Dodaj do ulubionych

wszystko już jasne!!!!

04.10.06, 13:01
dla was, z najlepszymi zyczeniami, jszcze raz:))
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:03
      Jejejeje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      Dziękujemy za ten prezent :))))

A Gregor biedny dalej sam hehehe.
      No jeśli nie liczyc Bossmaana :)
      • katimai Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:10
        o ty babo !!!
        :)))))
    • mieszkowamama Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:25
      Łomatko!
    • mieszkowamama Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:25
      Ale wolałam Cię jako rybę ;)
      • zlotarybka5 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:32
        mieszkowamama napisała:

> Ale wolałam Cię jako rybę ;)
        >

no wiesz nick zostaje na razie taki sam
      • karpik1 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:33
        mieszkowamama napisała:

> Ale wolałam Cię jako rybę ;)
        >
        to juz teraz mnie nie lubisz??
        • mieszkowamama Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:47
          karpik1 napisała:

> mieszkowamama napisała:
          >
          > > Ale wolałam Cię jako rybę ;)
          > >
          > to juz teraz mnie nie lubisz??

I to jest typowo babski tekst ;)
          Lubię, lubię Cię tak samo mocno.
          • karpik1 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:52
            mieszkowamama napisała:

> karpik1 napisała:
            >
            > > mieszkowamama napisała:
            > >
            > > > Ale wolałam Cię jako rybę ;)
            > > >
            > > to juz teraz mnie nie lubisz??
            >
            > I to jest typowo babski tekst ;)
            znaczy się teraz jestes juz w 100% pewna czy ja to łon czy łona:)))
            >
            • mieszkowamama Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:00
              karpik1 napisała:

> mieszkowamama napisała:
              >
              > > karpik1 napisała:
              > >
              > > > mieszkowamama napisała:
              > > >
              > > > > Ale wolałam Cię jako rybę ;)
              > > > >
              > > > to juz teraz mnie nie lubisz??
              > >
              > > I to jest typowo babski tekst ;)
              > znaczy się teraz jestes juz w 100% pewna czy ja to łon czy łona:)))
              > >

Jo, jużem pewna ;)
    • gregor_1976 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:36
      Ja tam od razu wiedzialem :P
      • karpik1 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:37
        gregor_1976 napisał:

> Ja tam od razu wiedzialem :P

tak a niby skąd???
        • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:38
          karpik1 napisała:

> gregor_1976 napisał:
          >
          > > Ja tam od razu wiedzialem :P
          >
          > tak a niby skąd???

Feromony wyczuł :)))
        • gregor_1976 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:41
          Niech bedzie ze meska intuicja
      • katimai Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:38
        gregor_1976 napisał:

> Ja tam od razu wiedzialem :P

taaa, akurat ..
        • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:50
          karpik, ale że co?... w sensie, że się ujawniłaś ze płcią swą?;)
          • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:52
            chytra_hydra napisała:

> karpik, ale że co?... w sensie, że się ujawniłaś ze płcią swą?;)

A widzisz bo Karpik zrobiła
            sobie ..........................................................................
            ................................................................................
            ................................................................................
            ... W I Z Y T Ó W K Ę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rech rech rech
            • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 13:59
              jędza chloe, jędza...;)
              • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:01
                chytra_hydra napisała:

> jędza chloe, jędza...;)

Hie hie i jaka monotematyczna :PPPP
            • karpik1 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:01
              chloe30 napisała:

> chytra_hydra napisała:
              >
              > > karpik, ale że co?... w sensie, że się ujawniłaś ze płcią swą?;)
              >
              > A widzisz bo Karpik zrobiła
              >
              sobie .........................................................................
              > .
              > ..............................................................................
              .
              > .
              > ..............................................................................
              .
              > .
              .
              > .
              .
              > .
              .
              > .
              .
              > .
              .
              > .
              .
              > .
              .
              > .
              .
              > .
              .
              > .
              > ... W I Z Y T Ó W K Ę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              >
              >
              > rech rech rech

bo ja wizytowa jestem ;)
              • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:03
                a ja właśnie kompletnie nie jestem wizytowa i chloe moja ulubiona tępi mnie za
                to oraz wyśmiewa się publicznie, za co jej kiedyś uczciwie przykopię
                niepublicznie! o! ja się wizytować nie dam!;)
                • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:04
                  chytra_hydra napisała:

> za co jej kiedyś uczciwie przykopię
                  > niepublicznie!

Ale wirtulanie czy sie kopniesz mnie kopnąć do Kraka?????
                  :DDDDDD
                  o! ja się wizytować nie dam!;)
                  Możemy cie jeszcze zlustrować :PPPP
                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:05
                    a to jeszcze zobaczy się...;)
                    • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:06
                      chytra_hydra napisała:

> a to jeszcze zobaczy się...;)

Ja jestem za opcją kopnięcia w kraku :DDDDDDDDD
                      • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:08
                        a to się kiedyś uzgodnimy...;) i Ci przykopię z półobrotu;)
                        • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:09
                          chytra_hydra napisała:

> a to się kiedyś uzgodnimy...;) i Ci przykopię z półobrotu;)

Chuckowa Norrisowa sie znalazła paczpani!!!!
                          • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:10
                            byś się zdziwiła...;) hrabianka, ale jak kopnie to ho ho...;)
                            • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:11
                              chytra_hydra napisała:

> byś się zdziwiła...;) hrabianka, ale jak kopnie to ho ho...;)

I znowu lud ciemiężony przez arytokratów!!!!
                              • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:12
                                ale za to jakich uroczych...;)
                                • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:13
                                  chytra_hydra napisała:

> ale za to jakich uroczych...;)

Tak jakbym ja była mniej urocza <foch>
                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:14
                                    a czy ja odmówiłam uroku klasie robotniczo chłopskiej Twej?;) te rumiane lica,
                                    te ramiona do pracy ciężkiej nawykłe a wyrzeźbione pięknie...;)
                                    • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:16
                                      chytra_hydra napisała:

>
                                      >
                                      > te ramiona do pracy ciężkiej nawykłe a wyrzeźbione pięknie...;)
                                      Utrzymac forum w jako takiej formie to była ciężka praca.]
                                      Odbiło się to na jakosci moich sekretarskich obowiązków oraz kondycji
                                      psychicznej :DDDDDDDD
                                      • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:17
                                        czyli odbiło Ci generalnie?;) ekstra... ja nie lubię normalnych;)
                                        • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:17
                                          chytra_hydra napisała:

> czyli odbiło Ci generalnie?;) ekstra... ja nie lubię normalnych;)

Odbiło to juz dawno - a teraz stan się pogłębia :DDD
                                          • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:18
                                            znakomita historia, niewątpliwie do Ciebie się zjawię kiedyś;)
                                            • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:20
                                              chytra_hydra napisała:

> znakomita historia, niewątpliwie do Ciebie się zjawię kiedyś;)

No :)))
                                              A ja się z Kruger widziałam wiesz???
                                              • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:20
                                                i jak było?!:)
                                                • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:21
                                                  chytra_hydra napisała:

> i jak było?!:)

Pchałam wózek z dzieckiem i wszyscy żyją!!!!!!
                                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:22
                                                    no to jestem z Ciebie dumna niesłychanie...;)
                                                  • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:23
                                                    chytra_hydra napisała:

> no to jestem z Ciebie dumna niesłychanie...;)

I nawet do dziecka cos mówiłam, chociaz miałam wrażenie że mnie nie
                                                    rozumie :DDDD
                                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:24
                                                    a to mogło być słuszne wrażenie, nie zawsze przecież można Cię zrozumieć,
                                                    prawda?...;)
                                                  • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:24
                                                    chytra_hydra napisała:

> a to mogło być słuszne wrażenie, nie zawsze przecież można Cię zrozumieć,
                                                    > prawda?...;)

Hmmmm....i jeszcze do tego sie śmiał..... wredziak mały :PPP
                                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:26
                                                    poznał z kim przestaje...;)
                                                  • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:38
                                                    chytra_hydra napisała:

> poznał z kim przestaje...;)

Coś ty, ja się dobrze kamufluje na co dzień :DDD
                                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:45
                                                    a od święta się odsłaniasz?;)
                                                  • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:46
                                                    chytra_hydra napisała:

> a od święta się odsłaniasz?;)

Nie, tylko w piątym kręgu wtajemniczenia :DDD
                                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:48
                                                    a w szóstym to ja się nawet boję pytać;)
              • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:04
                a jak się ogląda Twoją wizytówkę?... bo ja niewizytowa na wszystkie strony...;)
                • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:05
                  chytra_hydra napisała:

> a jak się ogląda Twoją wizytówkę?... bo ja niewizytowa na wszystkie
                  strony...;)

Klikasz na nicka - mojej tez nie widziałaś?????????
                  Moja jest full wypas :DDDD
                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:07
                    no ale błagam!... tam przeca jedynie, że imię i że płeć?!... co to za wizytówka
                    jest?...hahahaha...;) karpik, no dobrze, zawsze to jakiś wstęp;)
                    • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:08
                      chytra_hydra napisała:

> no ale błagam!... tam przeca jedynie, że imię i że płeć

No ale o to chodziło :DDDDDDDDD
                      A u ciebie to w ogóle - wiatr hula :PPP
                      • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:10
                        ale u mnie to ja już się wyraziłam jasno, tak?;) ja się wizytować nie będę, bo
                        nie umiem!!!! i się nie naumiem!!!!!;)
                        • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:11
                          chytra_hydra napisała:

> ale u mnie to ja już się wyraziłam jasno, tak?;) ja się wizytować nie będę,
                          bo
                          > nie umiem!!!! i się nie naumiem!!!!!;)

No przeciez wiem.
                          Ale sobie odmówic wtrętów nie umiem :DDDDDDDDDDDDDDD
                          • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:12
                            bo Ty jesteś wredna jędza i moje ograniczenia mózgowe koniecznie musisz
                            upubliczniać...;)
                            • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:13
                              chytra_hydra napisała:

> bo Ty jesteś wredna jędza i moje ograniczenia mózgowe koniecznie musisz
                              > upubliczniać...;)

No dobra, na dzisiaj Ci odpuszczę, może nawet na jutro też :DDDDDDDD
                              • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:14
                                tere fere, pędzę wierzyć...;) będziesz się znęcać do śmierci...;)
                                • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:15
                                  chytra_hydra napisała:

> tere fere, pędzę wierzyć...;) będziesz się znęcać do śmierci...;)

U mnie słowo droższe piniendzy!!!!
                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:15
                                    i dlatego ich nie masz...;)
                                    • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:17
                                      chytra_hydra napisała:

> i dlatego ich nie masz...;)

No jak nie mam jak mam. A chyba że mówisz, ze przed pierwszym??? No tak, to
                                      może byc problemm - od jakiegos 10tego :DDDDDDD
                                      • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:19
                                        no to Ci powiem... nie rzucaj słów na wiatr...;) oszczędzisz nieco...;)
                                        • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:19
                                          chytra_hydra napisała:

> no to Ci powiem... nie rzucaj słów na wiatr...;) oszczędzisz nieco...;)

Myślisz że mi starczy do 20tego?????????????
                                          A łyżka na to - niemożliwe.....
                                          • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:21
                                            łyżka ma zawsze zupełnie zdanie odmienne od tego, co na ostrzu noża, jak
                                            wiesz....;)
                                            • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:22
                                              chytra_hydra napisała:

> łyżka ma zawsze zupełnie zdanie odmienne od tego, co na ostrzu noża, jak
                                              > wiesz....;)

A nóz widelec i zmieni :D
                                              • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:24
                                                no i trzeba będzie, cholera, kawę na ławę...;)
                                                • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:25
                                                  chytra_hydra napisała:

> no i trzeba będzie, cholera, kawę na ławę...;)

I uderzyć w stół!
                                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:27
                                                    oraz odezwę kotła odsłuchać;)
                                                  • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:38
                                                    chytra_hydra napisała:

> oraz odezwę kotła odsłuchać;)

Oarz zabrakło mi weny no żesz mać!
                                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:45
                                                    było przyganić garnkowi...;)
                                                  • chloe30 Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:46
                                                    chytra_hydra napisała:

> było przyganić garnkowi...;)

Hrabianka herbu garnka :DDDDDDDDDDD
                                                  • chytra_hydra Re: wszystko już jasne!!!! 04.10.06, 14:47
                                                    ja i moja garnka to nierozłączne są istoty, kochana...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka