kamilar 05.09.06, 14:42 skasowali moje maile, bo sie przez głupie 45 dni nie logowałem. Ale cioty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: Ale w interii chamstwo 05.09.06, 15:05 nie, używam nKurier poczty:) na silniku (czy jak to zwą) thunderbirda. A adresu z interii nie mam skonfigurowanego w programie pocztowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: I to błąd:) 05.09.06, 16:59 nie uważam tak, za dużo spamu i smiecia mi tam przychodzi i nie mam zamiaru odpalając nKurir mieć wyświetlane: dostałeś 233 nowe wiadomości:) To jest powód, dla którego nie konfiguruję adresu na tlenie i interii, za dużo spamu (po części to moja wina, bo wszystkie mało istotne rejestracje w rózmnych portalach mam poprzez tlen lub interię) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: I to błąd:) 05.09.06, 17:09 To nie miej do nich pretensji, skoro nie zaglądałeś to wywalili. Pewnie jest o tym w regulaminie:) A mi na tlen ostatnio prawie spam nie przychodzi, jak wcześniej było po 15 dziennie, to teraz, może 4 maile:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: I to błąd:) 05.09.06, 17:13 na yahoo od kwietnia nie zagladałem i nic nie wywalili. Na tlen ciągle przychodzą reklamy mBanku, bukmacherów, jakieś marketingi inny badziew, betway.com, świat ksiażki, tygodnik powszechny, pudelek donosi, lux lux. To są maile których nie zamawiałem, fakt, że t oza ponad 10 dni. Ale na yahoo w ciagu roku nie przyszedł mi zaden spam, na gazetę też jest dużo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: I to błąd:) 05.09.06, 17:16 to o czym gadacie to niekoniecznie spam a reklama rozsyłana przez portale, skoro macie konto bezpłatne to trza się na nią godzić a co do spamu...wystarczy, że raz gdzieś wpiszesz swego mejla na jakiejś stronie, która nie ma zabezbieszenia antyskanerwoego...i xuj...listy z całego swiata przyjdą Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: I to błąd:) 05.09.06, 17:24 Ja wiem, ale nazywam to spamem, jest owsze mu dołu napis, ze wyslane przez portal taki, a taki. Jednak sa portale, gdzie jest tego dużo mniej. A co do wpisywaniu maili na niepewnych stronach, to właśnie po to mam Tlen i interię. Akurat dzisiaj miałem ochotę poczytać sobie reklamy a oni mi to skasowali:( Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: I to błąd:) 06.09.06, 10:34 To przez outlooka odbieraj. Mi wszystkie mBanki do oddzieknego wora idą. Czasem tylko przeglądam i wypierdzielam wszystkie w pizdu :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: I to błąd:) 05.09.06, 17:14 ja to nie używam wcale poczty i nie mam spamu Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: I to błąd:) 05.09.06, 17:34 a u mnie reklamy na klamce wieszają albo na wycieraczkę podrzucą Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: I to błąd:) 05.09.06, 17:40 ja na skrzynkę pocztową nakleiłem "anty spam-powered by microsoft" ale nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: I to błąd:) 06.09.06, 17:36 myślisz, że listonosz się przestraszy:)?? Odpowiedz Link Zgłoś