anieczkapoleczka 28.09.06, 13:00 Otóż chciałam zgłosić i pochwalić się, że od wczoraj jestem kolejnym bezottkowym magistrem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 13:07 to chyba pogratulawać trzeba czy jak? a wdziedziniejakiej,że tak spytam zalotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 13:28 Mus postawić jakiś alkohol. Tak na sucho nie będziemy gratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 13:33 Dzięki. Już lece po alkhole :) Będzie do wyboru i do koloru. A mgr jest z dziedziny bankowości. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 13:33 i chyba przez to magistrowanie ostatnio nie zagladalas? czy moze jakos mnie zamglilo i nie widzialam? abo osleplam? w kazdym razie teraz widze i to od razu magister, dla znajomych megi:)) gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 13:39 ło matko!i ty się tak chwalisz? nie dośc że dołączyłaś do wykształciuchów to jeszcze bankowosc?! uważaj,przybrane dziecię Balcerowicza,komisja czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 15:29 zaglądam tu cały czas, ale ostatnio częściej czytywałam niż pisywałam. Ale obiecuję poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 14:03 Tyż gratulejszn :))) P.S. Jeśli jakaś nadzwyczajna komisja nie zamknie bezottkowego foruma z powodu jego nieprawomyślności, to zaproszę Was na moja bibę emerytalną. To już niedługo, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 14:27 everybody klaszcza w rece :) gratulki Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 14:29 bankowość? UWAGA-myślę! łaaał mamy: Medycynę kulturę media sport edukacyję... toż my możemy PIĄTĄ ERPE ZBUDOWAĆ SOBIE SAMI???? czy na sali jest ktoś z rolnictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 14:49 Ja od Sztuki jestem:) Poza tym znam francuski, umiem tańczyć walca i grać na fortepianie. Możecie mnie na ambasadora przeznaczyć :) Tylko na jakim forze?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 14:50 drzejms-buond napisał: > bankowość? > > UWAGA-myślę! > > łaaał > mamy: > Medycynę > Hę?? Nie kojarzę, kto miałby być od medecyny?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 15:47 ja27-09 napisała: > drzejms-buond napisał: > > > bankowość? > > > > UWAGA-myślę! > > > > łaaał > > mamy: > > Medycynę > > > Hę?? Nie kojarzę, kto miałby być od medecyny?? > > no jak chto? dochtor Ewa z Muszyny Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 16:41 no jak kto od medycyny, no jak kto??? wprawdzie dzejms juz wyjaśnił, ale przypominam, że po CZOPKI to do mnie:-D ))) Starzy forumowi wyjadacze wiedzą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 18:41 around_the_sun napisała: > no jak kto od medycyny, no jak kto??? > wprawdzie dzejms juz wyjaśnił, > ale przypominam, że po CZOPKI to do mnie:-D ))) > Starzy forumowi wyjadacze wiedzą ;P > Aaaaa, to ja przestraszam, gnę sie w ukłonach, nie wiedziałam. Ale ja młodsza stażem jestem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 18:50 drzejms-buond napisał: > bankowość? > > UWAGA-myślę! > > łaaał > mamy: > Medycynę > kulturę > media > sport > edukacyję... > toż my możemy PIĄTĄ ERPE ZBUDOWAĆ SOBIE SAMI???? > czy na sali jest ktoś z rolnictwa? czuję się pominięta:((( Drzejms jak mogłeś?:(((((nie z rolnictwa ale...ale z...no? Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 18:57 Mnieu też pominął:( ten, pożal się Boże, Buond... Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 16:14 Gratulacje dla p.magister :) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Chciałem się pochwalić 28.09.06, 17:56 Modo utrwali wiedzę z jednego semestru nauki raz jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 19:10 brawo! brawo!! brawo!!!:) poziom forum wciąż się podnosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
anika99 Re: chciałam się pochwalić :) 28.09.06, 23:02 a ja tez robiłam ostatnio dyplom ale nie opijam itp. bop kto by opijał dyplom na starość ;)))) zrobiłam i przeszłam do porządku dziennego hmm, jeszcze go nie odebrałam od czerwca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: chciałam się pochwalić :) 29.09.06, 07:38 ihihihi ja odebralam i 10 minut pozniej zgubilam:D dzis ide odebrac ponownie,jakis litosciwy czlowiek oddal byl moj dyplom do dziekanatu. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić :) 29.09.06, 10:49 pominiętych uprasza sie wypaczalstwo... jakis stołeczek i dal was sie znajdzie... ale czy jest ktoś Z ROLNICTWA? Renata, no nie wstydź się...czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: chciałam się pochwalić :) 29.09.06, 12:01 lubię czasem powyrywac chwasty w ogródku,więc na ministra rolnictwa kwalifikacje chyba mam? co najmniej takie jak Reńka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: chciałam się pochwalić :) 29.09.06, 12:34 Reńka umie trktor poskromić jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić :) 29.09.06, 12:35 i wie jak hodowac mandarynki w sadzie..sam widziałem jak koszem tych zacnych owoców naszą WOKALISTKĘ eM.witała... Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: chciałam się pochwalić :) 29.09.06, 12:52 O! To może ja bym się na ministra rolnictwa nadała, albo chociaż vice, bo u mnie w ogrodzie właśnie dojrzewają cytryny i zawiązał się kumkwat! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: chciałam się pochwalić :) 29.09.06, 13:51 Ja mogę być ministrem kultury :) Kulturalna jestem przecież :)) gratuluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić :) 29.09.06, 14:42 ty bier kulture ja sztuke wezmę... i względem tej sztuki... proszsz.. www.blogplusfoto.pl/app/blogEntry?i=132&entry=561 jakby co to i turystykę obskoczę Odpowiedz Link Zgłoś