xemxija 22.10.06, 21:28 nie wiem co mam napisac jakim prawem Liszowska z Kochankiem odpadli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewaq Re: Tancy 22.10.06, 21:30 no wlasnie, wlasnie... Dziś poczulam jak niesprawiedliwe sa oceny widzów,a raczej jak nieprofesjonalne,a oparte tylko i wylacznie na sympatii :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Tancy 22.10.06, 21:34 A ja się cieszę:) Mam z nią tak, jak niektórzy z Paschalską :) Jeszcze tylko niech coś z Mroczkiem zrobią... Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Tancy 22.10.06, 22:00 Och, Chochoł dziś wyglądał zaskakująco, powiedziałabym, że wyglądał jak... mężczyzna... Odpadnięcie Liszowskiej zirytowało mnie tak, że chyba przestanę oglądać. (pamiętacie mnie jeszcze? Nie miałam netu przez 2 miesiące, to było okropne, nie miałam się z kim podzielić wrażeniami z archiwalnych odcinków 1-6 MJM na płycie dvd) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Tancy 22.10.06, 22:07 Biedne dziecko!!! A może załóż osobny wątek, w którym zdasz relację z tych odcinków? Bardzo bym chciała wiedzieć, co w nich było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tancy 22.10.06, 22:16 Nosz kuźwa, Liszowskiej nie lubię ale potrafie zachować obiektywizm. Tańczyła bardzo ładnie i wypadła duzo lepiej niz chochoł czy drewniany Lucas. Dzisiejszy wynik to dla mnie zaskoczenie i to bardzo niefajne:((( Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Tancy 22.10.06, 22:22 Kalm! Chodziło o podgrzanie emocji wokół szołu. Li tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Tancy 22.10.06, 22:33 KIEDY WRESZCIE ODPADNIE MROCZEK?! sory za te wrzaski,ale to "tango" koszmarne było Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Tancy 22.10.06, 22:32 Szkoda Liszki , wcześniej przed TzG była dla mnie jak szyba dopiero w TzG zauważyłam jej naturalny wdzięk i bezpretensjonalność Odwrotnie z kolei z Rusin , zraziła mnie tym wymuszonym rechotem jak u nafiedzonej tsynastoletniej dziefcynki i w dodatku te minki jak rozkapryszonej nastki Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Tancy 22.10.06, 23:39 I jeszcze nie podoba mi sie jej usmiech, taki zolty. Kingusi znaczy. Moze i ona sympatyczna calkiem i w ogole mila kobiecina, ale ja wolalam Liszowska. Przynajmniej widac bylo, ze jakies zycie w niej drzemie. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Tancy 22.10.06, 23:40 Wlasciwie to nie drzemie ale sie pcha i rozpycha lokciami. To zycie wew srodku Liszowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Tancy 23.10.06, 07:38 Cos mi sie wydaje, że "ktoś" "gdzieś" chce otrzeć pani Rusin łzy po rozwodzie i pcha ją wciąż do przodu- a przecież wcale nie tańczy lepiej od Joanny Liszowskiej. Kiedyś nie trawiłam Liszowskiej- ale teraz widzę, że to sympatyczna kobieta z krwi i kości. No i nie tak przeraźliwie chuda, jak te inne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Tancy 23.10.06, 14:59 Nawet slepy by zauwazyl faworyzowanie Rusin, ktora w tancu przypomina mi Dancewicz. Szczegolnie pan juror Galinski, za taka drewniana sambe, 10 punktow im dal, chyba go pogielo. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Tancy 23.10.06, 14:11 miejsce w finale grzeją dla Kinguni to niby KTO miał odpaśc ? Odpowiedz Link Zgłoś