mnietka.kokietka 16.10.06, 11:35 ale jakoś i tak tam nie pasował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieczkapoleczka Re: Istłud odleciał z TZG 16.10.06, 12:01 No odleciał. Płakać nie zamierzam. Ja wczoraj obstawiałam do wylotu trzy pary (Liszowska, Rusin albo Piter Lucas), i kurcze nie trafiłam. A Piotrowska to wczoraj nie wyglądała jak syrena, tylko jak topielica. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Istłud odleciał z TZG 16.10.06, 12:13 nikt mi teraz nie wmówci ze wyniki nie są usatawiania przez producentów. Kinga powinna wyleciec z hukiem za to drewniane łazenie po parkiecie , co wygladało na poloneza a nie na "taniec w chmurach" jakim jest foxtrtot. Słusznie zjechała ją Iwona ale Hrabina i Zigi musieli walnac po dziesiątce , zeby punktacje podnieśc RZyyyyg ! Sparwa jasan - paniusia z TVN MUSI przejsc dalej i koniec. No wiec skoor trza bylo zagrzac miesjce Kini to ktos musiał wylecxieć. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Istłud odleciał z TZG 16.10.06, 13:19 miałam nadzieję,że wreszcie wyleci klon :((( Odpowiedz Link Zgłoś