karpik1 04.10.06, 13:01 dla was, z najlepszymi zyczeniami, jszcze raz:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:03 Jejejeje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dziękujemy za ten prezent :)))) A Gregor biedny dalej sam hehehe. No jeśli nie liczyc Bossmaana :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:25 Ale wolałam Cię jako rybę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka5 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:32 mieszkowamama napisała: > Ale wolałam Cię jako rybę ;) > no wiesz nick zostaje na razie taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
karpik1 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:33 mieszkowamama napisała: > Ale wolałam Cię jako rybę ;) > to juz teraz mnie nie lubisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:47 karpik1 napisała: > mieszkowamama napisała: > > > Ale wolałam Cię jako rybę ;) > > > to juz teraz mnie nie lubisz?? I to jest typowo babski tekst ;) Lubię, lubię Cię tak samo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
karpik1 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:52 mieszkowamama napisała: > karpik1 napisała: > > > mieszkowamama napisała: > > > > > Ale wolałam Cię jako rybę ;) > > > > > to juz teraz mnie nie lubisz?? > > I to jest typowo babski tekst ;) znaczy się teraz jestes juz w 100% pewna czy ja to łon czy łona:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:00 karpik1 napisała: > mieszkowamama napisała: > > > karpik1 napisała: > > > > > mieszkowamama napisała: > > > > > > > Ale wolałam Cię jako rybę ;) > > > > > > > to juz teraz mnie nie lubisz?? > > > > I to jest typowo babski tekst ;) > znaczy się teraz jestes juz w 100% pewna czy ja to łon czy łona:))) > > Jo, jużem pewna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:36 Ja tam od razu wiedzialem :P Odpowiedz Link Zgłoś
karpik1 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:37 gregor_1976 napisał: > Ja tam od razu wiedzialem :P tak a niby skąd??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:38 karpik1 napisała: > gregor_1976 napisał: > > > Ja tam od razu wiedzialem :P > > tak a niby skąd??? Feromony wyczuł :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:41 Niech bedzie ze meska intuicja Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:38 gregor_1976 napisał: > Ja tam od razu wiedzialem :P taaa, akurat .. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:50 karpik, ale że co?... w sensie, że się ujawniłaś ze płcią swą?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:52 chytra_hydra napisała: > karpik, ale że co?... w sensie, że się ujawniłaś ze płcią swą?;) A widzisz bo Karpik zrobiła sobie .......................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ... W I Z Y T Ó W K Ę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rech rech rech Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:01 chytra_hydra napisała: > jędza chloe, jędza...;) Hie hie i jaka monotematyczna :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
karpik1 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:01 chloe30 napisała: > chytra_hydra napisała: > > > karpik, ale że co?... w sensie, że się ujawniłaś ze płcią swą?;) > > A widzisz bo Karpik zrobiła > sobie ......................................................................... > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > .............................................................................. . > . > ... W I Z Y T Ó W K Ę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > rech rech rech bo ja wizytowa jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:03 a ja właśnie kompletnie nie jestem wizytowa i chloe moja ulubiona tępi mnie za to oraz wyśmiewa się publicznie, za co jej kiedyś uczciwie przykopię niepublicznie! o! ja się wizytować nie dam!;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:04 chytra_hydra napisała: > za co jej kiedyś uczciwie przykopię > niepublicznie! Ale wirtulanie czy sie kopniesz mnie kopnąć do Kraka????? :DDDDDD o! ja się wizytować nie dam!;) Możemy cie jeszcze zlustrować :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:05 a to jeszcze zobaczy się...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:06 chytra_hydra napisała: > a to jeszcze zobaczy się...;) Ja jestem za opcją kopnięcia w kraku :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:08 a to się kiedyś uzgodnimy...;) i Ci przykopię z półobrotu;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:09 chytra_hydra napisała: > a to się kiedyś uzgodnimy...;) i Ci przykopię z półobrotu;) Chuckowa Norrisowa sie znalazła paczpani!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:10 byś się zdziwiła...;) hrabianka, ale jak kopnie to ho ho...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:11 chytra_hydra napisała: > byś się zdziwiła...;) hrabianka, ale jak kopnie to ho ho...;) I znowu lud ciemiężony przez arytokratów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:12 ale za to jakich uroczych...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:13 chytra_hydra napisała: > ale za to jakich uroczych...;) Tak jakbym ja była mniej urocza <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:14 a czy ja odmówiłam uroku klasie robotniczo chłopskiej Twej?;) te rumiane lica, te ramiona do pracy ciężkiej nawykłe a wyrzeźbione pięknie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:16 chytra_hydra napisała: > > > te ramiona do pracy ciężkiej nawykłe a wyrzeźbione pięknie...;) Utrzymac forum w jako takiej formie to była ciężka praca.] Odbiło się to na jakosci moich sekretarskich obowiązków oraz kondycji psychicznej :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:17 czyli odbiło Ci generalnie?;) ekstra... ja nie lubię normalnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:17 chytra_hydra napisała: > czyli odbiło Ci generalnie?;) ekstra... ja nie lubię normalnych;) Odbiło to juz dawno - a teraz stan się pogłębia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:18 znakomita historia, niewątpliwie do Ciebie się zjawię kiedyś;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:20 chytra_hydra napisała: > znakomita historia, niewątpliwie do Ciebie się zjawię kiedyś;) No :))) A ja się z Kruger widziałam wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:21 chytra_hydra napisała: > i jak było?!:) Pchałam wózek z dzieckiem i wszyscy żyją!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:22 no to jestem z Ciebie dumna niesłychanie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:23 chytra_hydra napisała: > no to jestem z Ciebie dumna niesłychanie...;) I nawet do dziecka cos mówiłam, chociaz miałam wrażenie że mnie nie rozumie :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:24 a to mogło być słuszne wrażenie, nie zawsze przecież można Cię zrozumieć, prawda?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:24 chytra_hydra napisała: > a to mogło być słuszne wrażenie, nie zawsze przecież można Cię zrozumieć, > prawda?...;) Hmmmm....i jeszcze do tego sie śmiał..... wredziak mały :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:26 poznał z kim przestaje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:38 chytra_hydra napisała: > poznał z kim przestaje...;) Coś ty, ja się dobrze kamufluje na co dzień :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:45 a od święta się odsłaniasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:46 chytra_hydra napisała: > a od święta się odsłaniasz?;) Nie, tylko w piątym kręgu wtajemniczenia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:48 a w szóstym to ja się nawet boję pytać;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:04 a jak się ogląda Twoją wizytówkę?... bo ja niewizytowa na wszystkie strony...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:05 chytra_hydra napisała: > a jak się ogląda Twoją wizytówkę?... bo ja niewizytowa na wszystkie strony...;) Klikasz na nicka - mojej tez nie widziałaś????????? Moja jest full wypas :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:07 no ale błagam!... tam przeca jedynie, że imię i że płeć?!... co to za wizytówka jest?...hahahaha...;) karpik, no dobrze, zawsze to jakiś wstęp;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:08 chytra_hydra napisała: > no ale błagam!... tam przeca jedynie, że imię i że płeć No ale o to chodziło :DDDDDDDDD A u ciebie to w ogóle - wiatr hula :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:10 ale u mnie to ja już się wyraziłam jasno, tak?;) ja się wizytować nie będę, bo nie umiem!!!! i się nie naumiem!!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:11 chytra_hydra napisała: > ale u mnie to ja już się wyraziłam jasno, tak?;) ja się wizytować nie będę, bo > nie umiem!!!! i się nie naumiem!!!!!;) No przeciez wiem. Ale sobie odmówic wtrętów nie umiem :DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:12 bo Ty jesteś wredna jędza i moje ograniczenia mózgowe koniecznie musisz upubliczniać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:13 chytra_hydra napisała: > bo Ty jesteś wredna jędza i moje ograniczenia mózgowe koniecznie musisz > upubliczniać...;) No dobra, na dzisiaj Ci odpuszczę, może nawet na jutro też :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:14 tere fere, pędzę wierzyć...;) będziesz się znęcać do śmierci...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:15 chytra_hydra napisała: > tere fere, pędzę wierzyć...;) będziesz się znęcać do śmierci...;) U mnie słowo droższe piniendzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:15 i dlatego ich nie masz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:17 chytra_hydra napisała: > i dlatego ich nie masz...;) No jak nie mam jak mam. A chyba że mówisz, ze przed pierwszym??? No tak, to może byc problemm - od jakiegos 10tego :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:19 no to Ci powiem... nie rzucaj słów na wiatr...;) oszczędzisz nieco...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:19 chytra_hydra napisała: > no to Ci powiem... nie rzucaj słów na wiatr...;) oszczędzisz nieco...;) Myślisz że mi starczy do 20tego????????????? A łyżka na to - niemożliwe..... Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:21 łyżka ma zawsze zupełnie zdanie odmienne od tego, co na ostrzu noża, jak wiesz....;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:22 chytra_hydra napisała: > łyżka ma zawsze zupełnie zdanie odmienne od tego, co na ostrzu noża, jak > wiesz....;) A nóz widelec i zmieni :D Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:24 no i trzeba będzie, cholera, kawę na ławę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:25 chytra_hydra napisała: > no i trzeba będzie, cholera, kawę na ławę...;) I uderzyć w stół! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:27 oraz odezwę kotła odsłuchać;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:38 chytra_hydra napisała: > oraz odezwę kotła odsłuchać;) Oarz zabrakło mi weny no żesz mać! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:45 było przyganić garnkowi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:46 chytra_hydra napisała: > było przyganić garnkowi...;) Hrabianka herbu garnka :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:47 ja i moja garnka to nierozłączne są istoty, kochana...;) Odpowiedz Link Zgłoś