Dodaj do ulubionych

......Dzisiaj znowu pada deszcz.....

03.09.06, 10:48
w końcu wrzesień mamy.....a co można ciekawego robić kiedy pada deszcz?
Obserwuj wątek
    • more.words Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:00
      łoooo matuloooooooooo

pełno rzeczy mozna robic...
      deszcz czy słońce ;P
      hihi
      co prawda nie bedziesz sie opalała - chyba ze w solarium ;P

a tak -> jak dla mnie nie ma róznicy ;P
      hehehe
      mozna wszystko <noo prawie wszystko>
      • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:04
        solarium to nie dla mnie,
        byłam z rana na rowerku, teraz pewnie wezmę się za przygotowywanie obiadu, no i
        jeszcze mam do zrobienia pracę, którą wzięłam na weekend do domu, ale jakoś mnie
        nie ciągnie, żęby się za nią wziąć;)
    • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:02
      asia1911 napisała:

> w końcu wrzesień mamy.....a co można ciekawego robić kiedy pada deszcz?
      Już przyjechałaś?:)))
      Spać, jeść, leniuchować, pojść do kina,na basen,na zakupy, poćwiczyć, pobiegać,
      rozmawiać, czytać, słuchać muzyki,kochać się,przytulać się, ŻYĆ=PRZECIERAĆ ZE
      ZDUMIENIA OCZY!:))
      • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:08
        jak widać cała i zdrowa, descz mnie przegonił;)
        spać nie chcę, jeść też, kina tu gdzie mieszkam nie ma, basenu również, zakupów
        nie lubię, na rowerze jeździłam-czy to może zastąpić ćwiczenia?

rozmawiać nie mam z kim bo jestem sama w domu, leniuchować ile można, muzyki
        słucham właśnie, przytulić aktualnie nie mam się do kogo no chyba, że kot albo
        rybka wchodzą w grę, a żyję już dość długo;P
        • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:12
          Przynajmniej zdrowa jesteś:))
          Co do rowerka, to zależy jak długo jeździłaś:)
          A może po prostu zrób to co lubisz??:)
          Zawsze można przytulić się do podusi:)
          • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:14
            pewnie, że można ale podusia nie odwzajemni :))))
            • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:14
              asia1911 napisała:

> pewnie, że można ale podusia nie odwzajemni :))))

Zmień podusie:)))))
              • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:15
                na jaką;P
                • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:16
                  asia1911 napisała:

> na jaką;P
                  Bardziej uczuciową:)))
                  • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:18
                    a gdzie taką można kupić, bo ja się w Warszawie nie spotkałam??;)))
                    • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:22
                      asia1911 napisała:

> a gdzie taką można kupić, bo ja się w Warszawie nie spotkałam??;)))

W Tychach:))))))
                      Ważne żeby wiedzieć-dokładnie-jaka ma być:))
                      • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:23
                        e to mi nie po drodze, zresztą nie wiem czy się opłaca, jakoś wytrzymam:)))
                        A wiem dokładnie jaką bym chciała;)
                        • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:26
                          asia1911 napisała:

> e to mi nie po drodze, zresztą nie wiem czy się opłaca, jakoś wytrzymam:)))
                          > A wiem dokładnie jaką bym chciała;)

Łooo matko, następna materialistka:)))), Ja lubie chodzić na skróty:))
                          Jestem bardzo ciekawy:)))
                          • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:28
                            Jaka materialistka, pisząc o opłacaniu nie pieniądze miałam na myśli tylko czas
                            jaki pozostał do przytulenia się do kogoś, a nie podusi.
                            Ciekawość to pierwszy stopień do piekła;P
                            • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:31
                              asia1911 napisała:

> Jaka materialistka, pisząc o opłacaniu nie pieniądze miałam na myśli tylko
                              czas
                              > jaki pozostał do przytulenia się do kogoś, a nie podusi.
                              > Ciekawość to pierwszy stopień do piekła;P

No dobra, niech CI będzie:))))
                              To Ja już jestem w połowie drogi:))), nie daj się prosić:)))
                              • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:32
                                o co mam się nie dać prosić?????
                                • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:34
                                  asia1911 napisała:

> o co mam się nie dać prosić?????
                                  >
                                  Rzecz dotyczy podusi:)))
                                  • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:38
                                    no tak, jaka ja głupia jestem, przecież Ty sam powiedziałeś, że wolisz dziękować
                                    niż prosić,
                                    no ale co Ty tu robisz, miałeś być już w pół drogi;P
                                    • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:40
                                      asia1911 napisała:

> no tak, jaka ja głupia jestem, przecież Ty sam powiedziałeś, że wolisz
                                      dziękowa
                                      > ć
                                      > niż prosić,
                                      > no ale co Ty tu robisz, miałeś być już w pół drogi;P

Wole i jestem zwolennikiem:)))Wg mnie mądrala z Ciebie:DDDDDDDD
                                      W pół drogi do piekła (ciekawość):)))
                                      • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:42
                                        e tam, to tylko złudzenie, siedzę przy kompie ze słownikiem i encyklopedią;P
                                        no tak to by się zgadzało, niezłe tu piekło mamy;P
                                        • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:43
                                          asia1911 napisała:

> e tam, to tylko złudzenie, siedzę przy kompie ze słownikiem i encyklopedią;P
                                          > no tak to by się zgadzało, niezłe tu piekło mamy;P
                                          A ja z ksiązką telefoniczną-obsada niezła, ale akcja żadna:)))
                                          Ja jestem w niebie, zapraszam:)))
                                          • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:48
                                            CZyżbyś był po medycynie, oni podobno lubią studiować książkę telefoniczną,
                                            a co ciekawego w niebie się dzieje, bo jak takie same nudy jak u mnie to nie idę;P
                                            • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:51
                                              asia1911 napisała:

> CZyżbyś był po medycynie, oni podobno lubią studiować książkę telefoniczną,
                                              > a co ciekawego w niebie się dzieje, bo jak takie same nudy jak u mnie to nie
                                              id
                                              > ę;P
                                              Nie jestem lekarzem ale dobrze wpływam na ludzi:))
                                              W niebie, jest wesoło, radośnie,i pachnie czekoladą:))
                                              • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:54
                                                To wskaż mi drogę, którą mam iść, zwłaszcza ten zapach czekolady kusi;P
                                                • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:01
                                                  asia1911 napisała:

> To wskaż mi drogę, którą mam iść, zwłaszcza ten zapach czekolady kusi;P
                                                  Zawsze z prądem, trzymając w ręku ster własnego życia, wystarczy być świadomym,
                                                  że zycie to mnogość chwil TU i TERAZ, przeszłości nie ma jest tylko teraz:)
                                                  • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:03
                                                    a co będzie jutro????
                                                  • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:05
                                                    asia1911 napisała:

> a co będzie jutro????
                                                    To już zalezy od Twoich wyborów, decyzji "TU i TERAZ", jak widzisz masz
                                                    NIEGORANICZONY wpływ na swoją przyszłość:)
                                                  • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:07
                                                    ja wiem co będzie jutro, jak w każdy kolejny poniedziałek.....poprostu pójdę do
                                                    pracy;)
                                                  • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:10
                                                    asia1911 napisała:

> ja wiem co będzie jutro, jak w każdy kolejny poniedziałek.....poprostu pójdę
                                                    do
                                                    > pracy;)
                                                    W sumie to ja też się wybieram:)))ale to dopiero jutro:)
                                                  • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:11
                                                    no tak, a dziś jescze 3/4 dnia przed nami;)
                                                  • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:13
                                                    asia1911 napisała:

> no tak, a dziś jescze 3/4 dnia przed nami;)
                                                    Ja widać żyjemy w tej samej strefie czasowej:))
                                                  • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:15
                                                    niemożliwe, naprawdę????;P
                                                  • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:18
                                                    asia1911 napisała:

> niemożliwe, naprawdę????;P
                                                    :))
                                                    już mi się nie chce biegać po wątkach, zapraszam, gg 2709086
                                                  • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:20
                                                    zmęczyłeś się;)
                                                  • grzes32 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:41
                                                    asia1911 napisała:

> zmęczyłeś się;)
                                                    Palce mnie bolą:))
                                                  • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 13:41
                                                    Grzesiu, a od czego paluszki bolą????
                                                    Może klawiaturę zas wymienić;P
    • bettina75 kap, kap, kap, 03.09.06, 11:05
      u mnie tez:(((
      • grzes32 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:08
        U mnie też , ale Ja lubie deszcz, ogarania mnie wtedy nostalgia:))
        Ps: cześć Biettina:))
        • more.words Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:09
          a u mnie nie pada...tylko pochmurno troszke jest :P
          • asia1911 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:10
            wszystko przed Tobą, jak tam nauka:)
            • more.words Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:14
              hehe
              a no,....
              ale mi noe przeszkadza,... bo czy słonce czy deszcz..to ostatnio sie ucze ;P

a jak mi idzie... nie wiem... kijowo raczej :/
              • asia1911 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:17
                no wiesz co? bierz się do roboty, bo ja już się napaliłam, że będę mieć znajomą
                prawniczkę,a jakie prawo Cię interesuje, czym byś chciała się zajmować?
                A co do deszczu to ja bardzo lubię;)
                • more.words Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:25
                  hihi...kawe pije -> spokojnie :P
                  nie wiem mała czym dokładnie chciałabym sie zajmowac....
                  im dluzej sie tego ucze tym mniej wiem na temat tego czy chce to robic ;P a jak
                  juz to co :P
                  • asia1911 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:26
                    no to ja 3mam kciuki, żebyś się dowiedziała no i na 5 zdała:)))
                    • more.words Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:29
                      wystarczy mi 3 ;P
        • bettina75 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:21
          Czesc Grzes:))
          Nostalgia moze przerodzic sie w dolek psychiczny, troche niebezpieczny ten stan...
          • grzes32 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:23
            bettina75 napisała:

> Czesc Grzes:))
            > Nostalgia moze przerodzic sie w dolek psychiczny, troche niebezpieczny ten
            stan
            > ...
            >
            A czemu źle mi życzysz?:)))
            Mam się ŚWIETNIE i Ciebie też zachęcam:))
            • bettina75 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:24
              To nie dotyczylo Ciebie, tylko tak ogolnie rozmyslalam, ale skoro Tobie nic nie
              grozi, to cieszy mnie bardzo:))
              • grzes32 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:28
                bettina75 napisała:

> To nie dotyczylo Ciebie, tylko tak ogolnie rozmyslalam, ale skoro Tobie nic
                nie
                > grozi, to cieszy mnie bardzo:))
                Coż za ulga:)) Ja tam wole rozmyślać o przyjemnosciach:)
                • bettina75 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:29
                  zatem, przyjemnosci niedzielnych Ci zycze:)
                  • grzes32 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:32
                    bettina75 napisała:

> zatem, przyjemnosci niedzielnych Ci zycze:)
                    Ależ dziękuje, już jest przyjemnie:))
                    • bettina75 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:34
                      :-))
          • monnia3 Re: kap, kap, kap, 03.09.06, 11:23
            Tylko aby mi sie nie udzieliła wasza nostalgia...nie chce juz być smutna...
            U mnire na szczęście nie pada więc może przetrwam kolejny dzień z uśmiechem na
            bużce...:)))
    • konrado80 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:22
      Np przyjechac do mnie a ja zabiore na spacer, bo u mnie nie pada ;)
      • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:25
        Konrado???
        Nie uważasz, że to trochę za daleko????
        A tak wogóle witaj:))
        • more.words Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:28
          aaaaaaaaa tam daleko ;P
          niech ja policze...
          15 minut/20 na lotnisko mam.....
          do Londynu leci się...nie wiem ile.......
          podliczmy...
          wacha: moze 10 pln wyniesie
          bilet: 49 pln + opłaty lotniskowe

łeeeeeeeeeee
          i blisko i tanio :P
          hehehehehe

to mowisz ze słońce świeci w Londynie ;P
          • konrado80 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:09
            More, slonca nie ma, ale nie pada :))
        • konrado80 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:43
          Witaj Asiu, jak sie spalo? ;))
          droga Asiu, a czy wiesz ze do mnie z Warszawy leci sie 2:15 a np do Krakowa jedzie sie ok 4h? :))
          • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:45
            Oj Konrado, nie kuś bo jeszcze się skuszę i będziesz żałować.:)
            A spało się dobrze, tylko krótko, jak zwykle zresztą:)
            • konrado80 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:07
              Nie kusze, tylko zapraszam na spacer ;)
              to trzeba nastepnym razem dluzej :)
              • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:11
                kiedy ja nie potrafię dłużej, stare nawyki,
                a zresztą im człowiek starszy tym mniej snu podobno potrzebuje:)
                • konrado80 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:17
                  To na sile :))
                  nie wierz w to :)
                  • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:19
                    Konrado, ja już się nauczyłam, że nic się nie da na siłę;)
                    • konrado80 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:21
                      Tylko mlotkiem :)
      • bettina75 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:34
        konrado80 napisał:

> Np przyjechac do mnie a ja zabiore na spacer, bo u mnie nie pada ;)

Przyjechac sie nie da:(
        a samoloty sa teraz niebezpieczne...
        • more.words Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:35
          chyba awionetki :P
        • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:35
          e tam niebezpieczne, na prostej drodze też można sobie krzywdę zrobić;)
          • bettina75 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:36
            albo cegla z dachu oberwac:))
          • more.words Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 11:52
            too sie zgadza :P
        • konrado80 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:15
          Beti, teraz to przesadzilas, dlaczego nie da sie przyjechac? A samolot caly czas jest bezpieczny. Ja lecialem do Warszawy w dniu na ktory byly ostatnio zaplanowane ataki i jakos zyje
    • arogancka_agrafka Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 12:41
      asia1911 napisała:

> w końcu wrzesień mamy.....a co można ciekawego robić kiedy pada deszcz?

Siedzieć przed kominkiem i patrzeć w ogień ;)
      • asia1911 Re: ......Dzisiaj znowu pada deszcz..... 03.09.06, 13:37
        najpierw trzeba mieć kominek;)
    • asia1911 Re: Pospali się wszyscy, czy jak????? 03.09.06, 13:56

• konrado80 Nie wiem jak inni 03.09.06, 16:28
        ale ja ukrywam sie przed upalem :)))
        normalnioe lato :))
        a jak u Was??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka