my poćwiczymy religijne aspekty na bezdechu
                                      • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 22:06
                                        O ty człowieku małej wiary :)
                                        Na żartach, eee, się nie znasz? Wiesz, że na czkawkę najlepszy jest beeezdech?
                                        • Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 22:12
                                          próbowałem i w bezdech nie uwierzę już!
                                          • Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 22:20
                                            To pozostaje tylko cukier, chyba, ze lubisz strachy :)
                                            • Gość: xp Re: PIĽTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 22:23
                                              nic nie pomoga, jedynie czas!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka