Dodaj do ulubionych

szukam "przyjaciół".

05.11.06, 10:04
Cześc. Zajrzałam przypadkiem tutaj i tak sobie pomyslalam ze moze akurat fajnie tu u was bedzie. szukam osob z ktorymi mozna pogadac a raczej poklikac. Jestem mezatka ktorej droga do szcescia jest jeszce chyba daleka no i mam synka.
Obserwuj wątek
    • ciekawskazosia Re: szukam "przyjaciół". 05.11.06, 10:42
      hej, a skąd jesteś?
      U mnie podobnie jak u Ciebie droga do szczęscia jest bardzo daleka,tyle, że nie
      jestem już mężatką, i mam synka i córeczkę :)
      Jak masz ochotę to pisz na skrzynkę albo tu. Trzymaj się ciepło
      E.
    • marabr Re: szukam "przyjaciół". 05.11.06, 12:08
      Jakby ktoś jeszcze pytała to jestem z trojmiasta.
    • marabr Re: szukam "przyjaciół". 05.11.06, 12:11
      Do postu wyzej. Synek mi klikna i juz. No fajnie byloby poklikac z kims. Moze akurat ktos od klikania sie znajdzie. jak w poscie wyzej jestem z trojmiasta.
    • brzeczyszczykiewicz81 Re: szukam "przyjaciół". 05.11.06, 23:27
      ja ani synka ani coreczki nie mam, ale chyba do poklikania sie nadam hm? :-)
      • fille11 Re: szukam "przyjaciół". 12.11.06, 18:39
        Hej, ja tez chetnie poklikam, o ile mozna :) Dzieci nie mam, partnera mam, ale
        jakos w tym wszystkim pustke w odczuwam :( Pozdrawiam
    • vanilia80 Re: szukam "przyjaciół". 16.11.06, 18:55
      Witaj,
      Ja też szukam kogos takiego. Mieszkam w Gdańsku dopiero od roku i wszystkie
      moje przyjaciółki zostały w innym mieście - bardzo mi ich brakuje. I mimo, że
      tu mam prace oraz męża i jego znajomych nie znalazłam jeszcze nikogo o kim
      mogla bym powiedzieć "przyjaciel "a ni pewnie nawet "bardzo dobry znajomy" (
      myśle, ze to trochę też moja wina, bo przy doborze przyjacół stosuje dość mocna
      selekcję)- a doskonale wiem jak takie osoby w życiu są ważne. Bo mimo że mam
      kontakt meilowy i telefoniczny ze starymi znjomymi... to nie to samo...

• brzeczyszczykiewicz81 Re: szukam "przyjaciół". 16.11.06, 20:39
        czy przeprowadzilas sie do gdanska?
        • gonia07 Re: szukam "przyjaciół". 20.11.06, 14:59
          Witajcie.
          Ja również z ogromną chęcia poklikam. Obecnie jestem mamusią zadomowioną ze
          wzgledu na małego szkraba (15 m-cy). Z przyjemnością porozmawiam z kimś o
          smutkach i radościach dnia codziennego. Z mnóswta przyjaciół, dobrych znajomych
          pozostała jedynie garstka ludzi z którymi i tak nie za bardzo mogę znależć
          wspólny temat do rozmów. Od momentu kiedy zostałam mamą, mój światopogląd
          zupełnie sie zmienił i to zapewne dlatego.

Pozdrawiam
          Gosia samosia ;)
    • honiaczek Re: szukam "przyjaciół". 21.11.06, 18:23
      Ja też chętnie bym poklikała z Wami. Może na gg. Jestem mężatką i mam synka 4
      lata.
      Honiaczek
      • spidi17 Re: szukam "przyjaciół". 24.11.06, 09:11
        To może i ja sie dołącze , jestem mężatką i mam córeczke i synka i siedze w
        domu bardzo chętnie z kimś bym pogadała.
        pozdrawiam Aga
        • agzalek Re: szukam "przyjaciół". 25.11.06, 21:14
          Fajnie że tu weszłam. Z przyjemnością dołączę się i ja,jeśli można. Mam 13
          miesięczną córeczkę i szczerze mówiąc pogadałabym z kimś :)
          • brzeczyszczykiewicz81 Re: szukam "przyjaciół". 25.11.06, 21:48
            wszyscy chetnie sie wpisuja ale moze by tak zrobic kolejny krok niz tylko
            zadeklarowac? :-)
            • flipcia Re: szukam "przyjaciół". 28.11.06, 16:48
              Witajcie :)
              Jestem mamą 16 miesięcznego krasnala. Jestem ogromną , nieposkromioną gaduła,
              ale poza moim szkrabem nie mam wielu okzaji do rozmów.... nad czym ubolewam ;)
              Poprostu z organizacją jest u mnie kiepsko i praktycznie większą część dnia
              przesiędzę w domu ;) Jezeli jakaś mamusia bądz tatus miał(a)by ochotę poklikać
              to zapraszam tutaj bądz na gg 4321107.

Cieplutko pozdrawiam i uciekam pichcić ryż z jabkami , bo chodzi za mna od paru
              dni :P
              :*
              • flipcia Re: szukam "przyjaciół". 28.11.06, 16:59
                Odnośnie "przyjaciół" to faktycznie, brakuje mi kogoś takiego .Kilka razy się
                sparzyłam dosyć boleśnie i nabrałam dystansu do słowa "przyjaciel".... Mam
                wrażenie , że coraz cieżej jest znależć takiego prawdziwego.... A szkoda , bo
                to czasami niedoceniane skarby.
    • kicia00 Re: szukam "przyjaciół". 28.11.06, 20:22
      Hej,a ja jestem z warszawy i tez chetnie popisze
      • bobeer1 Re: szukam "przyjaciół". 28.11.06, 22:20
        a facet do pogadania moze byc?:)Jesli tak to ja sie zglaszam:)

• zb1k Re: szukam "przyjaciół". 01.12.06, 14:07
          bobeer1 napisał:

> a facet do pogadania moze byc?:)Jesli tak to ja sie zglaszam:)

tylko czy facet moze byc przyjacielem kobiety??
          ja jestem daleko, wiec gadanie jest bezpieczne :D
          gg:3725219
          • bobeer1 Re: szukam "przyjaciół". 02.12.06, 13:10
            Moim zdaniem moze byc:) hehe osobiscie mysle ze takie cos moze sie zdarzyc:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka