Dodaj do ulubionych

Samotna:(((

03.11.06, 21:01
jestem ładna ,nie głupia i nie biedna - mam 30 lat i od 4 lat jestem sama,
faceci ktorzy mi sie w zyciu pojawiali , traktowali mnie jak zabawke -
wszyscy kogos maja a ja ciagle sama :(((((((((((((((( jest mi z tym coraz
gorzej kiedys myslałam ze niezaleznosc jest ok, ze mozna miec kochanka i to
wystarczy ........... a teraz samotnosc mnie zabija
Obserwuj wątek
    • zlota-puma Re: Samotna:((( 03.11.06, 21:36
      wiem, że to co Ci napiszę moze brzmieć jak ple ple, ale jednak...
      Przyjdzie pora na Ciebie. Zobaczysz :)
      • curla Re: Samotna:((( 03.11.06, 21:37
        każda potwora znajdzie swego trolla znaczy się amatora ;P
        • ja_on_line Re: Samotna:((( 03.11.06, 23:04
          gdyby tak było jak mówisz ma droga to by nie było starych panien na tym świecie ;p
          • karmilla Re: Samotna:((( 04.11.06, 00:00
            Dleczego? może to one były byt wybredne, a nie nie miały amatorów?
            • sea9 Re: Samotna:((( 04.11.06, 01:24
              mnie raczej nikt nie chce :((( i k......wa chce wiedziec dlaczego ,bo juz dawno
              skonczyły mi sie pomysły
              • kotbert Re: Samotna:((( 04.11.06, 06:39

• kotbert Cholera jasna, puste się wysłało 04.11.06, 06:42
                  A chciałam napisać, że reguła mówi, że dopóki się skarżysz na swoją samotność, ona będzie trwać. Jak ją polubisz, względnie zajmiesz się czymś innym - natychmiast znajduje się stado adoratorów zainteresowanych Tobą do szaleństwa :)
                  • atarod Re: Cholera jasna, puste się wysłało 04.11.06, 08:52
                    Ja nie umiem dojść do ładu czy jest mi za dobrze w pojedynkę czy też
                    rzeczywiście nie mam amtorów i co było pierwsze w tej teorii.
                    Nie siedzę w domu, nosi mnie po różnych zajęciach i fajnie mi się gada ze
                    znajomymi facetami. Mam chyba czapkę niewidkę "dobra kumpela" - nic nowego,
                    dobrze znane... Już prawie nie pamiętam kiedy byłam ostatnio na randce.. (i nie
                    mam sklerozy..)
                    To z jesienią znów przyszedł czas rozrachunku i łapania chandry...

Rycząca Trzydziestka
                    • gzzz Re: Cholera jasna, puste się wysłało 04.11.06, 13:42
                      czapka niewidka "dobra kumpela"? chyba mam taka samą:/
                      pozdrawiam!
                      • katty26 Re: Cholera jasna, puste się wysłało 05.11.06, 05:43
                        Ja i mój kumpel (wspólna praca, imprezy, wakacje i picie do rana :D ) właśnie niedługo będziemy obchodzić pierwszą rocznicę ślubu! :D Nic nie jest niemożliwe!!! A i czpkę niewidkę można czasem zdjąć!
                        • bella.donna1 Re: Cholera jasna, puste się wysłało 06.11.06, 13:40
                          jestem ładna ,nie głupia i nie biedna - mam 30 lat i od 4 lat jestem sama,
                          > faceci ktorzy mi sie w zyciu pojawiali , traktowali mnie jak zabawke -
                          > wszyscy kogos maja a ja ciagle sama :(((((((((((((((( jest mi z tym coraz
                          > gorzej kiedys myslałam ze niezaleznosc jest ok, ze mozna miec kochanka i to
                          > wystarczy ........... a teraz samotnosc mnie zabija

Niestety mogłabym napisac dokładnie to samo;( co gorsza obracam się głównie w
                          męskim towrzystwie mam wielu fajnych kolegów-przyjaciół i co z tego jak
                          jestem "tylko koleżanką" podobno "zajebistą" i co mi po ciągłych
                          komplemntach... grrrr jestem tym zmęczona i zła baardzo zła bo nie wiem co sie
                          roi w główce Tego który mnie od dawna interesyje (przyjaciel)
                          żałosne
                          czuję się jak w gimnazjum
                          moje koleżanki maja mężów dzieci
                          a ja zatrzymałam sie na etapie poszukiwań-gimnazjum--grrr
                          aż przeklnę choć nie zwykłam-kurwa mać!!!
                          Ochrzan dostanie ten Mój Ksiąze za zwłoke i męke moją

• ja_on_line Re: Samotna:((( 04.11.06, 08:31
              Myślisz, że kobieta po czterdziestce ma czas żeby wybrzydzać ? W pewnym wieku
              trza brać to co się pod rękę nawinie i nie ucieka :)))
              • zlota-puma Re: Samotna:((( 04.11.06, 08:46
                co prawda jeszcze nie jestem w takim wieku o jakim piszesz, ale się nie zgodzić
                pozwalam sobie :)
                • ja_on_line Re: Samotna:((( 04.11.06, 13:33
                  Alesz proszę, pozwalam Ci się nie zgodzić ;p chociaż czasem myślę, że najlepiej
                  to się zaszyć na jakiejś bezludnej wyspie z laptopem (oszyfiście z dostępem do
                  netu) i dużą ilością wody rozmownej :)
    • adamick Re: Samotna:((( 05.11.06, 11:36
      sea9 napisała:

> jestem ładna ,nie głupia i nie biedna - mam 30 lat i od 4 lat jestem sama,
      > faceci ktorzy mi sie w zyciu pojawiali , traktowali mnie jak zabawke -
      > wszyscy kogos maja a ja ciagle sama :(((((((((((((((( jest mi z tym coraz
      > gorzej kiedys myslałam ze niezaleznosc jest ok, ze mozna miec kochanka i to
      > wystarczy ........... a teraz samotnosc mnie zabija

A ja nie jestem ani ładny, ani bogaty, ani głupi i też jestem sam. Nie mam kasy
      nie mam auta, mam jakoweś studia, a kobiety które w moim zyciu sie pojawiały
      wiecej szkody niż pozytku przynosiły, wiec po prostu olej to dziewczyno jezeli
      coś ma być w tym zakresie to sie predzej czy pozniej sie pojawi. Nie dołuj sie
      30 lat to fiu fiu fiu życie przed tobą a jezeli jesteś taka jak piszesz to i
      jakiś fajny koleś sie przy tobie zakręci.
      Trzym sie dziewczyno ciepło:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka