chloe30 24.10.06, 10:51 ...tam się nic nie dzieje. Po całym forumie latam i cisza. Może tu rozkręcimy coś kochani??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne_ne Re: Gdzie się nie ruszę 24.10.06, 11:09 a wczoraj kto spał??:PPP co ciekawego się wydarzyło w świecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Gdzie się nie ruszę 24.10.06, 11:22 Włosy mam - całe i blond :) Jestem dzisiaj szlyczna :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Gdzie się nie ruszę 24.10.06, 11:35 fiu fiu fiu...!!!! fotke bys lepiej zrobiła i przesłała:) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Gdzie się nie ruszę 24.10.06, 11:24 ja mam straszny zapierdziel a ze brzuch coraz wiekszy to sie ledwo ruszam, i jak sobie siąde to najpierw dysze 15 min. aa pozniej moge cos podziałac marze o urlopie, zeby popłąszcyc tyłek tak ze 2 dni w domu nic nie robiąc zadnej pracy, zadnych remontów - nie wyrabiam normalnie do tego tak mnie napierdziela kregosłup, ze jezusicku nie znam najnowszych niusów ze swiata, nie wiem kto z kim i dlaczego i co tam panie w polityce dosłownie na nic nie mam czasu ale z checia jakies sktóry poczytam, wiec dawac dziewczeta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Gdzie się nie ruszę 24.10.06, 16:20 uprzejmie donosze, iz po wieczornych i porannych 'przejsciach' raczylam bylam sie zwlec z lozka ok 15. co za koszmar normalnie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Gdzie się nie ruszę 24.10.06, 16:46 w przychodni z dziećmi byłam, bo nie zdrowe są Lord Vader charczy teraz jak zepsuta sokowirówka a nie nickmaker, a w przychodni kolejka jakby fajne gratisy dawali, baby w kolejce nie miłe choć kazda jedna z dzieckiem przyszła a teraz powinnam iść do kontroli do mojej lekarki ale tam pewnie też kolejka, a emerytki gorsze niż matki z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś