iwusia 06.03.03, 09:46 a ja tam tak tylko leciutko przeklęłam, ktoś chyba nadgorliwy jest! witam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motor Re: Wycieli mi wątek IP: *.pkobp.pl 06.03.03, 09:50 cześć! Czyli doświadczyłaś tego, co chyba juz każdy z nas. Mi się juz to zadrzyło kilka razy - miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 09:54 dziwi mnie tylko że na innych forach gazety gorsze teksty lecą i jakos nie sa wycinane. A tutaj małe malusieńskie przekleństwo popełnione zreszta w afekcie, co jest pewnym usprawiedliwieniem, i odrazu kasacja, ech tylko spokój uratuje nas od skasowania hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 09:57 pierdol to iwuniu! jak ja siem wkurwie to mnie potem tydzień wycinajom!:) zapytaj Szaki!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 10:02 ale bez przesady, nikogo nie obraziłam, nikomu nic nioe zrobiłam od tak sobie zaklęłam bo smutno mi było, sory gdzie tu złamanie regulaminu? a?!, może admin powinien sobie chwile posiedziec np na erotice albo na polityce tam dopiero jest skansen! i kupa roboty, ale co tam było minęło! Bracie kiedy to zawitasz do stolycy?! mam juz buteleczke do lodówki chować?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 11:38 Iwuniu nie wiem dkładnie, ale myślę że taak po 10 Kwietnia bede na 100%!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 11:46 tiger to fantastycznie, mozna by wtedy zrobić znowu male spotkanko u mnie na bagnie, tylko w większym gronie i byc moze regularny dżamprez:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 11:52 no a jak!!!?? bez dżampreza siem nie obejdzie!!!:)) znów japy zachlejem!!:)),...i "Park of corse Jurassic" obejrzymy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 11:55 i nasz film Bracie...nie Krzysiuuuuuuuuu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 11:58 no baaaaaaaa!!jasne!!!:), a może przyjechać Krzysiu Jarzyna ze Szczecina też??:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 12:01 jasne!!!!!!! i pójdziemy nawet na spacer do zoo a póxniej do knajpy na kocnert gry na grzebieniu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Wycieli mi wątek 06.03.03, 13:34 ..koncertowo to my chlać bedziemy!!!!haha!:) Odpowiedz Link Zgłoś