Dodaj do ulubionych

jutro wolne...

08.11.06, 22:16
... chyba ze zadzwonia.. brrr.
Obserwuj wątek
    • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:19
      Pewnie,ze zadzwonią,juz ja tego dopilnuję:P
      • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:19
        juz czuje zapach szpitalnych korytarzy... dzieki tak a propos
        • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:22
          A fuj...nienawidzę takiego zapachu.
          • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:26
            mow mi jeszcze
            • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:27
              JESZCZE:PPP
              • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:35
                wiesz nie mam problemu, ale przerobiwszy 270 godzin w ostatnim miesiacy jestem
                normalnie - futrzyscie - zmeczony. :(
                • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:37
                  No coś Ty,pracujesz na dwa etaty?
                  • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:45
                    :)))) wyrabiam, ale nie "pracuje" skomplikowane - wiem. :)))

hej, ja nie w mafii albo cus w ten desen... :)
                    • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:46
                      A szpital to nie mafia?:PPPPP
                      • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:48
                        hmm nie wiem czy sie rozumiemy, ale spoko. :))))

moje zycie to droga uslana rozami ( lacznie z pnaczami ) wiec nie taka latwa.
                        • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:49
                          PS ja nie jeden z tych co "wloza wszystko co wyciagneli za DODATKOWA
                          oplata... " :))
                          • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:51
                            zwierz_futerkowy napisał:

> PS ja nie jeden z tych co "wloza wszystko co wyciagneli za DODATKOWA
                            > oplata... " :))
                            Nawet o tym nie pomyślałam.
                            A powinnam?
                        • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:50
                          Myślę,ze się rozumiemy;)
                          Moja droga usłana chyba kolcami z Twoich róż,ale co tam:)
                          Jutro będzie lepiej.
                          • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:51
                            he??? ja nikomu zle nie zycze ( ilu ludziom to mowilem, a potem "puuuf jak
                            goraco... " ) - wiem zart nie na miejscu, ale nie, nie jestem az tak zla osoba.
                            (chyba)
                            • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:53
                              Spoko.
                              Znam życie.
                              • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:55
                                czasem nie da sie pozbierac do kupy. czsem myslisz po co... wtedy, nie wiem,
                                odruch i juz wiesz, robisz co musisz. ale tylko co musisz. przykre. :(
                                zmienmy temat :)
                                • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:56
                                  Ładna pogoda ,prawda;))) ?
                                  • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:57
                                    hmm ciemno troche na ocene tejze :)
                                    • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:57
                                      No ale pogoda to uniwersalny temat:P
                                      • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:01
                                        jak kobieta, zacznij narzekac a posty leca jak wyprzedarz w TESCO. coz zycie
                                        duzo sie nie rozni od swoich produktow. pogoda to temat typowo zaczepkowy (
                                        pozslanka BeGer do Posla PeEsl - jak burza? - dobrze tylko mozgow brak... -
                                        czego?.. itp :)))))
                                        • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:03
                                          Upieram się przy pogodzie;)))
                                          • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:04
                                            u mnie zachmurzenie srednie, krotki rekawek gdzie niegdzie. ogolnie rzecz
                                            biorac ladnie i w miare spokojnie.
                                            • grzanka23 Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:05
                                              Witaj Zwierzaczku.
                                            • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:07
                                              To Ty gorący chłopak jesteś.Brrrr...krótki rekawek to narmalnie,nienormalne:PPP
                                              • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:08
                                                gdzie???
                                                • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:10
                                                  Nie gdzie,tylko TAK:)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:12
                                                    :))) mialem na mysli topografie. ja nie mam problemu moje futro mnie grzeje coc
                                                    nie wiem na jak dlugo. podobno maja wprowadzic podatek od owlosienia ... :(
                                                  • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:14
                                                    Zartujesz?
                                                  • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:17
                                                    to samo owiedzialem w urzedzie to wezwali policje.

nie wiem jak sobie dac rade, z zyciem co robi parade
                                                    z rzeczy tak dla mnie waznych, czynoof malych , odwaznych
                                                  • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:20
                                                    i mysle ze sie zaliczam do tych malo odwazych
                                                    co stana zyciu na czele,slac gromy do naszych bogoof,
                                                    ze wara od naszej swietosci i internetowych nalogooof
                                                  • velvet75 Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:21
                                                    Dobrej nocy Zwierzaczku:)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:22
                                                    papatki
                              • pomysl.po.wypiciu Re: jutro wolne... 08.11.06, 22:56
                                z skad? :)
    • grzanka23 Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:06
      Czy juz byles u fryzjera?
      • zwierz_futerkowy Re: jutro wolne... 08.11.06, 23:08
        czasu nie mialem :(
    • bettina75 Re: jutro wolne... 09.11.06, 14:15
      zwierz_futerkowy napisał:

> ... chyba ze zadzwonia.. brrr.

I co zadzwonili?....bo Cie tu nie ma.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka