Gość: zadowolona z życia IP: *.acn.pl 28.02.03, 14:03 Normalnie - JAK SIE CIESZĘ! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 14:13 a jutro normalnie będzie sobota...mam nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 20:19 A pojutrze niedziela, a to już jest znacznie gorzej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 20:21 wręcz fatalnie! na szczęście po niedzieli jest mój ulubiony poniedziałek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 20:24 W zasadzie - to dlaczego nie lubisz niedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 20:29 np. rodzice nie mieli co robić i czasem postanawiali mi pomóc w lekcjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 20:32 Tobie w lekcjach? A po co? Pewnie sobie nie radziłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 20:34 msze niedzielne w dziecinstwie brrrrr to chyba ten powód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 20:52 Hi, tak podejrzewałam. Ganiali Cię na siłę do kościoła! To najgłupsze, co można zrobić, bo wywołuje przeciwny skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 21:00 do tego była jeszcze tzw."niedzielna kurtka" której nie cierpiałam!,a w której musiałam udawać się na tę 50 minutową mękę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:06 Ale teraz chyba już tak nie masz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 21:13 już od ok.17 lat nie mam powodu nie lubić niedzieli,aaaale... a ta kurtka miała "sinotrupi"kolor wg mnie, a według mojej mamy-beżowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:15 Może wtedy innych nie było? Ka miałam wszystko szare, a w najlepszym przypadku granatowe :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 21:24 ale przyznasz,ze kolor kurtki w dziecinstwie czy wczesnej młodości dla małolata to sprawa na wagę życia lub śmierci?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 21:30 tak, w lekcjach sobie radziłem lepiej niż rodzice... :( a chodzenie do kościoła kojarzy mi się z rekordami kto pierwszy klęknie, ile wytrzymam bez ruchu, kto ostatni wstanie z klęczek, liczba lamp, kolumn, postaci w ołtarzu, a no i oczywiście ile wytrzymam bez oddychania, natomiast powroty z koscioła urozmaicałem sobie ćwiczeniami z równowagi na rurkowych płotkach :) a potem przemykaniem się po mieszkaniu w obawie sprawdzenia zeszytów (grzech główny - nie wpisywanie dat i nrów lekcji, związany ze ściemnianiem, że to nowy zeszyt...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:32 Przyznam! Tym bardziej, że w niedzielę, po drodze i w samym Kościele, tylu znajomych można było spotkać, a przez taką kurtkę to się mogło rozmów odechcieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: PIĄTEK JEST!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 21:42 ech,żyć się mogło odechcieć,nie tylko rozmów:) co do moich zeszytów-koszmarrr,brak dat,numerów, szlaczków i kolorków,za to umiejętność najszybszego pisania w klasie,ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 21:53 to może w niedziel spotkamy się na mszy, przy winku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:55 I będziemy nie oddychać na zmianę! I klękać na wyścigi! Ale do spowiedzi nie idę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 21:55 to może w niedziele spotkamy się na mszy, przy winku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 21:57 A przejdzie Ci do tej pory czkawka? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 22:02 wytęż wzrok! nast razem jest e w słowie niedziele no ok, wyspowiadamy oonę z ostatnich brewerii związanych z małyszem a my poćwiczymy religijne aspekty na bezdechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 22:06 O ty człowieku małej wiary :) Na żartach, eee, się nie znasz? Wiesz, że na czkawkę najlepszy jest beeezdech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 22:12 próbowałem i w bezdech nie uwierzę już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: PIĄTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 22:20 To pozostaje tylko cukier, chyba, ze lubisz strachy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: PIĽTEK JEST!! miłe panie forumki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 22:23 nic nie pomoga, jedynie czas! Odpowiedz Link Zgłoś