Dodaj do ulubionych

gdzie te chlopy...

19.10.06, 14:06
jak myslicie...

czy normalni mezczyzni juz wygineli?
czy to przezytek?
czy cos sie w tym temacie zmienilo od 3 lat?
jesli nie..... to ide spac dalej
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 14:21
      tak tak nie;)))))))
      • klocek45 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 14:57
        Tak tak, nie tylko nie
        • menk.a Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 15:03
          jak nie, jak tak;)))))))
          • wietka Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 15:05
            " o nie, o nie!..." :)
    • facettt Gdzie te chlopy...? na lemigracji zarobkowej :) 19.10.06, 15:35
      Pisalem, juz , ze prawie wszystko co ma 2 nogi i 2 jaja wyjechalo do Londynu,
      a niedobitki do Warszawy :)
      • tapatik Re: Gdzie te chlopy...? na lemigracji zarobkowej 20.10.06, 17:00
        facettt napisał:

> Pisalem, juz , ze prawie wszystko co ma 2 nogi i 2 jaja wyjechalo do Londynu,
        > a niedobitki do Warszawy :)

Ale ja nie chcę do Warszawy. Tam jest straszny tłok i potem łeb mi napindala
        przez cały dzień. A u mnie cicha, spokój.
        • grzanka23 Re: Gdzie te chlopy...? na lemigracji zarobkowej 20.10.06, 17:03
          A ja tam lubie Warszawe.
    • ryko Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 16:11
      Normalni, starzy (doświadczeni), szowinistyczni mężczyźni som.
      Ale już zajęci.

Żonami, dzieciami, ściemnianiem lasek i pracą.
      W dowolnej kolejności.

Beznadziejne :(((
      • menk.a Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 16:30
        no nieee, z laskami to macie fajnie, nie narzekaj;)
        • ryko Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 16:36
          W sumie to nie narzekam... :)))

Tylko czasu brak na to ściemnianie :(((
          Bo do takiego na chybcika wkrada sie bylejakość...
    • piotr.swiercz Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 16:16
      Jak to gdzie, w sumie to jeszcze nie wszyscy wyjechali do tej anglii bo jeden
      został, ale zbiera na bilet :)

Żartem ale....
    • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 19:36
      \|||/
      (o o)
      (_)
      ooO----------|
      | NAKARM |
      | TROLLA! |
      ---------Ooo-'
      |__|__|
      ooO Ooo
      niestety same trolllllllllllle :)))))))))))))))))
      • anika44 oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 19:38
        \|||/
        (o o)
        (_)
        ooO------|
        | NAKARM |
        | TROLLA!|
        -----Ooo-'
        |__|__|
        ooO Ooo
        • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 19:39
          Sorry, po piwie tak wlasnie troll wyglada:))))))))))))))))
          • schizoo Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 19:59
            idź babo spać;
            • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 20:26
              - weź coś na wstrzymanie chłopie!
              • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:03
                Nie obrażaj schizolka. Co on ma z chłopem wspólnego???;)))
                • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:08
                  sposób wyrażania swoich myśli:)
                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:12
                    Sposób, sposobem. A gdzie godność schizolka???:)
                    • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:14
                      zgubił gdzieś po drodze na to forum:)
                      • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:17
                        I jakoś tak pechowo zawsze próbuje kąsać po łydkach moje kumpele;)
                        • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:20
                          zazdrość nie zna granic:)
                          • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:21
                            A kto zrozumie schizolka?;)
                            • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:23
                              bo schizolek kocha tylko siebie:)
                              • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:25
                                Nie tylko. Mnie też kocha;)))
                                • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:29
                                  to jeszcze nie jest z nim tak całkiem źle:)
                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:32
                                    Tak sądzisz? No nie wiem;)
                                    • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:46
                                      egoistow nie lubię:)
                                      • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:51
                                        Tylko egoiści mówią to, co naprawdę myślą;)
                                        • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 21:54
                                          wiesz, że to nawet prawdą jest? ; przyznam, mądre spostrzeżenie:)
                                          • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:05
                                            To tylko delikatne oswajanie Cię z egoizmem. Sam jestem egoistą;)
                                            • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:10
                                              Twój egoizm to pewnie inna jego odmiana, bo jakoś mile się z Tobą rozmawia:)
                                              • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:12
                                                Bo to jest filozofia, a nie prymitywny odruch;)
                                                • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:14
                                                  no tak, inteligentny egoista, chciałeś napisać:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:16
                                                    Aż tak to już mnie nie bierz pod włos. Egoista musi dbać też o swoje otoczenie;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:20
                                                    Tak?, a ja zawsze myślałam, że taki zapatrzony w siebie na to nie zwraca uwagi:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:22
                                                    Przeciwnie. Jeśli chce zachować spokój wewnętrzny, musi dbać o harmonię
                                                    zewnętrzną;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:33
                                                    tak przecież postępuje (moim zdniem) każdy "nie-egoista", ale może się mylę?:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:35
                                                    Przede wszystkim nie mogę Cię zrazić do siebie, jeśli jesteśmy umówieni na
                                                    ognisko;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:37
                                                    ach tak, ognisko!
                                                    ..już teraz się na nie cieszę i spotkanie fajnych ludzi:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:41
                                                    Mimo że nikt jeszcze nie podał terminu;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:44
                                                    największa radość, to radość oczekiwania na coś wyjątkowego:))))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:47
                                                    Prawdę mówiąc też mnie to elektryzuje;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:49
                                                    ciekawa jestem, jak sie to u Ciebie ujawnia?:))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:52
                                                    Diabelskim błyskiem w oku;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:57
                                                    tylko nie podrywaj mnie przez net:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 22:59
                                                    Zaczekam do spotkania;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:04
                                                    ja też:))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:06
                                                    To kto kogo ma podrywać, że się tak nieśmiało zapytam? ;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:08
                                                    to się okaże na miejscu:))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:11
                                                    Wolałbym, aby role zostały zachowane;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:16
                                                    w takim razie, oddaję Ci pole do popisu, zadowolony?:))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:20
                                                    Teraz tak. Czułem się zagrożony w mojej dominacji;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:23
                                                    matka natura była madrą kobietą, też tak uważam:))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:25
                                                    No i najważniejsze że była kobietą;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:31
                                                    ta kobiecość jej podpowiedziała co zrobić, żeby wilk był syty i owca cała:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:36
                                                    A jeśli wilk jest na dodatek przebiegły i wszystko widzi, to co wtedy???;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:38
                                                    wtedy jak owca nie głupia, nie da się zaciągnąć do ciemnej komórki:))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:40
                                                    Wtedy jest wszystko w porządku. Zostanie cała;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:42
                                                    i nieosiągnięta:))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:44
                                                    Wygrałaś;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:45
                                                    Jaką dostanę nagrodę?:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:48
                                                    Z kobietami najlepszą formą jest angielski zakład;)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:51
                                                    to wróży coś niedobrego:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:54
                                                    Ależ skąd. To zakład o życzenie;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 19.10.06, 23:56
                                                    czyżby moja nagroda przepadła już w otchłaniach angielskiej mgły?
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:00
                                                    Wygrałaś życzenie. Nie chcesz???;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:01
                                                    Naturalnie, ze chcę:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:03
                                                    No więc masz jedno życzenie, ktore będę musiał spełnić. Zadowolona???;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:05
                                                    Suuuuuuuuuper, przy ognisku dam Ci popalić:))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:06
                                                    MASZ TYLKO JEDNO ŻYCZENIE!!! ;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:09
                                                    POMYŚLĘ NAD NIM BARDZO SKRUPULATNIE :)))))))))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:10
                                                    Chyba przesadziłem;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:12
                                                    Klamka zapadła, drogi powrotnej nie ma:)))
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:16
                                                    Wiem, przegrałem, ale nie wiedziałem że aż tak;)))
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:24
                                                    a ja cieszę się z wygranej:)))))))
                                                    "ktoś musi przegrać, żeby inny mógł wygrać" :P

P.S.
                                                    Nie obawiaj się, nie jestem potworem, nie zjem Cię :-)))

Narazie życzę Ci spokojnych snów:)

• crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:27
                                                    No cóż, wiedziałem z kim przegrywam. Przynajmniej teoretycznie:)))
                                                    Może Ci się przyśnię. Dobranoc:)
                                                  • anika44 Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:29
                                                    :-)))
                                                    Dobranoc Crimen:)
                                                  • crimen Re: oj nieudany te trollllek, moze jeszcze raz? 20.10.06, 00:32
                                                    Myśl nad życzeniem;)))
      • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 20:30
        Ty dopiero po piwie się pojawiasz???;)
        • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 20:44
          trol ma piwo, a ja wino:)
          • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 20:49
            Zauważam w Tobie dużo skandynawskich motywów. Czy to przypadek? :)
            • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:07
              cos w tym jest, bo we mnie płynie skandynawska krew po praprapradziadku, wystarczy?
              :)
              • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:10
                Wystarczy. Teraz rozumiem skąd nick;)
                • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:13
                  a Twój skąd?
                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:15
                    W zasadzie bez związku, choć gdyby tak Freudem, to cholera wie;)
                    • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:17
                      mnie się podoba a reszta nieważna:)
                      • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:19
                        Cieszy mnie to niezmiernie:)
                        • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:22
                          mnie też jest miło:)
                          • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:24
                            Rozumiem że nie znasz łaciny, bo mój nick tłumaczy się jako zbrodnia;)
                            • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:28
                              łacina jest dla mnie obcym językiem, bo wybrałam matematykę i fizykę w czasie
                              mojej edukacji:)

Czyżby morderca?
                              • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:31
                                Raczej moce ciemności, a poza tym też jestem ścisły;)
                                • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:34
                                  tworzymy wiec ścisły związek:)
                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:36
                                    Na to wygląda;)
                                    • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 21:51
                                      ech zachciało mi się spaceru, ale na dworze leje:(
                                      • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:04
                                        Musisz być bardzo daleko, bo ja widzę gwiazdy:)
                                        • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:08
                                          Oj to się mylisz, czasem wystarczają dwadziesia parę kilometrów i pogoda jest
                                          zupełnie inna:))
                                          • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:10
                                            Mam widok na kilkadziesiąt kilometrów dookoła. Wszędzie jest podobnie;)
                                            • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:12
                                              w takim razie, jestem od Ciebie o parę setek oddalona, bo u mnie są wzniesienia:)
                                              • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:13
                                                setek kilometrów:)
                                                • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:15
                                                  U mnie też są wzniesienia, to oznacza południe:)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:18
                                                    coś podobnego, ja mam prawie dookoła tylko na północ mam płaszczyznę:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:20
                                                    Wnioskuje z tego że Twój deszcz za kilka godzin będzie umnie:)))
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:23
                                                    zapomniałeś wziać kierunek wiatru pod uwagę:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:24
                                                    Nie muszę. Wiem, że front przesuwa się z zachodu na wschód;)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:28
                                                    jeżeli ja jestem na południe od Ciebie to jeszcze nie znaczy, że na zachód od
                                                    Ciebie:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:32
                                                    A kto powiedział że jesteś na południe ode mnie?;)
                                                    Za to z pewnością na zachód;)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:35
                                                    powiedziałeś, że południe oznacza u Ciebie wzniesienia:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:40
                                                    Ale nie powiedziałem że ich u mnie nie ma:)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:42
                                                    czyli są?:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:44
                                                    Zaczynają się:)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:48
                                                    to znaczy, że ja nie mogę znajdować się w Twojej bliskości;
                                                    pomimo naszego ścisłego związku:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:52
                                                    Mimo wszystko nie może być to porażająca odległość:)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:54
                                                    mam inne odczucie, ale tajemnice lubię ponad wszystko:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 22:58
                                                    Całą południową granicę przeszedłem kiedyś na butach, więc wiem co mówię;)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:03
                                                    ruch to zdrowie:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:05
                                                    Gdy się przegina, to stawy trzeszczą:)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:09
                                                    mnie też, już w dzieciństwie:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:11
                                                    Wiedziałem, że musisz znać ten ból:)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:14
                                                    zwykły zbieg okoliczności:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:19
                                                    Nie będę wnikał:)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:21
                                                    nie chcesz ryzykować?:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:23
                                                    Uwielbiam ryzykować, ale nie muszę wnikać publicznie;)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:24
                                                    wspaniale:))
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:26
                                                    Zauważ, że dzisiaj jeszcze nie eksperymentowaliśmy z damskim intelektem;)))
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:33
                                                    chcesz mnie testować, już teraz?:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:37
                                                    No nieee, ale ostatnio tak uroczo się dąsałaś:)))
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:41
                                                    wszystko zależy od mojego nastroju, kobieta zmienną jest, nie uwierzę że o tym
                                                    nie wiedziałeś:))
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:45
                                                    To znaczy że dzisiaj dąsów nie będzie. Szkoda;)))
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:49
                                                    szkoda pójdzie w pożytek:))
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:55
                                                    Ale one były takie milusie:)))
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 19.10.06, 23:59
                                                    one poszły sobie na deszczowy spacerek:))
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 20.10.06, 00:01
                                                    Może wrócą po deszczu;)))
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 20.10.06, 00:07
                                                    napewno:)
                                                    teraz poszły się wypłakać za wszystkie czasy:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 20.10.06, 00:11
                                                    Czekam z niecierpliwoscią na ich powrót;)))
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 20.10.06, 00:14
                                                    Musisz uzbroić sie w cierpliwość, bo u mnie zapowiada się na dłużej ten deszcz:)
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 20.10.06, 00:17
                                                    Za chwilę będzie padał u mnie, a nie u Ciebie:)
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 20.10.06, 00:25
                                                    a wlaśnie że nie :P
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 20.10.06, 00:28
                                                    Na koniec doczekałem się humorku;P
                                                  • anika44 Re: gdzie te chlopy... 20.10.06, 00:30
                                                    :PP
                                                  • crimen Re: gdzie te chlopy... 20.10.06, 00:34
                                                    I za to Cię lubię;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka