morfeusz_1 20.10.06, 00:06 Będę jadł teraz bo wróciłem z tyry... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Flaki 20.10.06, 00:41 wołowe specjalne niepoznańskie poznańskie bym poznał bo zawsze mało ich w torebce dajom zasuszonych,no Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Flaki 20.10.06, 11:49 Nigdy nie wiedziałem, jak można takie coś, co się nazywa flaki i wygląda, jak flaki, jeść. Aż zdarzyło się, że trafiem z kumplem do Gorzowa. On piwosz zdeklarowany (a obecnie trzeźwy alkoholik) zaciągnął mnie do knajpy. Byliśmy po podróży z Wrocławia. Bylem głodny, a w tej knajpie były tylko flaki! Oprócz piwa oczywiście. Trudno, zmusiłem się do tych flaków. I już pozostały w moim menu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Flaki 20.10.06, 11:50 skoropis napisał: > Nigdy nie wiedziałem, jak można takie coś, co się nazywa flaki i wygląda, jak > flaki, jeść. > Aż zdarzyło się, że trafiem z kumplem do Gorzowa. On piwosz zdeklarowany (a > obecnie trzeźwy alkoholik) tak jak my wszyscy tutaj:) u mnie z flakami było bardzo podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś