kamilar Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:01 nie, ja se czytam wieści ze świata. Zaraz idę jeść kolację a potem czytać lekturę do poduszki Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:13 kamilar napisał: > nie, ja se czytam wieści ze świata. Zaraz idę jeść kolację a potem czytać > lekturę do poduszki co czytasz? ( ja w końcu paragraff 22:) póżno nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:14 może być i późno:) I co podoba się?? Czytam II rozbiór Polski R.H. Lorda, też bardzo późno, miałem to zrobić dwa lata temu:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:17 kamilar napisał: > może być i późno:) > I co podoba się?? > > Czytam II rozbiór Polski R.H. Lorda, też bardzo późno, miałem to zrobić dwa > lata temu:( bardzo mi się podoba (dopiero wczoraj wypozyczyłam bo nie miałam tego "na stanie") Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:20 Ja to umieściłem w piątce najlepszych ksiażek, jakie w życiu czytałem. Jednak też tego nie mam, może bym kupil dla szpanu, coby na pólce miało się co kurzyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:23 kamilar napisał: > Ja to umieściłem w piątce najlepszych ksiażek, jakie w życiu czytałem. > Jednak też tego nie mam, może bym kupil dla szpanu, coby na pólce miało się co > kurzyć;) też bym zaszpanowała:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:25 Może ja powinienem do kilku swoich ksiażek ze swojej kolekcji postarać się o autografy?? mam ksiażkę Dobrońskiego, Buchowskiego, Bockowskiego i Urwanowicza, ze wszystkimi mam lub miałem zajęcia. Zawsze to wartośc wzrośnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:28 kamilar napisał: > Może ja powinienem do kilku swoich ksiażek ze swojej kolekcji postarać się o > autografy?? > mam ksiażkę Dobrońskiego, Buchowskiego, Bockowskiego i Urwanowicza, ze > wszystkimi mam lub miałem zajęcia. Zawsze to wartośc wzrośnie:) ja to już na zdjęcie z dosojewskim nie mam co liczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:30 no właśnie, bo w tym mieście nic się nie dzieje nawet dostojewski do nas nie przyjedzie, może do Warszawy tak, ale tutaj, pfff pustynia kulturalna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:30 nekroskop88 napisał: > no właśnie, bo w tym mieście nic się nie dzieje > nawet dostojewski do nas nie przyjedzie, może do Warszawy tak, ale tutaj, pfff > pustynia kulturalna ;-) > > odkupujesz mi colę! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:31 dam łyka swojej, tylko statków nie napuszczaj Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:32 nekroskop88 napisał: > dam łyka swojej, tylko statków nie napuszczaj > > a fuj Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:32 a kiedyś piliśmy z jednego kubka oddalamy się od siebie Nutopio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:34 nekroskop88 napisał: > a kiedyś piliśmy z jednego kubka > oddalamy się od siebie Nutopio ;-) > > bo mię zaniedbujesz Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:32 To ten co napisał "Zapiski z martwego miasta"?? Jeżeli tak to musiał być w Białym:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:35 A w takim razie co kierowało Karpińskim, że nabazgrał u nas Pieśni nabożne czy jak im tam? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:38 Poznał Bożne w Wasilkowie i napisał Pieśni na Bożnę, czyli w tłumaczeniu na współczesny, pieśni dla Bożeny Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:39 to już wtedy Wasilków był miastem sexu i biznesu?! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:03 już nie musisz udawać Anet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:02 aż kurde wydało się, mówiłem, żeby zaprosić Nutopię, a nie tak po cichaczu robić imprezę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:13 nekroskop88 napisał: > aż kurde wydało się, mówiłem, żeby zaprosić Nutopię, a nie tak po cichaczu > robić imprezę ;-) > > czy ty wiesz młodzieńcze, że łamiesz sercę mę? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:14 no cóż, mogłem nic nie wspominać Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:18 nekroskop88 napisał: > no cóż, mogłem nic nie wspominać > > no cóż mogłabym ci przestać dawać banany Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:20 ale chyba.... nie odważysz się! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ooo wszyscy imprezują? 23.09.06, 21:24 nekroskop88 napisał: > ale chyba.... nie odważysz się! > > mam jeszcze substytuty Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett to ja zaśpiewam 23.09.06, 21:08 Na wielu śliskich parkietach przy wielu nadzianych facetach tańczyła ona motyl kobieta królowa seksu i łez Czarna anett a potem pojawił się on piękny jak anioł jej ramiona zadrżały tak że on białą śmiercią mógłby w niej skonać całą w królowej seksu i łez w Czarnej anett biały był ból który przeszył ją i nóż w jednej chwili błysnął w sercu motylim pył ze skrzydeł i krew na mankietach on z królową nieruchomą z królową seksu i łez z Czarną anett Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to ja zaśpiewam 23.09.06, 21:14 aanneett napisała: > z królową seksu i łez > z Czarną anett > ja znam miasto seksu i biznesu wasilków Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to ja zaśpiewam 23.09.06, 21:19 nekroskop88 napisał: > które konkuruje z Brańskiem > > o! Brańsk jest kużwa poza wszelką konkurencją! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: to ja zaśpiewam 23.09.06, 21:21 Więc słowo się rzekło - ranking miast sexu i biznesu 1. Brańsk 2. Wasilków 3. Bielsk Podlaski 4. Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: to ja zaśpiewam 23.09.06, 21:21 byłam w wasilkowie i rzadnego seksu nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to ja zaśpiewam 23.09.06, 21:24 aanneett napisała: > byłam w wasilkowie i rzadnego seksu nie widziałam... a na emilii plater byłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: to ja zaśpiewam 23.09.06, 21:28 po północy to bywałam na osiedlu z blokami, co nie wiem jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to ja zaśpiewam 23.09.06, 21:29 aanneett napisała: > po północy to bywałam na osiedlu z blokami, co nie wiem jak się nazywa. to nie było emilki plater skoro tak Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ooo wszyscy imprezują? 24.09.06, 07:54 jedno dobre, że nie sama:) Odpowiedz Link Zgłoś