Dodaj do ulubionych

proces7--- permban

21.10.06, 00:18
W zwiazku z tym ze proces7 jako operator pokoju Po 40-tce pozdejmowal bany
nalozone na innych uzytkownikow zostal ukarany permbanem na jego login
proces7@o2.pl.
Nie wspmomnimy juz o obrazaniu Super Userow na tym forum bo to juz ponizej
krytyki i nie bedziemy schodzic do tego poziomu.

Pozdrawiamy
Administratorzy Czatow o2
Obserwuj wątek
    • magdajeden Re: proces7--- permban 21.10.06, 01:17
      tiaaaa a wszystkie dzieci wierzą, ze proces jest taki ważny gościu, że aż tu do
      niego administracja forum przyłazi go o banie poinformować.
      oj dzieci, dzieci.
      co wy z tymi czatami...
      • ruda_strzyga Re: proces7--- permban 21.10.06, 08:37
        Madziu, czy Ty biegasz po allegro? Te sygnaturki są boskie i na poziomie
        przywołującym taką właśnie myśl;)
        • magdajeden Re: proces7--- permban 21.10.06, 11:56
          tak, to z Allegro ;)
          ale ze zbiorczej strony.
      • proces7 Re: proces7--- permban 21.10.06, 14:58
        Sama byłaś opką w pokoju "Dla dojrzałych (po 30-tce)". A tam opkami zostałaś
        niby za co? Za to, że ważna dla administracji byłaś? Gówno prawda, wysłalaś
        yapkowi fotki do galerii i mlaskałaś go na priv. Za czasów yapka opkami
        zostawały też tylko takie, które się dla niego rozbierały w kamerkach. Dziwię
        sie, co on w Tobie takiego widział. Chyba nie sądzisz, że zostałaś tam opka i
        administracja się Tobą zainteresowała, bo prezentujesz wybitne zdolności
        moderatorskie i posiadasz talent do organizowania i zabawianiu ludzi na czacie, hę?
        Wiem co piszę, miałem login "boskie_yapko" i niektóre rozmemłane idiotki się nie
        zorientowały i wysyłały mi słodkie maile, fotki i pikantne obrazy z kamerek. Aż
        tak były zakochane, że nie zorientowały się, że nasze loginy się nieco różnią.
    • sprawa7 Re: proces7--- permban 21.10.06, 15:57
      Wydaje się, że fioletom najbardziej zależy na spokoju, tak, jak Zeusowi z 40-ek.
      Najlepszym na to sposobem może być jedna tylko rzecz, drodzy SU, dajcie reda w
      pokoju dla dojrzałych po 40-ce -procesowi. On cudownie moderuje, przyciąga nowe
      nicki, a na stanowiskach opów obsadzi osoby, które nie dają banów. Czysty panel
      gwarantuje święty spokój administracji Tlen-czatów. Chyba o to Wam chodzi, czyż nie?
      Aha, jestem zdecydowanie przeciw banom, a permbanom w szczególności.
      <protest> dla permabana nałożonego na nick proces7@o2.pl
      • rozowa_landrynka7 Re: proces7--- permban 22.10.06, 16:59
        Hmm.. znowu tematem NAMBER ŁAN stały się bany, kolory i cała reszta..żałosne,
        żeby dorośli ludzie nie mieli innych problemów tylko obrażać się na czatach i
        zajmować pokojami czatowymi. Mam nadzieję, że w moim otoczeniu (realnym) nie ma
        ludzi lubiących taplać się w błocie zwanym czatem..bez pozdrowień

---------------------
        Codziennie, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że czat to zbiorowisko
        najbardziej sfrustrowanych i nic niewartych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka