Dodaj do ulubionych

Hej ludziska co z wami?

05.09.06, 11:37
Zamilkli wszyscy? Może pogawędzimy? Będzie wtedy znacznie ciekawiej...
Obserwuj wątek
    • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:43
      skąd wiesz, że ciekawiej ?
      jeśli zaczniemy rozmawiac choćby o kantowym uzasadnieniu metafizyki moralności
      to bedzie ciekawiej ???
      • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:44
        a to zależy jezeli jestes ciekawym człowiekiem to rozmowa na najgłupszy temat
        bedzie z Toba miła;)
        • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:47
          banalność wyziera zazwyczaj ze wszystkiego co mówię, więc raczej odradzam
          pogaduchy ze mna ;-)))
          Ale Ciebie juz lubie - pod warunkiem, ze rzeczywiście jesteś z Tychów bo kocham
          to miasto :-)))
          • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:48
            Jestem z Tych;))) i z tamtych tez;))) szkoda ze nie polecasz rozmowy ze soba bo
            zaraz umre z nudów a uwielbiam gawędzić z ciekawymi ludzmi!!!
            • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:50
              Najmilej wspominam pizzerię Romanza i kino Andromeda ;-))))
              Istnieją jeszcze ??
              • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:52
                nie wiem bo mieszkam dokładnie 22km od cudownych Tych... ale tez uwielbiam
                pizzerie!!!
                • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:54
                  aaa, czyli nie jesteś jednak tyszanką ;-)))
                  W pizzeri Romanza dawali taką genialną pizzę diabelską,
                  to był niemal orgazm podniebienia ;-)
                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:57
                    wow dostawałeś orgazmu jedząc tam pizze? ;]
                    masz racje dobra tam pizza jest lub była
                    • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:59
                      tylko orgazmu podniebienia na szczęście ;-)))
                      tradycyjnych orgazmów wole dostawać w tradycyjny sposób - bzykając sie z
                      kobietą po prostu ;-)))
                      • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:04
                        Tylko nie bzykajac! Uprawiając sex ma się rozumiec;]
                        • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:06
                          ludzi sa różni ;-)) Ty najwyraźniej lubisz uprawiac sex, ja natomaist wole się
                          bzykac ;-)))

Bardzo mi sie to słówko podoba. Samo bzykanie też ;-))))
                          • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:09
                            ale poza bzykaniem to mam nadzieje ze traktujesz kobiety z szacunkiem a nie
                            byleby tylko wybzykac?
                            • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:13
                              alez tak !
                              I powiem Ci, że bez poczucia pewnej "wspólnoty intelektualnej"
                              nie jestem w stanie sie kobietą zainteresować chocby ciało aksamitne miała,
                              piersi duże, mysli frywolne i chęci na igraszki olbrzymie ;-)))
                              Czyz może byc cos piekniejszego od mądrej kobiety w łózku z którą i pogadać
                              można, i mysli na tematy wspólne wymienić i oczywiście rozpuście dla obydwojga
                              przyjemnej sie oddac ;-)))
                              • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:15
                                nie wiem co powiedziec...
                                • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:18
                                  to co pierwsze przychodzi na mysl zazwyczaj jest najblizsze prawdziwym
                                  odczuciom ;-)))
                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:23
                                    ja jestem bardziej za miloscia a sex na drugim miejscu, mówie tak poniewaz
                                    ostatnio faceci mnie traktuja jak obiekt sexu tylko i wylącznie
                                    • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:26
                                      Tak bywa niestety. Jak ktos powiedział: mężczyzna jest szczęśliwy kiedy uprawia
                                      seks, a kobieta uprawia seks kiedy jest szczęśliwa.
                                      Albo inaczej - mężczyzna potrzebuje miejsca aby uprawiać seks, kobieta
                                      natomaist potrzebuje powodu aby to robić.

Ale jesli jesteś rozważna to chyba nie wchodzisz w układy oparte jedynie na
                                      seksie.
                                      • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:33
                                        Nie wchodze w taki układy które są oparte na sexie. Ja potrzebuje ciepla i
                                        milosci sex jest później.

Widzisz mowiles ze nie powinnam z Toba rozmawiac a tymczasem rozmawia nam sie
                                        bardzo dobrze;)
                                        • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:36
                                          Staram się jak mogę bo zauważyłem, że nikogo innego chętnego do pogaduszek
                                          teraz nie ma ;-))) Więc jako osobnik dobrze wychowany (mamo i tato - dzieki !)
                                          staram się Ciebie zabawiac rozmową bo byłoby niegrzecznie kobietą samą
                                          zostawić :-)))
                                          I też mi sie miło gada z Tobą :-)))
                                          • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:40
                                            O jak dobrze ze jestes taki wychowany i kulturalny;)))
                                            Szkoda ze nie masz wizytowki bo bym sie chetnie wpisała...
                                            • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:43
                                              Bo jestem pewnie zbyt leniwy aby ją zrobić. Ale może w wolnym czasie i tym się
                                              zajmę ;-)))
                                              Ale uważaj - bo może wcale nie jestem ani kulturalny, ani dobrze wychowany,
                                              lecz jestem prostakiem i chamem i tylko moje prawdziwe oblicze skutecznie jak
                                              na razie ukrywam przed społecznością tego forum ;-)))
                                              Może tylko umiem dobrze udawać ?? :-)))
                                              Sympatyczna z Ciebie kobietka :-)))
                                              • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:44
                                                Jejku nie strasz mnie ze jestes chamem i prostakiem!!! ;) Bo uciekne;]
                                                Ty tez jestes sympatyczny (mam nadzieje ze nie cham)
                                                Moze chociaz mi powiesz ile masz lat?
                                                • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:48
                                                  Nie uciekaj, fajnie się rozmawia :-)))
                                                  Prostackie elementy mojej osobowości ulegają "ukulturalnieniu" w kontakcie z
                                                  Toba więc spełniasz dobry uczynek :-))
                                                  A lat mam troche więcej niż Ty ;-)))
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 13:29
                                                    Mam nadzieje ze uda mi sie Ciebie nawrócić na ta lepsza stronę;))) Lat masz
                                                    wiecej ode mnie ale to chyba dobrze...
                                                  • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:07
                                                    ooo, takie nawracanie mogłoby byc bardzo fascynujące i ekscytujące ;-))
                                                    Nie wiem na czym miałoby polegac, ale sądze że byłoby ciekawie :-))

• s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:13
                                                    ja tez jeszcze nie obmyśliłam planu jakbym mogła Cie nawrócić... ale sądze ze
                                                    byłoby faktycznie ciekawie..;)
                                                  • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:17
                                                    no może nawet lepiej, w pewnych sytuacjach tajemniczość, spontanicznośc dać
                                                    mogą cudowne efekty, i inspirowac mogą obie strony do miłych działań i
                                                    przemyśleń ;-)
                                                    Ale mam nadzieję, że gdybym dobrze sie pod Twoim wpływem nawracał to
                                                    pomyslałabys o jakiejś stosownej nagrodzie dla pojętnego ucznia ;-)))
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:19
                                                    van_der_facet napisał:

> no może nawet lepiej, w pewnych sytuacjach tajemniczość, spontanicznośc dać
                                                    > mogą cudowne efekty, i inspirowac mogą obie strony do miłych działań i
                                                    > przemyśleń ;-)

jestem tego samego zdania!!!

> Ale mam nadzieję, że gdybym dobrze sie pod Twoim wpływem nawracał to
                                                    > pomyslałabys o jakiejś stosownej nagrodzie dla pojętnego ucznia ;-)))

Nagroda byłaby oczywiście pod warunkiem ze byłbys wzorowym uczniem;) i
                                                    przezwyciężył byś lenistwo zakladając wizytówkę;))) wtedy mogłabym sie tam
                                                    ładnie wpisac;)) i dowiedziałabym sie o Tobie czegos wiecej...;)
                                                  • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:22
                                                    hmmmm, pomyślę i o wizytówce :-)
                                                    Ale wiesz - pisząc o sobie tak naprawdę można wiele rzeczy zamazać i zamiast
                                                    przyblizyc swój obraz i opisac samego siebie można swoja osobowośc
                                                    kompletnie "zagmatwać". Chyba tak właśnie zrobię, a Ty bedziesz się zastanawiac
                                                    czy to co napisałem jest prawdą czy tylko żartem ;-)))
                                                    Bo tak jak napisałem - tajemniczość to jest to :-)))))
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:26
                                                    No tak, możesz sobie nawymyślać o sobie same cudowności ale to nie o to chodzi,
                                                    bo skoro mam Cie nawracac to musze znac tez Twoje złe strony nie sądzisz???
                                                    ;)))
                                                  • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:32
                                                    juz pisze o złych stronach ;-)
                                                    Więc jestem: prostacki, niewykształcony, o złych manierach,
                                                    nie ustępuję starszym paniom miejsca w tramwaju, chodzę
                                                    w niewyprasowanych koszulach, przeklinam,
                                                    nastawiam głośno radio w nocy, sąsiadom nie mówię dzień dobry,
                                                    kobiety traktuję instrumentalnie, nie znam poczucia wdzięczności
                                                    za dobro przez bliźnich wyrządzone..
                                                    To tyle na początek ;-)))
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:36
                                                    jejku Ty jestes chyba jakims strasznym koszmarem;)))))))))
                                                    Nie wiem czy sie da Ciebie naprostowac;]
                                                  • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:37
                                                    acha, jeszcze nie dodałem, że nie mam za grosz poczucia humoru ;-)))
                                                  • majki1976 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:40
                                                    to tak jak ja
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:53
                                                    majki1976 napisał:

> to tak jak ja

Sąsiad nawet nie mów ze poczucia humoru nie masz bo zaraz Cie zdziele po
                                                    pupci...
                                                  • majki1976 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:00
                                                    obiecanki, cacanki ;-)
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:02
                                                    majki1976 napisał:

> obiecanki, cacanki ;-)

chciałbyś?
                                                    ;)
                                                  • majki1976 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:03
                                                    pogadamy o tym innym razem , mam koniec pracy, do jutra
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:04
                                                    do jutra bużka;*
                                                  • majki1976 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:05
                                                    taka mała buźka , Sylwia no coś Ty?
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:07
                                                    :****
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:52
                                                    za grosz? Nie żartuj;)))
                                                  • van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:57
                                                    szukam kursu dla ponuraków, czegos w stylu " jak zostać dowcipnym, elokwentnym,
                                                    szarmanckim facetem w 7 dni" ;-)))

Juz kończę pisanie na dzisiaj, wychodzę ! Miłego i przyjemnego dnia koleżanko
                                                    Tyszanko ;-)))
                                                  • s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:03
                                                    Żegnam i czekam na wizytówkę!
    • s211 Uciekłes sobie 05.09.06, 13:49

• menk.a Re: Uciekłes sobie 05.09.06, 13:51
        lub od Ciebie;) goń go;)))
        • s211 Re: Uciekłes sobie 05.09.06, 13:53
          az taka straszna jestem?
          ;)
          myslisz ze powinnam go gonic? wole zostac moze sam przybiegnie
          • grzes32 Tychy 05.09.06, 15:19
            Otóż, przeczytałem, że zachwycacie się Tychami, z uwagi na swój relany tyski
            patryiotyzm,uprzejmie informuje, że
            1. Kino Adromeda istnieje ale ma się bardzo kiepsko, ze względu na konkurencje:)
            2. Romazna, również istniej natomiast pierwsze słyszę, że tam była dobra pizza.
            W sumie może dlatego, że nigdy tam nie jadłem:)
            pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka