Dodaj do ulubionych

jak po weekendzie??

30.10.06, 13:03
jak u Was po weekendzie dziewczyny? siedze w pracy i jest ciężko- dwa dni pod
rząd oblewałam ze znajomymi moje urodzinki...
Obserwuj wątek
    • rasgeea Re: jak po weekendzie?? 30.10.06, 13:07
      eee to wszytskiego naj :) spóźnione ale jak najbardziej szczere :) ja tez mam
      ciężko .... jak to w poniedziałek... :D
      • ewelina23-20 Re: jak po weekendzie?? 30.10.06, 13:20
        no wszystko ok:) troszkę sie popiło , pobawiło..pora wracać do codzienności:)
    • sumire Re: jak po weekendzie?? 30.10.06, 13:20
      znakomicie. po piątkowej nocy wróciłam do domu o siódmej rano, po sobotniej - o
      piątej :) było kamikaze we wszystkich kolorach tęczy, wódka z Red Bullem, tańce
      i inne swawole na Kazimierzu, próby szturmowania Wieży Mariackiej o trzeciej w
      nocy, wkręcanie Bogu ducha winnych nieznajomych.
      a wczoraj w ramach odpoczynku wyszłam do miasta na herbatę, która oczywiście
      okazała się piwem.
      i w dodatku się zakochałam.
      • prabucianka Re: jak po weekendzie?? 30.10.06, 13:40
        Sumire, gratuluje zakochania i trzymam kciuki;)

Ja w piatek urzadzilam babski wieczor w moim pieknym domku ("meza" wyrzucialam
        do tesciowej, ale sie nie obrazil), a w sobote wyruszylam na Polnoc tego kraju,
        by odiwedzic rodzine. Dzisiaj mam urlop, a wlasciwie to prace w domu (co to za
        urlop z wlaczonym komputerem). Ogolnie sie relaksuje i odpoczywam;)
        • sumire Re: jak po weekendzie?? 30.10.06, 13:42
          ale na razie nic się nie dzieje :) zobaczymy. w każdym razie nigdy bym nie
          przypuszczała, że będę smalić cholewki do osobnika o 4 lata ode mnie
          młodszego :)
          • prabucianka Re: jak po weekendzie?? 30.10.06, 13:46
            4 lata... hmmm... no to faktycznie;) ale w sumie raz sie zyje i czemuz by nie;)
    • mroofka2 Re: jak po weekendzie?? 30.10.06, 13:58
      ja tez imprezowałam na maxa i teraz umieram;)
      kacykowo;P
      • marcela1985 Re: jak po weekendzie?? 31.10.06, 19:19
        weekend szalony bo dokłądnie 28.10.2006 mój mężczyzna mi się oświadczył... ahhhh
        • paenka Re: jak po weekendzie?? 31.10.06, 21:09
          NO to ja niestety nie pochwale się nawet odpoczynkiem :( W sobote pracowalam do
          poludnia a potem przez 4 godziny probowalam sie dostac do domu:( zaden tramwaj
          nie jezdzil a ja biegalam nozkami od dworca do dworca i w efekcie dzisiaj
          zaniemowilam...z choroby jasnej :/ Gardlo i plusa bola jak nie wiem:(
    • beesok Re: jak po weekendzie?? 31.10.06, 22:46
      to nie fair! ja tez chce na Kazimierz :) ech, weekend spedzilam w domu - pewnie mnie kobitki zlinczujecie
      :) ale caly weekend opiekowalam sie moim S., ktory zdecydowal ze zachoruje na grype :) co prawda mowil
      mi, ze mam sobie wyjscie i bawic sie w sobote ale z taki cielecem wzrokiem .....:) ugotowalam wiec pyszny
      obiadek i obejrzelismy kilka filmow na dvd he he he tak jak na dobra nie-zone przystalo! :)
    • sumire Re: jak po weekendzie?? 01.11.06, 01:51
      i jeszcze jedno.
      po weekendzie jestem uroczo i zniewalająco napastowana przez młodszego o 4 lata faceta :)

czyli dobry weekend był...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka