s211 05.09.06, 11:37 Zamilkli wszyscy? Może pogawędzimy? Będzie wtedy znacznie ciekawiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:43 skąd wiesz, że ciekawiej ? jeśli zaczniemy rozmawiac choćby o kantowym uzasadnieniu metafizyki moralności to bedzie ciekawiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:44 a to zależy jezeli jestes ciekawym człowiekiem to rozmowa na najgłupszy temat bedzie z Toba miła;) Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:47 banalność wyziera zazwyczaj ze wszystkiego co mówię, więc raczej odradzam pogaduchy ze mna ;-))) Ale Ciebie juz lubie - pod warunkiem, ze rzeczywiście jesteś z Tychów bo kocham to miasto :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:48 Jestem z Tych;))) i z tamtych tez;))) szkoda ze nie polecasz rozmowy ze soba bo zaraz umre z nudów a uwielbiam gawędzić z ciekawymi ludzmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:50 Najmilej wspominam pizzerię Romanza i kino Andromeda ;-)))) Istnieją jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:52 nie wiem bo mieszkam dokładnie 22km od cudownych Tych... ale tez uwielbiam pizzerie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:54 aaa, czyli nie jesteś jednak tyszanką ;-))) W pizzeri Romanza dawali taką genialną pizzę diabelską, to był niemal orgazm podniebienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:57 wow dostawałeś orgazmu jedząc tam pizze? ;] masz racje dobra tam pizza jest lub była Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 11:59 tylko orgazmu podniebienia na szczęście ;-))) tradycyjnych orgazmów wole dostawać w tradycyjny sposób - bzykając sie z kobietą po prostu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:04 Tylko nie bzykajac! Uprawiając sex ma się rozumiec;] Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:06 ludzi sa różni ;-)) Ty najwyraźniej lubisz uprawiac sex, ja natomaist wole się bzykac ;-))) Bardzo mi sie to słówko podoba. Samo bzykanie też ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:09 ale poza bzykaniem to mam nadzieje ze traktujesz kobiety z szacunkiem a nie byleby tylko wybzykac? Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:13 alez tak ! I powiem Ci, że bez poczucia pewnej "wspólnoty intelektualnej" nie jestem w stanie sie kobietą zainteresować chocby ciało aksamitne miała, piersi duże, mysli frywolne i chęci na igraszki olbrzymie ;-))) Czyz może byc cos piekniejszego od mądrej kobiety w łózku z którą i pogadać można, i mysli na tematy wspólne wymienić i oczywiście rozpuście dla obydwojga przyjemnej sie oddac ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:18 to co pierwsze przychodzi na mysl zazwyczaj jest najblizsze prawdziwym odczuciom ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:23 ja jestem bardziej za miloscia a sex na drugim miejscu, mówie tak poniewaz ostatnio faceci mnie traktuja jak obiekt sexu tylko i wylącznie Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:26 Tak bywa niestety. Jak ktos powiedział: mężczyzna jest szczęśliwy kiedy uprawia seks, a kobieta uprawia seks kiedy jest szczęśliwa. Albo inaczej - mężczyzna potrzebuje miejsca aby uprawiać seks, kobieta natomaist potrzebuje powodu aby to robić. Ale jesli jesteś rozważna to chyba nie wchodzisz w układy oparte jedynie na seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:33 Nie wchodze w taki układy które są oparte na sexie. Ja potrzebuje ciepla i milosci sex jest później. Widzisz mowiles ze nie powinnam z Toba rozmawiac a tymczasem rozmawia nam sie bardzo dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:36 Staram się jak mogę bo zauważyłem, że nikogo innego chętnego do pogaduszek teraz nie ma ;-))) Więc jako osobnik dobrze wychowany (mamo i tato - dzieki !) staram się Ciebie zabawiac rozmową bo byłoby niegrzecznie kobietą samą zostawić :-))) I też mi sie miło gada z Tobą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:40 O jak dobrze ze jestes taki wychowany i kulturalny;))) Szkoda ze nie masz wizytowki bo bym sie chetnie wpisała... Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:43 Bo jestem pewnie zbyt leniwy aby ją zrobić. Ale może w wolnym czasie i tym się zajmę ;-))) Ale uważaj - bo może wcale nie jestem ani kulturalny, ani dobrze wychowany, lecz jestem prostakiem i chamem i tylko moje prawdziwe oblicze skutecznie jak na razie ukrywam przed społecznością tego forum ;-))) Może tylko umiem dobrze udawać ?? :-))) Sympatyczna z Ciebie kobietka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:44 Jejku nie strasz mnie ze jestes chamem i prostakiem!!! ;) Bo uciekne;] Ty tez jestes sympatyczny (mam nadzieje ze nie cham) Moze chociaz mi powiesz ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 12:48 Nie uciekaj, fajnie się rozmawia :-))) Prostackie elementy mojej osobowości ulegają "ukulturalnieniu" w kontakcie z Toba więc spełniasz dobry uczynek :-)) A lat mam troche więcej niż Ty ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 13:29 Mam nadzieje ze uda mi sie Ciebie nawrócić na ta lepsza stronę;))) Lat masz wiecej ode mnie ale to chyba dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:07 ooo, takie nawracanie mogłoby byc bardzo fascynujące i ekscytujące ;-)) Nie wiem na czym miałoby polegac, ale sądze że byłoby ciekawie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:13 ja tez jeszcze nie obmyśliłam planu jakbym mogła Cie nawrócić... ale sądze ze byłoby faktycznie ciekawie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:17 no może nawet lepiej, w pewnych sytuacjach tajemniczość, spontanicznośc dać mogą cudowne efekty, i inspirowac mogą obie strony do miłych działań i przemyśleń ;-) Ale mam nadzieję, że gdybym dobrze sie pod Twoim wpływem nawracał to pomyslałabys o jakiejś stosownej nagrodzie dla pojętnego ucznia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:19 van_der_facet napisał: > no może nawet lepiej, w pewnych sytuacjach tajemniczość, spontanicznośc dać > mogą cudowne efekty, i inspirowac mogą obie strony do miłych działań i > przemyśleń ;-) jestem tego samego zdania!!! > Ale mam nadzieję, że gdybym dobrze sie pod Twoim wpływem nawracał to > pomyslałabys o jakiejś stosownej nagrodzie dla pojętnego ucznia ;-))) Nagroda byłaby oczywiście pod warunkiem ze byłbys wzorowym uczniem;) i przezwyciężył byś lenistwo zakladając wizytówkę;))) wtedy mogłabym sie tam ładnie wpisac;)) i dowiedziałabym sie o Tobie czegos wiecej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:22 hmmmm, pomyślę i o wizytówce :-) Ale wiesz - pisząc o sobie tak naprawdę można wiele rzeczy zamazać i zamiast przyblizyc swój obraz i opisac samego siebie można swoja osobowośc kompletnie "zagmatwać". Chyba tak właśnie zrobię, a Ty bedziesz się zastanawiac czy to co napisałem jest prawdą czy tylko żartem ;-))) Bo tak jak napisałem - tajemniczość to jest to :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:26 No tak, możesz sobie nawymyślać o sobie same cudowności ale to nie o to chodzi, bo skoro mam Cie nawracac to musze znac tez Twoje złe strony nie sądzisz??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:32 juz pisze o złych stronach ;-) Więc jestem: prostacki, niewykształcony, o złych manierach, nie ustępuję starszym paniom miejsca w tramwaju, chodzę w niewyprasowanych koszulach, przeklinam, nastawiam głośno radio w nocy, sąsiadom nie mówię dzień dobry, kobiety traktuję instrumentalnie, nie znam poczucia wdzięczności za dobro przez bliźnich wyrządzone.. To tyle na początek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:36 jejku Ty jestes chyba jakims strasznym koszmarem;))))))))) Nie wiem czy sie da Ciebie naprostowac;] Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:37 acha, jeszcze nie dodałem, że nie mam za grosz poczucia humoru ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:53 majki1976 napisał: > to tak jak ja Sąsiad nawet nie mów ze poczucia humoru nie masz bo zaraz Cie zdziele po pupci... Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:02 majki1976 napisał: > obiecanki, cacanki ;-) chciałbyś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:03 pogadamy o tym innym razem , mam koniec pracy, do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 15:05 taka mała buźka , Sylwia no coś Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
van_der_facet Re: Hej ludziska co z wami? 05.09.06, 14:57 szukam kursu dla ponuraków, czegos w stylu " jak zostać dowcipnym, elokwentnym, szarmanckim facetem w 7 dni" ;-))) Juz kończę pisanie na dzisiaj, wychodzę ! Miłego i przyjemnego dnia koleżanko Tyszanko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Uciekłes sobie 05.09.06, 13:53 az taka straszna jestem? ;) myslisz ze powinnam go gonic? wole zostac moze sam przybiegnie Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Tychy 05.09.06, 15:19 Otóż, przeczytałem, że zachwycacie się Tychami, z uwagi na swój relany tyski patryiotyzm,uprzejmie informuje, że 1. Kino Adromeda istnieje ale ma się bardzo kiepsko, ze względu na konkurencje:) 2. Romazna, również istniej natomiast pierwsze słyszę, że tam była dobra pizza. W sumie może dlatego, że nigdy tam nie jadłem:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś